Fenerbahçelilerin en çok sevindiği an ve en büyük başarısı Galatasarayı yenmek.Fenerlieler tarafaftarıyla,yönetimiyle,futbocusuyla Galatasaray maçlarına 3 ay önceden hazırlanıyor bu sfere 3 aylık bir zaman dilimi yok
evet bütün sermaye bu galatasarayı yenmek....zaten bu da olmasa tarihten silinir giderler tıpkı fenikeliler gibi
Her Fenerbahçeli için Tüm Takımları Yenmek Büyük Mutluluktur. Derbi Ezeli Rekabet Olduğu için 1 Galatasaraylının nasıl Fenerbahçeyi yenip Mutlu olduğu düşünülürse. Bizim içinde +1 Daha Mutluluk Vericidir.
Fenerbahçenin Hedefi Hiç Bir zaman galatasarayı yenmek değildir. Fenerbahçenin Hedefi Tüm Kupalarda Mücadele ederek tüm takımlara her alanda üstünlüğü göstermek ve o kupalara hedef koymaktır. (Zaten Ondan Farklı Takım taraftarlarınca nefret duyulmuyormu?)
26senedir Türkiye Kupasını alamadığımızda ayrı bir tartışma konusudur.
Ama galatasaraylı arkadaşların, fenerbahçenin tek hedefi bizi yenmek felan tarzı farklı lanse edimleri yanlıştır.
3-1 Skor Tahminim.
2 yıl önceki 4-0 lık maç aklıma geliyor.O maçta acımasızca oynamıştık.Ben pazar günkü maçın da bu şekilde geçeceğini tahmin ediyorum! Maçın yıldızı Deivid De Souza olur gibime geliyor!!!
quote:
Orjinalden alıntı: SaGaPo
2 yıl önceki 4-0 lık maç aklıma geliyor.O maçta acımasızca oynamıştık.Ben pazar günkü maçın da bu şekilde geçeceğini tahmin ediyorum! Maçın yıldızı Deivid De Souza olur gibime geliyor!!!
Cezalandırmak zorunda kalıcaz
Arkadaşlar derbiler büyük bir sürpriz havasında geçer fakat Galatasaray maçlarında biz taraftar olarak rahat oluyoruz.İzin verse federasyon ligdeki 34 maçı da Galatasaray ile yapsak keşke.Aslında biz şimdi de maçtan sonra da makaramızı yapsak sorun yok.Önemli olan futbolcuların ciddiyete alması,ve inanıyorum ki birazcık ciddiyete aldık mı bu maçın 3 farktan aşağı bitmeyeceğini düşünüyorum.Bu sene de şeytanın bacağını kırıp alalım artık şu kupayı.Temenni ediyorum...İNŞALLAH !
3-1 alırız
Evde 3-1 Samiyende 5-1 Aliriz
maldonado da geldi bir golde ona yazdım
artık siz düşünün hesap makinası bozuldun benim.....
sayac bunu gösteriyo
1-2 ya da 1-3 olur
2-1 ya da 3-1 Fener alır.Tur icin kararsızım ama en azından Saraçoglunda gelenek bozulmaz.Fener Saracoglunda banko
quote:
Orjinalden alıntı: vaynett
quote:
Orjinalden alıntı: G/-\RİP
Fenerbahçelilerin en çok sevindiği an ve en büyük başarısı Galatasarayı yenmek.Fenerlieler tarafaftarıyla,yönetimiyle,futbocusuyla Galatasaray maçlarına 3 ay önceden hazırlanıyor bu sfere 3 aylık bir zaman dilimi yok
evet bütün sermaye bu galatasarayı yenmek....zaten bu da olmasa tarihten silinir giderler tıpkı fenikeliler gibi
İkisininde baş harfi f ile başlıyor
aynı olur
renkli televizyonda hiç kupa kaldıramayan fener yine tarihi tekrarlıyacaktır :)
Skoru tahmin edememde içerde dışarda diyebilirim,kupada bjk ya gider
Bu sene kupayı yine alamayacağız gibi geliyo bana açıkçası ama skor tahminim de şu;
FB:3-0:GS
GS kadıköydeki bu maçı yensin bileğimi keserim herkesle de iddiaya girerim yine tek kale oynarız ama 3 tane atarız birçok fırsattan yararlanamayız 3-0 biter bu maç
3 - 1 fenerbahçe alır. semih alex deivid atar.
Hadi bir tahminde ben yapayım.
İlk maç: Fenerbahçe 3+ - 1 Galatasaray İkinci maç: Daha konuşmak için erken
kadıköy'de genel olarak gs'în kazanamadığı düşünüldüğünde,en azından gol atmaya veya gollü beraberliğe oynamaları daha mantıklı geliyor bana.