maç kiev de herkes unutuyor galiba, o sahada o hava şartlarında kiev e karşı nerdeyse hiçbir takım ayakta duramıyor, ayrıca kiev berabere kalsa yetiyor, o maçı kazanmamıza bence imkan yok
Batuhan ozaman boşuna yol masrafı çıkarmayalım oraya kadar alsınlar hükmen 3-0
Kiev'den önce seni 3'lediler Rambo
nolmuş la ramboya sabah vardı
Zor bu gidişle. İnşallah yanılırım.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Fenerbahçe tarihi boyunca D.Kievi hiç yenememiş. Hele ki Kievde yenmek çok çok zor olur.
Ona bakarsan pendik'i de yenememiş
quote:
Orjinalden alıntı: [iddaa]John Rambo
quote:
Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç
maç kiev de herkes unutuyor galiba, o sahada o hava şartlarında kiev e karşı nerdeyse hiçbir takım ayakta duramıyor, ayrıca kiev berabere kalsa yetiyor, o maçı kazanmamıza bence imkan yok
Batuhan ozaman boşuna yol masrafı çıkarmayalım oraya kadar alsınlar hükmen 3-0
patlamışsın gerçi ama yine de okursun herhalde
hiç mi izlemedin dinamo kiev in kış döneminde kendi evinde yaptığı avrupa maçlarını?
quote:
Orjinalden alıntı: [iddaa]John Rambo
ok yagmuruna tutcak o birrr starrrrrr o bir okçuuuu o birrrrrrr
OVERLOKÇU :)
Bu arada bugün başkan neye sevinebilirim göndermişler harbiden çizmişler ya :)
guiza bu maçta açılırsa ilk yarının sonuna kadar devam eder gol atmaya zaten ilk yarı bittikten sonrada uygun yerlere transfer yaparlar sanıyorum ;)
quote:
Orjinalden alıntı: Caglar.1903
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
Fenerbahçe tarihi boyunca D.Kievi hiç yenememiş. Hele ki Kievde yenmek çok çok zor olur.
Ona bakarsan pendik'i de yenememiş
¥
bu işaret ne anlama geliyor..
fenerbahçenin sağına soluna belli olmaz arkadaşlar bu sezon şampiyonlar liginde berbat birde dede çok kötü bir kadro çıkarıyor ama giderik bi düzelme var fenerli olduğum için
1-2 DİYORUM!!
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Extrem
¥
bu işaret ne anlama geliyor..
internet exlporer kullanmadığın anlamına :) explorer da farklı gözüküyor
İnşallah maçtan sonra bu mesajı alıntı yaparsanız.
Kar varsa sahada uefayı bırakın maç farka gider.
Eğer normal bir hava varsa berabere biter biz yine uefaya gidemeyiz.
Ne olursa olsun biz orada uefa bileti alamayız.
quote:
Orjinalden alıntı: van_hoijdonk
İnşallah maçtan sonra bu mesajı alıntı yaparsanız.
Kar varsa sahada uefayı bırakın maç farka gider.
Eğer normal bir hava varsa berabere biter biz yine uefaya gidemeyiz.
Ne olursa olsun biz orada uefa bileti alamayız.
Bende tam aksini düşünüyorum Kiev deplasmanının çok zor olduğunun bilincindeyim heleki bu mevsimlerde Sivas maçındada kar vardı o kadar spikilasyon yapıldı ne oldu? Elbette Kiev ile bir değil elbette zorlanacak ama ben Fenerbahçe'nin bu fırsatı değerlendireceğini ve var gücü ile oynayacağını düşünüyorum ,Galatasaray maçındaki gibi bir oyun ortaya koyabilirlerse kesin yenersiniz o maçı örnek veriyorum çünkü o maçda göründüki Fenerbahçe çok motive idi ve o maç ile çıkışa geçtiniz demekki isteyince oluyormuş ,bu yüzden ben %49 Fenerbahçe %51 Kiev diyorum, Eğer ilk maç olsaydı Kiev ile Fenerbahçe için herşey bitmemiş olsa idi %99 Kiev derdim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme