FenerBahçe -İnter maçında sizce en iyi kim oynadı!!!(Anket)
(En Son Oy Tarihi: 8.4.2008)
Giriş
Deivid ve Kaptan Alex.Ozellikle vederson dusundugumden cok daha iyiydi.Kezman ise gene cok kotuydu ozellikle boyle buyuk bir macta cok daha iyi bir performans bekliyordum kezmandan.
Bu maçtan önce İbrahimovic sandığınız gibi değil demiştim. Adam beni haklı çıkardı. Ve yine maçtan önce wederson uğur boral ın yerinde oynamalı carlos önde wederson arkada olmalı dedim. Yine haklı çıkardı sağolsun. Takım dün akşam ki futbolu Lig de oynasa takım dayanmaz ama gel gör ki İnter gibi bir takıma 90 dakika boyunca 5 atak şansı verdik. onlarda da suazo vardı ibrahimoviç birşey yapamadı. Takım olarak süper oynadık. Ah bir de carlos un topu direkten dönmese, kezman aktif oynasaydı çok güzel olurdu ama hayırlısı
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Bu maçtan önce İbrahimovic sandığınız gibi değil demiştim. Adam beni haklı çıkardı. Ve yine maçtan önce wederson uğur boral ın yerinde oynamalı carlos önde wederson arkada olmalı dedim. Yine haklı çıkardı sağolsun. Takım dün akşam ki futbolu Lig de oynasa takım dayanmaz ama gel gör ki İnter gibi bir takıma 90 dakika boyunca 5 atak şansı verdik. onlarda da suazo vardı ibrahimoviç birşey yapamadı. Takım olarak süper oynadık. Ah bir de carlos un topu direkten dönmese, kezman aktif oynasaydı çok güzel olurdu ama hayırlısı
fenerin bir kezman sorunu yoktu ama oluşmaya başladı. arkasındaki yedek çok formda (semih) ve taraftarında sevgilisi.-severim keratayı-bence ziconun kezman ısrarından artık vazgeçmesi gerekli.dinlendirilmesi yedek bırakılması onun içinde motivasyon olabilir.
Alex
Bence en iyi Alex'di . Carlos , Vederson ve Deivid'i de çok beğendim.
Alex-Deivid el ele
deniz hariç bütün takım harikaydı
Alex ile Carlos gerçekten çokiyi oynadılar ama oyum Alex'ten yana.
Fenerbahçe komple
ama deivid-carlos-alex altın bir akşam yaşattı.
deniz demeyin bana deli oluyorum o adama nasıl fenerbahçede oynuyo anlamış deilim.Appiah dönerse takım tam olucak
Alex,deıvıed,carlos ve kim ne derse desin deniz
alex deivid carlos
ben bi galatasaraylı olarak maçın en ii üçlüsü alex-deivid-carlos tu bence. Deniz de çok iyiydi . denize kötü diyen arkadaşlar onun maçını tam bir izleyin 75. dakikaya kadar orta alandaki pasları mücadelesi bence harikaydı
bence cesar en iyi oynayan çıkarıcağı zaman çıkarıyo ama biraz daha uzansa deived in de şutunu çıkarırdı ama güzel oynadığı için yedi
Alex deivid
ALEX, DEİVİD, VEDERSON KISACASI BÜTÜN TAKIM
Şimdide Kejmanımı Yollamak İstiyorsunuz ... Gecenlerde de Devid Gitsin Diyordunuz Hızlı Karar Vermeyin.. Sabredin Az
sonuö öok belli değil mi alex
ama 11 adam da iyiyken yine 1 kötü vardı zico
zaman geçirmek için bile oyuncu değiştirmiyo adam yaa hayret bi şey yedeklere yazık adamlar bi tatsın o havayı
denizi ben FBde oynatanın taaa .... dicem olmicak EN iyi 0000000ooo00000 ALEX DE SOUZA
Yapmayın beyler atamasada carlos çok iyiydi.şutlarını görmediniz mi gollük paslarını.Birazda adamları değerlendirirken mevkilerindende bakın...