Şimdi Ara

Fenerbahçe, Çaykur Rizesporlu Yasin Çakmak ile anlaştı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yasin i şahsen tanırım. Çok vakit geçirdik. Rizespor altyapısında benim amcaoğluyla beraber oynuyorlardı. İkisi birlikte a takımı çıkacaklardı amca oğlu fıtık geçirince futbol hayatı söndü o tek çıktı. Buralara kadar gelmesi çok iyi. Tekniği pek yoktur ama kolay kolay adam geçirmez. Hayırlısı olsun diyelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

yuh ne yasini bea

pardon kendımı msn de hissettım
    yakışmaz fenere bence ...

işte msn ile forum arasındaki bariz farklar konulu...

ben Ferdi'yi alacaklarını tahmin etmiştim hani bizim maçta iyi oynayanı alıyoruz ya o bakımdan..

y281nbl daha dün 4 kişiyi kadro dışı bırakan ben miyim daha öncesi de var.. sanki birtek bizde oluyormuş gibi davranmayın.büyük takım futbolcusu olmak ayrı birşeydir oynayamayan gider bu kadar basit

• quote:

Orjinalden alıntı: hEnrY_rDL

bence kötü transferler yapıyoruz:/

bence nokta transfer yaptınız hocam bu adam yakında milli takımın degişmezlerınden olacak
    hayırlı olsun
  • yawww kasmayalim kendimizi adam eninde sonunda 2.bi servet faciasi olcak servet fenere gelirken ne ovulmustu sora adami sivasa surduk yalan olr bu adam
  • bu sene bircok macını izledim bu adamın,gercekten cok iyi bi stoper bence cok iyi bir transfer
  • hayırlı olsun
  • sağlam bir savunmacı.kadro genişliyor,1-2 oyuncu daha alınacağını düşünüyorum.her mevkide en az 2 kaliteli oyuncu var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Yasin i şahsen tanırım. Çok vakit geçirdik. Rizespor altyapısında benim amcaoğluyla beraber oynuyorlardı. İkisi birlikte a takımı çıkacaklardı amca oğlu fıtık geçirince futbol hayatı söndü o tek çıktı. Buralara kadar gelmesi çok iyi. Tekniği pek yoktur ama kolay kolay adam geçirmez. Hayırlısı olsun diyelim

bi an dalga geçiyosun zannettim

Bence takımın gençlerden oluşturulması güzel, mücadeleci bir kadro iyi olabilir.
    General Alex de formunda olursa ben umutluyum...

• Devran gibi ayıboğan bir adamı tek hamlede yere yıkabilen bir oyuncu Yasin. Gerçekten ayakları yere çok iyi basan birisi. Birebir oynama şansımız da oldu. Çaykur rize nin altyapısında hem çok sağlam hem çok teknik gençler var. Birileri onları keşfederse çok sağlam bir takım kurulabilir. Hayırlısı olsun diyelim
  • kim o yaa

neyse hayırlı olsun
  • Geleceğin stoperi !!

Bizimkiler FM oynamaya başlamış
  • CAn Arat unutulmamalı..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.