Şimdi Ara

FenerBahçe -İnter maçında sizce en iyi kim oynadı!!!(Anket) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

FenerBahçe -İnter maçında sizce en iyi kim oynadı!!!(Anket)

(En Son Oy Tarihi: 8.4.2008)
Giriş
  • Deivid ve Kaptan Alex.Ozellikle vederson dusundugumden cok daha iyiydi.Kezman ise gene cok kotuydu ozellikle boyle buyuk bir macta cok daha iyi bir performans bekliyordum kezmandan.
  • Bu maçtan önce İbrahimovic sandığınız gibi değil demiştim. Adam beni haklı çıkardı. Ve yine maçtan önce wederson uğur boral ın yerinde oynamalı carlos önde wederson arkada olmalı dedim. Yine haklı çıkardı sağolsun. Takım dün akşam ki futbolu Lig de oynasa takım dayanmaz ama gel gör ki İnter gibi bir takıma 90 dakika boyunca 5 atak şansı verdik. onlarda da suazo vardı ibrahimoviç birşey yapamadı. Takım olarak süper oynadık. Ah bir de carlos un topu direkten dönmese, kezman aktif oynasaydı çok güzel olurdu ama hayırlısı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Bu maçtan önce İbrahimovic sandığınız gibi değil demiştim. Adam beni haklı çıkardı. Ve yine maçtan önce wederson uğur boral ın yerinde oynamalı carlos önde wederson arkada olmalı dedim. Yine haklı çıkardı sağolsun. Takım dün akşam ki futbolu Lig de oynasa takım dayanmaz ama gel gör ki İnter gibi bir takıma 90 dakika boyunca 5 atak şansı verdik. onlarda da suazo vardı ibrahimoviç birşey yapamadı. Takım olarak süper oynadık. Ah bir de carlos un topu direkten dönmese, kezman aktif oynasaydı çok güzel olurdu ama hayırlısı

fenerin bir kezman sorunu yoktu ama oluşmaya başladı. arkasındaki yedek çok formda (semih) ve taraftarında sevgilisi.-severim keratayı-bence ziconun kezman ısrarından artık vazgeçmesi gerekli.dinlendirilmesi yedek bırakılması onun içinde motivasyon olabilir.

• Alex
  • Bence en iyi Alex'di . Carlos , Vederson ve Deivid'i de çok beğendim.
  • Alex-Deivid el ele
  • deniz hariç bütün takım harikaydı
  • Alex ile Carlos gerçekten çokiyi oynadılar ama oyum Alex'ten yana.
  • Fenerbahçe komple

ama deivid-carlos-alex altın bir akşam yaşattı.
  • deniz demeyin bana deli oluyorum o adama nasıl fenerbahçede oynuyo anlamış deilim.Appiah dönerse takım tam olucak
  • Alex,deıvıed,carlos ve kim ne derse desin deniz
  • alex
    deivid
    carlos
  • ben bi galatasaraylı olarak maçın en ii üçlüsü alex-deivid-carlos tu bence. Deniz de çok iyiydi . denize kötü diyen arkadaşlar onun maçını tam bir izleyin 75. dakikaya kadar orta alandaki pasları mücadelesi bence harikaydı
  • bence cesar en iyi oynayan çıkarıcağı zaman çıkarıyo ama biraz daha uzansa deived in de şutunu çıkarırdı ama güzel oynadığı için yedi
  • Alex deivid
  • ALEX, DEİVİD, VEDERSON KISACASI BÜTÜN TAKIM
  • Şimdide Kejmanımı Yollamak İstiyorsunuz ... Gecenlerde de Devid Gitsin Diyordunuz Hızlı Karar Vermeyin.. Sabredin Az
  • sonuö öok belli değil mi alex

ama 11 adam da iyiyken yine 1 kötü vardı zico

zaman geçirmek için bile oyuncu değiştirmiyo adam yaa
    hayret bi şey yedeklere yazık adamlar bi tatsın o havayı
  • denizi ben FBde oynatanın taaa .... dicem olmicak EN iyi 0000000ooo00000 ALEX DE SOUZA
  • Yapmayın beyler atamasada carlos çok iyiydi.şutlarını görmediniz mi gollük paslarını.Birazda adamları değerlendirirken mevkilerindende bakın...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.