Şimdi Ara

Fenerbahçe-Galatasaray maçı öncesi bıçaklı saldırı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    mac gunu veya degıl farketmez
    hıcbır ınsan hıcbır ınsana bunu yapmamalı
    ama maalesef senın de soyledıgın gıbı bazı kesımler tahrık vesaıre deyıp yapılanı
    normal kabul edıp hatta hatayı atkıyla gecene cıkarabılıyor.
    adamın davetıye cıkardıgı senın yorumun bence davetıye falan cıkarmamıs.
    adam gayette kendısının hakkı olan yurume otobuse bınme vesaıre gıbı bır hakkını kullanıyor.
    ben mac gunu mecıdıyekoyden kadıkoye otobusle gıdemeyeceksem
    bu benım ozgurluklerımın bırkac gerızekalı yuzunden kısıtlanması anlamına gelır.
    işte ülkemızın halı ne yazıkkı ortada
    seneler once boyle seyler olmazken neden sımdı olabılıyor bu da dusundurucu.
    benım bu dusunduklerım sana gore yanlıs olabılır ama huzur ısteyen bır cok kısıye gore emınım dogrudur.
    neyse herkes kafasına gore dusunup yasıyo
    zaten bu yuzden de durumumuz bu.
    ıyı forumlar.

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

Orjinalden alıntı: serhatakın

artık atkı da takamıycaz yani mecıdıyekoyden gecerken
    yada kadıkoyden gecemıycek gs atkılı bırısı
    cok enteresan.
    yanı ben mecıdıyekoyden otobusle maca gıdemıycem anlamına gelıyo bu.
    ya da gs lı için tam tersı.
    Türkiye de artık durum bu sekılde.

İskoçya'da Celtic stadının önünden Rangers atkısıyla geçebiliyorlarmı sanki.Adam istediği zaman geçer ordan formayla-atkıyla.Ama maç günü yapmışsa bu bir hatadır.

Yapılan çok yanlış.Ama adamda davetiye vermiş.

Geçen sene stadın yakınlarındaki bir mekanda Kayseri maçında (son maç) fenerli bi adam formayla geçmeye kalkmıştı.Kafasında bira şişesi kırıldı.Adamda zeka olsa gelmezdi oraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatakın -- 4 Aralık 2006; 12:03:55 >

• artık ülkemizde böle görüntüler istemiyoruz. ama tüm takım taraftarları olarak istiyorum ki biraz özeleştri yapalım. sadece başkasından bilmeyelim.

beşiktaş trübünlerinde böle olaylara rastlanmıyor mu elbette rastlanıyor. ve iki üç serserinin yaptığının bedelini tüm camia ödemek zorunda kalıyor.

ne ceza verilmesi gerekiyorsa eşitlik ve hakkaniyet içerisinde verilsin.

aynı ceza sahaya bomba atan taraftarlarını centilmen olarak ilan eden yöneticilere de verilsin ama.
  • quote:

mantıgın o kadar yanlıs kı
    ama maalesef senın de soyledıgın gıbı bazı kesımler tahrık vesaıre deyıp yapılanı
    adam gayette kendısının hakkı olan yurume otobuse bınme vesaıre gıbı bır hakkını kullanıyor.
    bu benım ozgurluklerımın bırkac gerızekalı yuzunden kısıtlanması anlamına gelır.
    benım bu dusunduklerım sana gore yanlıs olabılır ama huzur ısteyen bır cok kısıye gore emınım dogrudur.
    ıyı forumlar.

Ben yapılanı mı destekledim şimdi?Sadece yapılanın çok yanlış olduğunu ama bu dünyanın hemen her yerinde görülebileceğini ve mantıklı bir insanın ordan o şekilde geçmemesi gerektiğini bilmesi gerektiğini söyledim.Mesajımın özeti bu.Birisiyle tartışırken mantığının yanlış olduğu gibi gereksiz şeyler söyleme.Senin bahsettiğin özgürlük kavramında buna yer yok.

Ülkemizle falanda alakası yok.Celtic-Rangers örneği gibi onlarca gösterebilirim.Zaten sende biliyorsundur.

Bu yapılanların olmasını ben kesinlikle istemezdim.Ama maalesef durum bu.Bu ülkede yaşayan ve akli dengesi yerinde olan herkes bunu biliyordur sanırım ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.Sen istediğin zaman istediğin formayla istediğin yerden geç.Ama bi maç günüde rakip taraftarları kızdıracak şeyide giymeyiver!Hemde bi polis!Güvenliği sağlaması gerekirken olan güvenliğide bozuyor adam.

• quote:

Orjinalden alıntı: be cool

melik maçtamıydın?

evet, maçta polis gene herzamanki gibi bizim tribüne FB pankartları ve bayrakları açmaya çalıştı, bi sürü kişi (aralarında tribün büyükleri de var) inanılmaz jop yedi.

Asıl üzücü olay yine biber gazının yanında portakal gazının sıkılmasıydı.

rezalet yani...
  • afiyet olsun manisa cevik kuvvet diye bagıranlar dahada beter olsun
  • tamam

quote:

Orjinalden alıntı: cemo91

quote:

mantıgın o kadar yanlıs kı
    ıyı forumlar.

Ben yapılanı mı destekledim şimdi?Sadece yapılanın çok yanlış olduğunu ama bu dünyanın hemen her yerinde görülebileceğini ve mantıklı bir insanın ordan o şekilde geçmemesi gerektiğini bilmesi gerektiğini söyledim.Mesajımın özeti bu.Birisiyle tartışırken mantığının yanlış olduğu gibi gereksiz şeyler söyleme.Senin bahsettiğin özgürlük kavramında buna yer yok.

Ülkemizle falanda alakası yok.Celtic-Rangers örneği gibi onlarca gösterebilirim.Zaten sende biliyorsundur.

Bu yapılanların olmasını ben kesinlikle istemezdim.Ama maalesef durum bu.Bu ülkede yaşayan ve akli dengesi yerinde olan herkes bunu biliyordur sanırım ve buna göre hareket etmesi gerekiyor.Sen istediğin zaman istediğin formayla istediğin yerden geç.Ama bi maç günüde rakip taraftarları kızdıracak şeyide giymeyiver!Hemde bi polis!Güvenliği sağlaması gerekirken olan güvenliğide bozuyor adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatakın -- 8 Aralık 2006; 13:44:47 >

• quote:

Orjinalden alıntı: buraqovic

afiyet olsun manisa cevik kuvvet diye bagıranlar dahada beter olsun

aynısı Roma Polisine Kalkan Aller Kırılsın pankartı açanlar için de geçerlimi ?
  • sahada kavga cıkaran cirkef futbolcularınızla bir tutabildigin icin kutluyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.