O değilde her fırsatta yabancı sınırlamasının kalkmasını öneren Fenerbahçe, daha kontenjanını bike dolduramıyor...
Evet benim de aklıma takıldı bu konu, tarihte ilk defa yabancı kontenjanını doldurmadan yarı sezon geçiricez üstelik avrupa'da başarı için yabancı kaliteli oyuncular şart diyen bir yönetim ile avrupa'da yolumuza devam ederken..
Bence Aziz başkan kesin doldurur orayı boş geçmez.. Olmadı Wederson'un vatandaşlığını tek taraflı feshederiz..
Zhirkov.
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
O değilde her fırsatta yabancı sınırlamasının kalkmasını öneren Fenerbahçe, daha kontenjanını bike dolduramıyor...
Evet benim de aklıma takıldı bu konu, tarihte ilk defa yabancı kontenjanını doldurmadan yarı sezon geçiricez üstelik avrupa'da başarı için yabancı kaliteli oyuncular şart diyen bir yönetim ile avrupa'da yolumuza devam ederken..
Bence Aziz başkan kesin doldurur orayı boş geçmez.. Olmadı Wederson'un vatandaşlığını tek taraflı feshederiz..
benim tek hayalim ARSHAVİN fenerbahçe forması ile görmek bu adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam....
quote:
Orijinalden alıntı: Susturucu10Şanlı
benim tek hayalim ARSHAVİN fenerbahçe forması ile görmek bu adamı o kadar çok seviyorum ki anlatamam....
Artık imkansız görüyorum Arshavin'i çok beğenirim ben de, Rusya'dayken ancak alabilirdik, bu saatten sonra futbolu bırakana kadar imkansız olduğunu düşünüyorum..
quote:
Arshavin imkansız hocam..Eğer öyle hayallere kapılsaydık benim bu kulüpte görmek istediğim topcu Totti olurdu
Sezon sonunda bu takımda görmek istedğim 1 adam da Racing Santander'in 19 yaşındaki topcusu Sergio Canales..Bu adam gelirse bence harika olur.
Vay anam vay, neler dönmüş Serhat ya.
quote:
Orijinalden alıntı: DoGGy_
quote:
Orijinalden alıntı: Taşkıran`
Pedersen
Sabri
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: dark alien
quote:
malouda joe cole riara pedersen zhirkov tuncay şanlı bunlardan biri olursa bayılırım ama umutlu değilim...
malouda yı bu takımda görüyüm ölsemde gam yemem. ama babeli neden almasınki fener kopma noktasına geldi liverpooldan en azından kiralık gelse süper olur.
Avrupa Liginde oynayamaz ama
varsın oynamasın umurumda da sanki
ben artık takmıyorum bu seneki avrua ligi meselesini. takımın hedefi şampiyon olup seneye şl ye katılmak. işte o zmn bomba transferler gelir gibime geliyo..asıl hedef o zaman belli olur
20 yaşında henüz tekniği muhtesem Eger transfer olursa büyük ihtimal Gabriel Obertan'ı kiralayacak Fenerbahçe
Orta sahada forvete dönük olarak oynayan Obertan'ın hücum hattının her iki kanadında da rahatlıkla görev yapabildiği belirtildi. Yöneticilerin bu hamleyle takımdan gönderilen Colin Kazım'ın açığını kapatmayı amaçladıkları ileri sürüldü. Sarı-Lacivertliler'in Fransız oyuncuyu transferin son günlerinde kiralık olarak kadrosuna katmayı istedikleri ifade edildi. Yönetimden ara transferde takıma takviye yapılmasını isteyen teknik heyetin bu amacına ulaşıp ulaşmayacağı merakla bekleniyor. Kaynak:www.fenerbahçe.com http://www.youtube.com/watch?v=u-6CpsXzDfE
quote:
Orijinalden alıntı: SatanicMagic
20 yaşında henüz tekniği muhtesem Eger transfer olursa büyük ihtimal Gabriel Obertan'ı kiralayacak Fenerbahçe
Orta sahada forvete dönük olarak oynayan Obertan'ın hücum hattının her iki kanadında da rahatlıkla görev yapabildiği belirtildi. Yöneticilerin bu hamleyle takımdan gönderilen Colin Kazım'ın açığını kapatmayı amaçladıkları ileri sürüldü. Sarı-Lacivertliler'in Fransız oyuncuyu transferin son günlerinde kiralık olarak kadrosuna katmayı istedikleri ifade edildi. Yönetimden ara transferde takıma takviye yapılmasını isteyen teknik heyetin bu amacına ulaşıp ulaşmayacağı merakla bekleniyor. Kaynak:www.fenerbahçe.com http://www.youtube.com/watch?v=u-6CpsXzDfE
Biliyorum bu topcuyu.İyi topçu ama bu da yalan haber çıkacak
Bu arada obertan feci hızlı ve harika adam geçebilen bir yetenek..Man Utd.'ın bize vereceğini sanmıyorum..Man Utd, Wolfsburg maçında izleyenler sağ kanattaki uzun boylu keli hatırlayacaktır.
quote:
quote:
Arshavin imkansız hocam..Eğer öyle hayallere kapılsaydık benim bu kulüpte görmek istediğim topcu Totti olurdu
aslında fazla hayalci değildirim fazla yüksek kişileri istemem ama arshavine karşı anormal derece de bir sempatim var futbolu zekası top tekniği çok hoşuma gidiyor bana kalsa arshavinin gelmesi ibrahimoviçin gelmesinden çok daha büyük bir olay olur...o kadar yani
Antuda biri, Cihan Kamer ve İlhan Ekşioğlu Portekiz'de olduğunu iddia etti.Porto, Sporting, Benfica'dan bir topçu gelebilir mi acaba?
quote:
Antuda biri, Cihan Kamer ve İlhan Ekşioğlu Portekiz'de olduğunu iddia etti.Porto, Sporting, Benfica'dan bir topçu gelebilir mi acaba?
Hocam Antu artık Yalan Rüzgarı'na döndü resmen..2 gün kaldı şunun şurasında hiçbir habere itibar etmiyorum..
quote:
quote:
Hocam Antu artık Yalan Rüzgarı'na döndü resmen..2 gün kaldı şunun şurasında hiçbir habere itibar etmiyorum..
Bizim Forumdada Ribery Gelecek Diyorlar. Artık Getirsinler Adam Gibi Futbolcu .
Ribery'e kadar vardıysa transfer haberleri, artık transfer dönemini kapatmanın vakti gelmiştir.. Hala konuşuyoruz ama yine büyük ihtimal transfer falan olmayacak..
quote:
Orijinalden alıntı: biostrike
Bir arkadaşım ntvsporda temizlik görevlisi.Loran Vayloyan ve Güntekin Onay konuşurlarken etrafı süpürüyormuş o sırada duymuş.Söylediğine göre Fener in ilgilendiği isim Pavlyuchenko
Guiza'nın Rus versiyonu o. Kesinlikle gelmesin hatta mülkünse uzak dursun. Adam Avrupa şampiyonasında ne goller kaçırdı. Çalışkan Guiza dan daha hızlı ve yırtıcı ama son vuruşlarda Guiza'nın kopyası.
Bu takım bir Guiza'yı zor kaldırıyor ikincisini hiç kaldıramaz
quote:
Orijinalden alıntı: Noctivagant
quote:
Orijinalden alıntı: biostrike
Bir arkadaşım ntvsporda temizlik görevlisi.Loran Vayloyan ve Güntekin Onay konuşurlarken etrafı süpürüyormuş o sırada duymuş.Söylediğine göre Fener in ilgilendiği isim Pavlyuchenko
Guiza'nın Rus versiyonu o. Kesinlikle gelmesin hatta mülkünse uzak dursun. Adam Avrupa şampiyonasında ne goller kaçırdı. Çalışkan Guiza dan daha hızlı ve yırtıcı ama son vuruşlarda Guiza'nın kopyası.
Bu takım bir Guiza'yı zor kaldırıyor ikincisini hiç kaldıramaz
abi adam kafa buluyo sizle ciddi ciddi cevaplar vermeyin şuna.