Şimdi Ara

Fenerbahçe'den John Terry bombası! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burnaldinho

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg

quote:

İstemem çok karaktersiz bir adam. Takım arkadaşının sevgilisini hamile bırakan adamın bizde ne işi var

Kimi ?

Wayne Bridge'nin karısını mı sevgilisini mi ne hamile bırakmış. Bridge milli takımı bıraktı terry'den kaptanlık alındı maçta elini sıkmadı vs vs.

Fenerbahçe'den John Terry bombası!

Abi niye resim koydun ya,görünce resmen adam iyi yapmış diyesim geldi

Fenerbahçe'den John Terry bombası!

• Bu adamın böyle vukuatları olduğunu bilmezdim bende sağlam biri sanıyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberw12

quote:

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

İstemem çok karaktersiz bir adam. Takım arkadaşının sevgilisini hamile bırakan adamın bizde ne işi var

iyi bize gelincede Selçuğun karısını götürür dünyaya da iyilik yapar böylece

adamı sevmiyorsun diye karısına laf atmaya hakkın yok lan senin

az biraz karakterli olun!

Adam Aykut hoca'yı kastederek söylemiş onu.

• Bu sene sadece 10 lig maçında oynamiş , dizindeki sakatlık sürekli nüksediyor . yillik 3 mn civarinda talep ederse mükemmel transfer olur , bide şuan 32 yaşında 33 değil .

elimizdeki 4 stoperde Fenerbahçe kalibresinde değil , John Terry sezonun transferi olur .
  • Gereksiz..
  • Kimi hamile bırakıyorsa bıraksın burda topunu oynadıktan sonra umrumda bile değil.Onun için istiyorum Terry'i
  • quote:

quote:

Mesajı okuyunca dırekt midem bulandı. Böyle bir şeyi düşünmen bile büyük ayıpken sen bir de kelimelere dökmüşsün. Senin yerine ben utandım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakasız ama adam Acuna benziyor.

Bu arada adam sapık çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kontendoo

quote:

quote:

Mesajı okuyunca dırekt midem bulandı. Böyle bir şeyi düşünmen bile büyük ayıpken sen bir de kelimelere dökmüşsün. Senin yerine ben utandım.

Birde bunlar Aykut Kocaman'ı, Aziz Yıldırım'ı eleştiren tiplerden. Görün ne kadar cahil olduklarınıda peşlerinden koşmayın şunların. Lafım bir mağlubiyetle takımı lüzumsuz eleştiren taraftarcıklara.

• Terry gibi şımarık ingiliz karakterli bir oyuncu türkiyede yapamaz daha doğrusu ingiltereden başka bir yerde yapamaz sorun çıkarır ha bire
  • alın bence, çok faydalı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Karaktersizin teki , burayıda karıştırır .

Burak Yılmaz'dan daha karekterli çoğu kişi için problem yaratmaz .

Haberin doğruluğu nedir bilinmez ama Bekir reyzo gider ve taraftar rahatlar.

• Takımda emre var terry'ye karaktersiz diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemBerk7

quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Karaktersizin teki , burayıda karıştırır .

Burak Yılmaz'dan daha karekterli çoğu kişi için problem yaratmaz .

Haberin doğruluğu nedir bilinmez ama Bekir reyzo gider ve taraftar rahatlar.

Burak ile kıyaslanamaz , oyun içinde yaptığı çakallıklar , fanatik oldugumuz için bize büyük karaktersizliklermiş gibi geliyor .E tabii bu onu sütten çıkmış ak kaşık yapmaz.Terry en yakın arkadaşının sevgilisini hamile bırakmış , ırkçı , karı kız peşinde olan bir adam , karaktersizin teki.

• Hocam hiç kusura bakmasınlar adamlar Emre Belözoğlu karektersizi diye atıp tutuyorlardı Engin Baytar ve Burak Yılmaz'ı kral ilan ettiler bana göre Burak olsun Engin olsun Terry ile aynı kefede yaptığı hareketler söylediği sözler gerçekten itici bu heriflerin.

• quote:

quote:

Hesapta esprili olmak için yapmayacağınız şey yok değil mi?
    Yazık size be. Bir insanın karısından bahsediyorsunuz. Ama işinize gelince asar, kesersiniz.
  • Ya yapmış bir hata, eminim o da pişmandır.

Gelse çekip çevirir bizim defansı 50-60 level atlatır yeminle.
  • quote:

quote:

Bir an için evli olduğunu düşün, karın böyle bir muhabbete meze, ne yapardın? Ayıp ulan. Saygısız.
  • Kızda hiç suç yok zaten
  • Terry bizim ligin 2 level üstü topçu gelmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.