quote:Orijinalden alıntı: eltürco tüm iç saha maçlarını kapsıyor yani evet fiyatları ne kadar oluo ortalama.bi de fenerkart şart mı almak için
Tsliler filan ağladığına bakmayın şl'den men filan olmuyacak futbol iyi oynuyoruz ama 2-3 net transfer şart ! Ayrıca tüm iç saha maçlarında geçerli oluyor bildiğim kadarıyla.
quote:Orijinalden alıntı: mostedon quote:Orijinalden alıntı: eltürco tüm iç saha maçlarını kapsıyor yani evet fiyatları ne kadar oluo ortalama.bi de fenerkart şart mı almak için 750 tl kale arkası, 6000 e kadar çıkıyor evim kadıköyde olsa ben kesişn alırdım
quote:Orijinalden alıntı: eltürco quote:Orijinalden alıntı: mostedon quote:Orijinalden alıntı: eltürco tüm iç saha maçlarını kapsıyor yani evet fiyatları ne kadar oluo ortalama.bi de fenerkart şart mı almak için 750 tl kale arkası, 6000 e kadar çıkıyor evim kadıköyde olsa ben kesişn alırdım iice bi bakıp tartıp alıcam vala. ben bahçelievlerdeym ama gidilir
quote:Orijinalden alıntı: mostedon quote:Orijinalden alıntı: eltürco quote:Orijinalden alıntı: mostedon quote:Orijinalden alıntı: eltürco tüm iç saha maçlarını kapsıyor yani evet fiyatları ne kadar oluo ortalama.bi de fenerkart şart mı almak için 750 tl kale arkası, 6000 e kadar çıkıyor evim kadıköyde olsa ben kesişn alırdım iice bi bakıp tartıp alıcam vala. ben bahçelievlerdeym ama gidilir gidlir. gün gelir ailecek kombine alıp takımımızı izleriz