Şampiyonluk liginde mücadele eden teamAurora ile birleşip kurulması mücadele etmesi bekleniyor.
Türkiyede bu gibi gelişmeleri görmek güzel Beşiktaş Supermassive derken birde Fenerbahçe geldi. Yakında Galatasarayı görmek umuduyla ama sanmıyorum podolski ye pororlsdi diyen üyelerle olmaz bu iş.
Sizin bu takım ile ilgili beklentilerinizi merak ediyorum doğrusu. Yakında fotoğraf eklerim
Bir tek bizim ülkede var bu en başlarda belki dünyada öncü oluruz falan diyordum fakat dünyadan pek bir tepki gelmedi gelmeyince de ortada kaldık öyle. Fanatizmden başka bir şey getirmiyor ne yazık ki.
quote:
Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme
Bir tek bizim ülkede var bu en başlarda belki dünyada öncü oluruz falan diyordum fakat dünyadan pek bir tepki gelmedi gelmeyince de ortada kaldık öyle. Fanatizmden başka bir şey getirmiyor ne yazık ki.
Everton yada bi ingiliz takımı tam hatırlamıyorum elements i satın aldı
quote:
Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme
Olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: JJimi
Olmaz.
Alıntıları Göster
Kötü olmuş, gittikçe zevki kaçıyor fanatizmden dolayı
Everton yada bi ingiliz takımı tam hatırlamıyorum elements i satın aldı
schalke alman
quote:
Orijinalden alıntı: Mstfaerol35512
Bir GALATASARAYLI olarak hayırlı olsun diyorum.
Şampiyonluk liginde mücadele eden teamAurora ile birleşip kurulması mücadele etmesi bekleniyor.
Türkiyede bu gibi gelişmeleri görmek güzel Beşiktaş Supermassive derken birde Fenerbahçe geldi. Yakında Galatasarayı görmek umuduyla ama sanmıyorum podolski ye pororlsdi diyen üyelerle olmaz bu iş.
Sizin bu takım ile ilgili beklentilerinizi merak ediyorum doğrusu. Yakında fotoğraf eklerim
E-spor beklediğin klübün üyeleri bunlar. %90 ı değil e sporu bilgisayar kullanmayı bilmiyordur.
Bu mesaja eklenen görseller:
quote:
Orijinalden alıntı: Nazzicanavarı
Bu mesaj silindi.
Sacramento Kings falan da takım aldı gitgide büyüyor bu sektör de.
quote:
Orijinalden alıntı: Zafenate Paneia
Sacramento Kings falan da takım aldı gitgide büyüyor bu sektör de.
Alıntıları Göster
BPI ile anlaşcakmış yazıyor, BPI alsa nolur 2.lig takımı dovvu olmavabilir bevki
quote:
Orijinalden alıntı: lalale
BPI ile anlaşcakmış yazıyor, BPI alsa nolur 2.lig takımı dovvu olmavabilir bevki
Alıntıları Göster
Team aurora sahibi Fenerbahçede kongre üyesi Fenerbahçe lol takımı kuracak olursa team aurora olur.
quote:
Orijinalden alıntı: teslanınbeyni
Team aurora sahibi Fenerbahçede kongre üyesi Fenerbahçe lol takımı kuracak olursa team aurora olur.
Alıntıları Göster
beşiktaş kar ettiyse neden olmasın hepsi açar ama beşiktaş kar etti mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Persistent Stability
beşiktaş kar ettiyse neden olmasın hepsi açar ama beşiktaş kar etti mi?
Hayır ama bjk'nin esporu ayırdığı 100k tl onlar için çok küçük bi para,
Sırf lol oynayan taraftar grubunu mutlu etmek için bile harcarlar
Şampiyon olamazsak aziz yıldırım dyrusu xpekeyi alır heralde xd
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
quote:
Orijinalden alıntı: Mstfaerol35512
Bir GALATASARAYLI olarak hayırlı olsun diyorum.
E-spor beklediğin klübün üyeleri bunlar. %90 ı değil e sporu bilgisayar kullanmayı bilmiyordur.
Bu mesaja eklenen görseller:
Yakında Galatasaray da bu alanda bir takıma sahip olacak.
Jackpot TTJ
kullanıcısına yanıt
Bende Galatasaraylıyım çok isterim ama mevcut yönetim yüzünden zor olduğunu söylüyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Thablion
Bende Galatasaraylıyım çok isterim ama mevcut yönetim yüzünden zor olduğunu söylüyorum.
mevcut yönetimle alakası yok. bu için bir yönetim kurulu üyesi 10 farklı takımla görüştü bile uzun zamandır açık bir proje sadece doğru anı bekliyorlar. bu kişi ile bizzat görüştüm yaz mevsiminde olmasa bile kışın bu platformda galatasaray olacak. ^^
quote:
Orijinalden alıntı: reaktonis
Bu mesaj silindi.
Fenerbahçe şike aziz yıldıvım çok komik espri
Hahha bazıları daha şimdiden ağlamaya başlamış şike yaparlar diye, ne bu korku ya ahahaha