Ne terbiyesiz adamsın sen ya senin yerin oyun parkı.
Arkadaşlar yanlış anladınız.. ben fenerbahçeliyim..
@kalemşör ' ü destekledim fazla alıntım olduundan da cevap yazamadım..
Dikkatli okuyun lütfen..
quote:
Orjinalden alıntı: .:HyoN:.
Dikkatli okuyun lütfen..
karışıklık oldu o zaman ettiğim laf için kusura bakma
Fener bu zamana kadar Alex in duran topları iyi kullanması sayesinde geldi serbest vuruş,korner.Gollerin %60 ı bu şekilde atıldı ve rakibe üstünlük sağlandı ama ingilizlerin duran toptan gol yiyeceğini zannetmiyorum.
ilk maç berabere bitebilir ikinci maçta fener erken gol yerse fark olur.Fenerin iki maçta da gol atacağına ihtimal vermiyorum.
Neyse kapatalım o konuyu..
ilk mac nerde ?
fenerbahçe 3-1 chelsea
ikinci maç
chelsea 1-2 fenerbahçe
quote:
Dikkatli okuyun lütfen..
İçimden bi his bu çelsi forvetlerinin birinin maça sakatlık hastalık vs. gibi nelerden çıkamayacağını söylüo ama bakalım
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
quote:
Dikkatli okuyun lütfen..
bak buna gül sen
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
İçimden bi his bu çelsi forvetlerinin birinin maça sakatlık hastalık vs. gibi nelerden çıkamayacağını söylüo ama bakalım
İçindeki hisi yerim ben
quote:
Orjinalden alıntı: kartalizma_26
Fb 0:3 Drogba Drogba 3:0 Fb
imzanda full sıkmışsın..tahminine benzemiş.
maç ne olur bilmem, ingilizler bize ters gelir tek bildiğim bu amaa maçlar sonunda SHEVCHENKO Fenerle imzalar aha kaynağı şimdiden söyleyeyim ; zanatik, kestanefotospor
Bu maçı tahmin etmek o kadar kolay değil. Çok zorlu bir maç olucak.(Sheva , edu , volkan 3 lüsünün olduğu bir maç kaçmaz)
Maçın skoruna etki edecek durumlar 1- Sheva Eğer sheva sakat olursa sheva nın atacağı golleri edu tamamlar pek fark olmaz. Eğer sakat olmazsa edu da formuda olursa maç 3 4 gider. 2-Edu eğer avrupa maçlarındaki gol ortalamasını yükseltmek istiyorsa tam ona göre bir fırsat 3-Volkan Volkanın sevilla deplasmanındaki formu çok önemli. Eğer aynı başarıya tekrar imza atarsa çelsi rahat 5 atar. FB İÇİN EN İYİ SKORUDA GENE VOLKAN BELİRLİCEK. EĞER MAÇTAN ÖNCE 3 4 TUR SHEVA YI KOVALARSA MAÇ 1-0 VEYA 2-1 BİTEBİLİR. TABİ VOLKAN KENDİNE GÜVENİP DROGBAYIDA KOVALARSA O ZAMAN FB MAÇI 0 0 GÖTÜRÜR.