Fenerbahçe Burnu’ndaki Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri’nde bugün yap?lan ve 3 bin 586 üyenin oy kulland??? ba?kanl?k seçiminde, 3 bin 555 oy alan Aziz Y?ld?r?m ile yeni olu?turdu?u yönetim kurulu göreve getirildi. <hr noshade size='1'>
Oy say?m i?lemlerinin bitmesiyle birlikte sonuçlar? aç?klayan kongre divan ba?kan? Talat Y?lmaz, kullan?lan toplam oylardan 31’inin geçersiz say?ld???n? belirterek, Aziz Y?ld?r?m’?n 3 bin 555 oyla yeniden ba?kan seçildi?ini aç?klad?. Fenerbahçe Kulübü’ne ba?kan oldu?u 1998 sezonundaki ola?an genel kuruldan bu yana 6. kongresini yapan Aziz Y?ld?r?m, 6. kez ba?kan seçilmi? oldu. Sonuçlar?n aç?klanmas?n?n ard?ndan yönetim kuruluna yeni giren isimler, teker teker kongrenin yap?ld??? salonda kürsüye ça?r?larak üyelere tan?t?ld?. Bunun ard?ndan yönetim kurulu, tam kadro olarak kürsüye ç?kt?. Fenerbahçe Kulübü’ne yeniden ba?kan seçilen Aziz Y?ld?r?m, sonuçlar?n bildirilmesinin ard?ndan yapt??? aç?klamada, geçmi?te yapt?klar?n?n gelecekte yapacaklar?n?n güvencesi oldu?unu söyleyerek yola ç?kt?klar?n? belirterek, “Fikirbirli?i içinde olan iyi bir ekip olu?turduk. Bugünü yeni bir ba?lang?ç olarak görüyorum. Bu i?e iddial? girdik. Bunun alt?ndan kalkaca??m?za inan?yoruz. Art?k sportif ba?ar?n?n da gelece?ine inan?yorum” dedi.
YÖNET?MDE 5 YEN? ?S?M Aziz Y?ld?r?m, yeni yönetim kurulu listesinde 5 yeni isme yer verdi. Yönetim kurulu asil listesinde Serhat Çeçen ve Tuncay Uzun, yedek listede ise Turan ?ahin, Semih Özsoy ve Ercan Karasu, yeni isimler olarak yer ald?. Y?ld?r?m’?n bir dönem önceki yönetiminde yer alan Sadettin Saran ve Atilla K?yat istifa ederek, Burak Karabacak da tüzük gere?i üyeli?i dü?ürülerek yönetimden ayr?lm??t?. Y?ld?r?m, yeni dönem listesinde, daha önce asil listede yer alan Murat A??k ile yedek üye Orhan Demirel’e yer vermedi.
YÖNET?M KURULU L?STES? Aziz Y?ld?r?m’?n yönetim kurulu aday listesinde ?u isimler yer al?yor: Asil: Nihat Özdemir, Vedat Olcay, Zeynep Sabanc?, Nihat Özba??, Osman Yalç?n, Mithat Yenigün, Alaeddin Y?ld?r?m, Murat Özayd?nl?, Mahmut Uslu, ?lhan Ek?io?lu, Hakan Bilal Kutlualp, Mehmet Karasu, Serhat Çeçen, Tuncay Uzun. Yedek: I??k Eyigüngör, Hakan Dinçay, Turan ?ahin, Semih Özsoy, Ünal Uzun, Rahmi Eyübo?lu, Ercan Karasu.
H?SSE SENETLER?NE BÜYÜK ?LG? Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu’nun, oy kullanan her üyeye hat?ra olarak verdi?i Fenerbahçe Sportif A.?.’nin hisse senetleri büyük ilgi gördü. Üyeler sand?klar?nda oylar?n? kulland?ktan sonra hisse senedi alabilmek için, kurulan standlar?n önünde uzun kuyruklar olu?turdu.
ANDERSSON ?STANBUL’DA Fenerbahçe’nin eski futbolcusu Kenneth Andersson, sabah saatlerinde kulübe gelerek yöneticileri ziyaret etti. Sahibi oldu?u bir ?irketin CNR’daki fuar stand? için ?stanbul’da bulunan ?sveçli eski oyuncu, Fenerbahçe Futbol Tak?m? ?dari ??ler Sorumlusu Volkan Ball? ile birlikte kongrenin yap?ld??? salonu da gezdi.
aziz yıldırım daha bir sene once"takım basarılı olsa dahi bir daha aday olmayacagım"diyordu... boyleleri icin bir deyim vardı ama soylemeyecegim burada.bizlere yakısmaz.... aynı aziz bey "bu kokainmanı ben olsam kulubun kapısından iceri dahi sokmazdım"demisti ama neyse bosverin....
karde?im bir zamanlar denenler unutulur ben bu konuyu açan ve bir fenerbahçeli olarak unuttum sen be?ikta??n haline bak 3-0 oldu?u için üzül
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i> <br />aziz yıldırım daha bir sene once"takım basarılı olsa dahi bir daha aday olmayacagım"diyordu... boyleleri icin bir deyim vardı ama soylemeyecegim burada.bizlere yakısmaz.... aynı aziz bey "bu kokainmanı ben olsam kulubun kapısından iceri dahi sokmazdım"demisti ama neyse bosverin.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
"Atlar istedi diye köpekler ölmez" sözü sana birini ve bu kişinin şu anda bu sözü direkt olarak söylediği takımın başında olduğunu umarım hatırlatır. O zaman Aziz Yıldırım için belirttiğin deyimi umarım Serdar Bilgili için de sarfedersin.
oooooo ooo AZİZ YILDIRIM!!!!
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by styx</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by ilkerinanç</i> <br />aziz yıldırım daha bir sene once"takım basarılı olsa dahi bir daha aday olmayacagım"diyordu... boyleleri icin bir deyim vardı ama soylemeyecegim burada.bizlere yakısmaz.... aynı aziz bey "bu kokainmanı ben olsam kulubun kapısından iceri dahi sokmazdım"demisti ama neyse bosverin.... <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
"Atlar istedi diye köpekler ölmez" sözü sana birini ve bu kişinin şu anda bu sözü direkt olarak söylediği takımın başında olduğunu umarım hatırlatır. O zaman Aziz Yıldırım için belirttiğin deyimi umarım Serdar Bilgili için de sarfedersin. <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
kokainman sozu ile bir cin atasozunu birmi tutuyorsun sen simdi? pes yani.. ayrıca o lafı direkt bize soylemedi.fb ve bjkli yoneticiler icin sarfetti...
"Tezahüratların gündeme göre şekillendiği de oluyor. Lucescu'nun, Beşiktaş maçının ertelenmemesi için demeç veren Beşiktaşlı ve Fenerbahçeli yöneticilere yönelik ‘‘Köpekler istedi diye atlar ölmez’’ sözü, Beşiktaş maçı -üstelik ertelenmeden- kazanılınca ‘‘Köpekler istedi aslanlar ölmedi’’ye dönüşüyor."
İlk olarak ben Aziz Yıldırım'ın basın önünde bu sözü söylediğini duymadım. Söylemiş de olabilir. Ancak Türkiye'de herkes bugün söylediğini yarın zaten unutuyor. Herkes Süleyman Demirel'in "dün dündür bugün bugündür" sözünü şiar edinir tarzda hareket ediyor. Eğer ortada bir ilkesizlik varsa duruma takım gözetmeden, objektiflikle yaklaşmak gerektiğini düşünüyorum. Yoksa sarf edilen sözlerin nitelediği kavramları (kokainman, atlar köpekler) kıyaslama yaparak yukarıdaki postu atmadım.
benim anlatmaya calıstıgımda buydu zaten,bu ulkede nedense"ilkesizlikler"ilke olmaya basladı. hadi hayırlısı...
ilker çin atasözümü?haaaaahahahaaa kardeş burası türkiye her ülkenin kültürü farklıdır.ben sana o çin atasözünü söylesem hakaret kabul edersin çünkü köpek kelimesi bizde hakaret olarak algılanır.tıpkı ayı gibi.ama ayı amerikada sevimli manasına gelir peluş ayıları düşünüyolar herhal bilmiyom.ayrıca çinli etse bu lafı anlarım bilmiyo türkiyeyi derimde herif romen.saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme