Şimdi Ara

FENERBAHÇE'Lİ YORUMCULARIN İHANETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün Oğuz Çetin'i dinliyordum. Slimani için Fenerbahçe kalibresinde bir forvet değil dedi. Yahu sen kimsin? Fernandao için aynı şeyleri söylemiyordun ama. Eee Slimani Fernandao'dan daha mı kötü?

Frey için aynen şunu söyledi. "Dün bir baktım Young Boys'a 400 bine gitmiş oradan şuraya 500 bine gitmiş. Böyle bir oyuncunun Fenerbahçe'ye ne katkısı olur." hayatı boyunca adamı izlememiş ve böyle diyor. Maddi sıkıntın varrsa eğer böyle oyuncu alacağına hiç alma diyor ve bu takımın birçok eksiği var diyor. Transfer yapmasan bu seferde hani 100 tane oyuncu incelemiştiniz? Diyecek.

Rıdvan Dilmen
    Emre Bol
    Gürcan Bilgiç

bunları söylemeye bile gerek duymuyorum.

Piyasada Mehmet Demirkol ve Ali Ece dışında düzgün yorumcu yok. Serdar Ali Çeliker'de üslubu sert ama en azından art niyetli değil.

Ali Ece bile ne diyor bu diye baktı Oğuz'a ama sesini çıkarmadı.

• Biri de demiyor mu sen kimsin,kaç kere izledin.Sırf senin boş yorumlarını dinlememek için millet youtubeye full programı kesip koyuyor demiyor mu hiç kimse?
  • Oğuz Çetin ,Terim'in yardımcısı iken sesi çıkmazdı,sonradan açıldı herkese saydırmaya başladı,Terim dahil.

Topçuluğunu severdik,maestro kelimesinin karşılığı idi ama sonrası vasat bile denemez.Bir abimizin car care işletmesine jipini getirirdi İstanbul'da,normal hayatında iyi birisi derdi çalışanlar.

Mehmet Demirkol denen kişilik kaliteli şerbetçilerden birisidir,futbol bilgisi gayet kısıtlı olmasına rağmen güzel bukalemunculuk oynar. Al gülüm ver gülüm sanatını en iyi yapan tiplerden,ekmeğini iyi yiyor.

Ali Ece,işin romantik kısmını abartınca gayri ciddi bir izlenim veriyor.Sıkıcı ve sığ bir yorumcu sonuçta.

Bein Sports'un topu çöpe atılabilir.(Bülent Timurlenk ve Ntvspor'dan geçen birkaç kaliteli istisna kişi hariç) Tümer,Tuncay başta olmak üzere kaale alınmaması gereken sıfırın sıfırı yorumcular,ayrıca maç esnasında Reha Kapsal ses kapatma tuşu eklenmeli Bein Sports'ta.

Rıdvan-Gürcan ikilisini aynı potada eritiyoruz,güncel futbolcu dataları olmayan,klişe söz öbekleri ve sınırlı Türkçe kelime dağarcıkları ile şiş-kebap modunda takılan geçmişin ekmeğini yiyen tipler.

Pekçok kişinin sövdüğü ve taraf adlettiği Ankaragücü çocuğu Erman Toroğlu; dan dun konuşur ama futbol alemini hepsinden iyi bilir,kulak arkası dahi kalmamıştır kendi deyimi ile,bunların topundan daha erkektir.Döte döt diyen birkaç kişiden birisidir,kıvırtmaz,hele şekilden şekle hiç girmez.

• Murat Özarı ve Taner Karamanmı kahramanmı nedir bunlar azılı fener avcısı . Tamam feneri sevmezsin de bu kadar adice goygoy yorumlar yapmak nedir ya.

Yenilerden fenerbahçe muhabiri Volkan Demiri beğeniyorum. Bugün Topal-Souza sorununun aslında ne olduğu nasıl çözülebileceği gibi herkesin senelerdir anltamadığını 1 dakikada anlattı.

Onun dışında futbol bilgileri tartışmalı ama dürüst yorumcular dinlenebilecek adamlar;

Ali Ece, Mehmet Demirkol, Serdar Ali Çelikler, Uğur Karakullukçu (mantıklı biri en azından), Didem Dilmen, Cem Dizdar, Metin Tekin belki biraz Önder Özen .
  • Hawkerx kullanıcısına yanıt
    didem dilmen mi :D

cem dizdar dinlenmiyor ki :D çok şey konuşuyor ama hiçbir şey anlatmıyor bir de sinirli triplere giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

didem dilmen mi :D

cem dizdar dinlenmiyor ki :D çok şey konuşuyor ama hiçbir şey anlatmıyor bir de sinirli triplere giriyor.
    Didem biraz uğur karakullukcunun kadın versiyonu . Kadının futbol kültürü hepimizden iyi. Yorumları sallama basma kalıptan çok mantıkla yapılmış şeyler.

Cem dizdar dediğin gibi ama yinede izlettiriyor. Güzel noktalara parmak basıyor.
  • Türk spor medyasında kim Frey'i anlatıyorsa bilin ki yalan söylüyor. Hiçbiri Major ligleren başka lig izlemiyor hele eski yorumcular onu da izlemiyor. Gördük bugün Emre Tilev'i. Geçen de A Spordaki Didem dedi ki Ayew ve Sliman'i ilerde açılacak hatırlayın Gomis'i ilk haftalar çok tutuktu falan diyor. Gomis ilk 5 haftada 7 gol 2 asist yaptı. İşte bu insanlar TV de bilgili diye yorum yapıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu aralar sadece Uğur Karakullukçu ve Ali Ece dışında yorumcu izlemiyorum.Gürcan Bilgiç Aykut olsa Fener Benfica'yı elerdi dedikten sonra gözümde zaten olmayan değerini sıfıra indirdi.Mehmet Demirkol daha çok işin yönetim kısmını konuşuyor futbolcu hafızası yok.Didem Dilmen konuşurken sanki kitap okuyormuş hissiyatına kapılıyorum.Rıdvan'ı çok severim ama her lafın arasına Aykut enkaz bırakmadı,Ali Koç Aykut ile devam edecekti taraftar baskısı falan dediği için artık izlemiyorum.Ama bu takıma sol iç 8 numara lazım diye 3 senedir bangır bangır bağıran da kendisidir.
  • faho kullanıcısına yanıt
    Erman Toroğlu' nun kimseye aidiyet duygusu ve göbek bağı yok o yüzden öyle biraz. Ama misal Ahmet Çakar tam dalkavuktur. Oğuz Çetin' in futbolculuğu çok çok başkaydı. Normal hayatında iyi bir insan olduğunu ben de düşünüyorum. Çocukken tesadüfen aynı uçağa binmiş ve kısa süreli bir diyaloğum olmuştu. Oradan yaptığım çıkarım da buydu. Yakından mütavazi, efendi ve gözlerinin içi gülen biriydi. Ama futbolculuğu sonrası hem Antrenör hem de spor yazarlığı büyük hayal kırıklığıdır. Zaten yorumcu falan da takip etmem pek. Hele biz de oynamış olanları asla. Biraz bazen Mehmet Demirkol izlerim. Genelde de iddia yorumcularını dinlerim, onlar işleri gereği zaten daha objektif bakıyorlar.
  • Fenerbahçe'nin yıllardır Oğuz ÇETİN'in yarısı kadar bir adam bulmak için bir tarafını yırttığını izliyorum.
    Oğuz ÇETİN'e sen kimsin demek gelmiyor içimden...
    Frey kim Silimani kim diye doğal olarak soruyorum. Cidden bunlar kim?
  • Oğuz Çetin gibi Modern futbol nedir bilmeyen. Profesyonel Futbolcu, Altyapı nedir bilmeyen insanların ne dediğini umursamamali.

Yıllarca Altyapı ve milli takımda çalışmış bu Dangalak hangi başarıyı gösterdi?. Hangi futbolcuyu Türk futboluna kazandırdı.

Muhtarın bağıran eşeği dinlenir ama Oğuz Çetin, Hıncal Uluç, Rıdvan Dilmen gibileri dinlenmez. Bunlar İngiltereye 8-0 Yenilen Dönemin adamları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ccecy kullanıcısına yanıt
    Slimani portekizde gol krali olup 30 milyon paunda ingiltere şampiyonu olmus takim tarafindan transfer edilmistir

• Tüm bu futbol yorumcuları (yazar değil) sandalyelerini korumak için her türlü cambazlığı yapar.
    Yanar döner meyve tabağıdır bunlar.
    Bugün ak dediklerine yarın gri derler, sonra da “kara” demek istemiştim derler.

Mehmet Çelikkol ağzı laf yapan ama futbol bilgisi “0” adadır.
    Daha geçen gün VAR sisteminde hamgi pozisyonların değerlendirildiğini bilmeden abuk yorum yaptı, sonra reji fısıldayınca lafı çevirdi.

Hele ki Bien canlı yayın yorumcusu Reha Kapsal,
    yemin ediyorum, Tv nin sesini kesiyorum....
    sıktı artık, aynı klişe cümleler.....

al birini vur öbürüne.

Lütfen bunların yorumlarına dayanıp burada yorum yapmayın.....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serdar mı art niyetli değil yav he he

• Sonra da transfer başarısızlığı olarak nitelendirilip maliyetinden kurtulmak için kiralandığı söylenmistir.
    Frey kim?

Gomiste plde basarisiz oldu?

Sen tarihin boyunca slimani gibi forvet alabildin mi?

Niang disinda yok.

Bunun disinda frey yerine kimi almaliydik? Frey 3. Forvet. Ve hirsli caliskan birisi. Maliyeti dusuk. Bizde parlama ihtimali var. Bu tarz forvetler kolay parlar.

• Fener kalibresini de bir soylesen de bilsek.

Turkiye ligi disinda hicbir bsarisi olmayan ki turkiyede bile gsnin gerisinde olan bir takim

• 400 bin euro ya oynayan adamı 1.2 milyon euro ya almanın hırslı çalışkan diye bir savunması olamaz. Transfer başarısı da olamaz.
    Gomis geçen sebne ilk haftalardan itibaren takır takır attı. Silimani geçen hafta 2 net pozisyonu harcadı! Zaten kiralik bu da traş.
    Oğuz Çetin hakli.

troll olduğunu anladım.

blok is coming
  • Bahsettiğin adamların kalibresi bu, milleti kötüleyip prim peşindeler.Lakin Oğuz denen karaktersiz, sadece aykut sempatizanlığı yapıyor.Aykut'un kankasıydı zaten oyunculuğunda, şimdi de aşkı işsiz kalınca fenerbahçeye saldırıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.