Şimdi Ara

Fenerbahçe'de Sow ve Meireles takımdan ayrılmak istediklerini belirttiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Yönetim 2 sene önceki gibi "Gitmek isteyen gidebilir" diye açıklama yapmadı,zaten onlar da az çok ceza geleceğini tahmin ediyordu.Planlamalarını ona göre yapmışlardır.Bu yüzden ayrılık fikrini kulübün değil oyuncuların istediğini düşünüyorum.

Hayırlı olsun diyorum.Bari 10+ fiyata satsak da Ferit Şahenk'in alacağını da düşüp para kalsa biraz Sow için.

Meireles ve Baroni gitse de rahatlasak.Alper,Holmen,Emre,Salih,Topal orayı götürebilir.

Böyle bir durumda maalesef batan geminin malları gibi oyuncular ucuza gideceklerdir. Ben Sow'un 10 üzerinde alıcı bulacağını pek sanmıyorum.
  • sow un ayrılma sebebinde başka niyetlerde aranabilir, raula bişi diyemem

sow için üzülürüm ama yapıcak bişi yok, 2 oyuncuyuda iyi bir bonservis bedeliyle satmamız lazım
  • sow muhtemelen avrupa için gidiyor adamın tek isteği avrupa kupası kazanmak çok istiyor bunu . Nasıl anladın dersen geçen seneki maçlardaki hırsını gösteririm resmen yırttı ortalığı çok istemeyen adam o tarz oynamaz. Chealsenin şampi7yonlar ligini kazandığında drogbanın davrandığı gibiydi
  • Sow icin uzuluyorum aslinda ama gecen sene gitseydi cok daha uzulurdum aslinda. Sol kanat sart oldu o zaman. Süratli kanat oyuncumuz yok. Bu arada 6 eylul bizim icin transferin sonu, avrupa'ya gitmeyecegimiz icin. Vaktimiz var yani

• quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

sow un ayrılma sebebinde başka niyetlerde aranabilir, raula bişi diyemem

sow için üzülürüm ama yapıcak bişi yok, 2 oyuncuyuda iyi bir bonservis bedeliyle satmamız lazım

yanal ile sorun yaşaması da bence büyük etken
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: Drs06

sow un ayrılma sebebinde başka niyetlerde aranabilir, raula bişi diyemem

yanal ile sorun yaşaması da bence büyük etken

olabilir
  • Meireles sorun değil.Sow için ise gerçekten üzüldüm ama adama da sol açıkta yazık oluyordu.İkisi de satılırsa forvet,sol açık veya forvet arkası bölgelerinden birine transfer yapılır.Gerçi umarım Cardozo falan alınmaz bu sefer Emenike'yi sol açık olarak izleriz.Ama ikisi de gider(özellikle Sow) bir de gelen parayla iyi bir transfer yapılmazsa az olan umutlarım iyice bitecek bu sene için
  • Yanına Webo Casper Yobo Kadlec de dahil olsun.
  • Defolun gidin ikiniz de umurumda değilsiniz gitmek istiyorsanız. Kalan kalır giden gider.
  • Son maclardaki performansina bakilirsa yolu acik olsun keske Cardozoyu alsaydik neyse hepsine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yönetimi sevmiyorum ama bu haberde yönetime tepki göstermek anlamsız. adam gitmek istiyor adamı zincirleyerek kulüpte mi tutacaklar
  • Meireles defolsun gitsin de Sow iyi adamdı,iyi de golcüydü.
  • meireles in yerine birisi alınmaz zaten yeri diye bir şey hiç olmadı. orası curcuna f.bahçe de.

sow satılırsa yerine birisi alınması da saçma olur. çünkü kadroda webo var, emenike var, kuyt ı da bu bölgeye çok rahat atabilirsin olası durumda.

sow varken, cardoza ve emenike ile ilgilenmek zaten 2 kanadı ve orta sahada yaratıcısı olmayan bir takım için son derece çarpık bir durumken, şimdi bu dengeyi kuracak ortam açılmışken yerine forvet aramak sadece türkiye ligi için gereksiz müsriflik .

sow, meireles, cristian gönderilirse ve yerlerine 2 kanat ve bir ofansçı alınırsa f.bahçe şuanki mevcut durumundan çok daha verimli futbol oynayacak , ve sonuçları da skor ve puan olarak geri dönecektir.

sol tarafa caner atılıp o kısım sezon sonuna kadar götürülebilir belki ama sag taraf ve ortaön(salih, alper, recep ! ) için durum biraz karışık.

• Meireles kimsenin umrunda değil benim de
    Sow muhteşem bir oyuncu ama yeri Fenerbahçe değil.Şimdi Sow'a bakıyorum kanat oyuncusu desen değil forvet desen değil her şeyden biraz biraz var gibi.Bizdeki ortasaha ile fazla iş yapamıyor.Arsenal,Chelsea,Tottenham gibi ortasahası kuvvetli takımlara giderse kendini gösterir.Yazık oluyor Sow'a.

•  Fenerbahçe'de Sow ve Meireles takımdan ayrılmak istediklerini belirttiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Güzel haber. Yüksek para alanlar gitsin ikiside yeri dolmayacak oyuncular değil. Şu men fırsatını umarım iyi değerlendirirlerde sil baştan yeni bir takım kurulur genç yeteneklere yatırım yapılır.

Beşiktaşın Sowu yok, Emenikesi yok, 10 M verip Chelsea den Meireles de almadılar ama çok iyi top oynuyolar
  • Giden gitsin zorla tutacak değiliz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.