Şimdi Ara

FENERBAHÇE GALATASARAY SKOR TAHMİNLERİ | KUTSAL HAFTAYA GİRDİK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fener top oynamaya cikarsa yenilir ama.malesef cirkeflik yapacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3-0 FB

• 3-0 FB. Hasan Ali veya Şener kariyerleri boyunca bir daha atamayacakları bir gol atarak Feneri öne geçirir. Sonra bizim bir topumuz direkten döner pozisyonlar kaçırırız ve ardından kontradan Giuliano 2 tane yağlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gs bizi eninde sonunda yenecek Kadıköy'de. Bu böyle sonsuza kadar sürmez. Ama olmadık zamanda yeneceklerine böyle bir zamanda yenmeleri bizim için daha hayırlı olur. Aziz ve avanelerinin tutunacağı tek dal bu kaldı çünkü. Daha güzel bir Fenerbahçe için bazı fedakarlıklar lazım. Umarım yeniliriz ve Aykut'la Aziz bir daha bu kulübün içerisinden ömür billah giremez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fener derbi tecrübesi, psikolojik üstünlük, Azizsilin ve atmosfer etkisiyle ağır favori. Gs'nin kadrosu daha kaliteli olsa da dağılmaya çok müsait. Deplasman ve derbi performansları bu yüzden yetersiz. Terim faktörü yüzünden %30 beraberlik diyorum o kadar. Tahminim 2-0.

• O sene bu sene.

0 1 alırız

• 6/0 rekoru egale edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykut Kocamanla iç sahada Galatasaraya karşı 4 maçta 1 galibiyetimiz 3 beraberliğimiz var. Bu bile adamın ne kadar vasıfsız ve korkak olduğunu gösteriyor.

• 0-7 bitti bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla 1 gol yeriz. Tabiki kaybetmeyiz.

Skor tahminlerim ise şu:

Berabere biterse 0-0, 1-1

Fenerbahçe kazanırsa 1-0, 2-0, 2-1

Bu skorların dışına çıkacağını sanmıyorum. Tek bir skor tahmini isterseniz de:

1-0 Fenerbahçe galibiyeti. Gol 70.dakikadan sonra gelir.

• Yarım farkla bile olsa yenmemiz lazım bu maçtan alınacak 3 puan süper ligte kartları yeniden dağıtır. Aynı hafta Bjk Başakşehir maçıda var oradanda bir beraberlik gelse 53-51-51-50 olacak . Gs-Başakşehir, Gs-Bjk maçları var daha benim şampiyonluk için umudum yok ama en azından yeni yönetime Cl ön elemelere katılacak bir takım bırakırlar en azından .

• Zar zor 1-0 kazanırız gibi geliyor.

• Fenerbahçe: 2 - Galatasaray: 1

• maçın son dakikaları fener 2-1 önde, tek kale oynuyoruz ama nasıl saldırıyoruz fenerliler korkudan tırnaklarını yiyor,

derken fener bir kontra atak buluyor alper golünü atıyor ve maçı 3-1 yapıp bitiyor, makus talihimiz yine değişmiyor.

tahminim: fenerbahçe 3 - 1 galatasaray

• Beraberlik lig TV ve federasyonun isteyebileceği en güzel şey olur.Zaten futbol gerçekleri de bunu işaret ediyor.Skor tahminim 1-1

• Fener kazanır diye düşünüyorum. Berabeerlik çıkarsa GS şampiyon olur beraberlik gs adına çok çok iyi sonuç

Ben 1-0 veya 2-0 fener kazanır diyorum

• 1-0

• Fenerbahçemizin geleceği açısından Gs'nin kazanmasını canı gönülden istiyorum..Ama maçı gözümde canlandırdığımda, bizim takımın çoğu derbide olduğu gibi biraz futbolun dışına taşıyarak, lehine çevireceğini düşünüyorum..Gs ve Bjk derbilerde Fb'nin işi futbol dışına taşıyarak götürmesi tuzağına düşüyorlar..Son Bjk derbisinde futbol oynamaya kalktığımızda adamlar 3-1 kazandı, malesef kadro kalitemiz senelerdir böyle extra yollara başvurmamızı gerektiriyor. Sadece futbolun içinde kalmak için efendi bir başkan lazım, o da Ali Koç..Ali Koç'un gelmesi için de umarım Gs bizi yener..Diktatör hala seçim için 6-0'ın propagandasını yapıyor, bunu kullanamaması için dünyanın en hayırlı Gs maçı bu maç..Gönlümden 0-1 Gs geçiyor.

• Bizim için yılın en zor maçı diğerleri fasa fiso. Fener kazanır bana göre ama umarım beraberlik alırız.

• Rai-gy kullanıcısına yanıt
    Umarız kavgasız gürültüsüz, keyifli bir maç izleriz. Bol şans.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.