Şimdi Ara

Fenerbahçe ligi bitirmiştir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babayorgun65

Mehmet topal , Alper potuk.. Caner , Gökhan Gönül.. Sow , Webo , Kuyt..

Bu kadro ile lig'de oynadığı futbolun aynısını CL gruplarında oynasa o gruptan rahat çıkar. Birde 4. yıldızı takacaktık sözde,pehh

Ben bu gece insanları anlamıyorum cidden.Kadıköy'den hakeme rağmen beraberlikle ayrılmış bir Bjk var ve onlar konuşulacağına Fenerin şampiyonluğu ilan ediliyor, garip valla.Şampiyon ilan ettiğiniz fener ligin ikinci ayrısı 2 tane derbi oynayacak ve ikisi de deplasman.Siz şampiyon ilan etmeye devam edin...
  • Fenerbahçe tek kulvarda gidiyor tabiki o kadroyla ligde iyi sonuçlar alıyor ve iyi oynuyor. Bizim şampiyon olabilmemiz için CL'den en kısa zamanda elenmemiz lazım. Bir de Fener CL'de olsa gruptan çıkardı demişsin Webo'da gol kralı olurdu değil mi? CL'yi hala anlayamamışsınız yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Fenerbahçe tek kulvarda gidiyor tabiki o kadroyla ligde iyi sonuçlar alıyor ve iyi oynuyor. Bizim şampiyon olabilmemiz için CL'den en kısa zamanda elenmemiz lazım. Bir de Fener CL'de olsa gruptan çıkardı demişsin Webo'da gol kralı olurdu değil mi? CL'yi hala anlayamamışsınız yazık.

CL'yi anlayamamışsın demek ne oluyor hiç anlamadım Zaten bizler gibi medyanın dansözü olmuş taraftarlar sayesinde bu takım en kısa zamanda CL'den de elenir 4. yıldızıda rüyasında görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Olay kondisyon. Kondisyon da hırsı kamçılıyor.

Bizim futbolcular 70 de döküldüğü için son dakikalara hırsı olsa da gösteremiyor.

Mancini ve ekibi sezon başı gelseydi eğer şu an ki kondisyonumuz farklı olurdu. Mancini nin zaten ilk geldiğinde eleştirdiği şey takımın kondisyonuydu.

Herkes kondisyon diyor ama bence olay kondisyon degil. Fenerbahce cok etkili hucum ediyor. Bekler surekli ilerde. Caner ve Gokhan neredeyse takimin en cok topla oynayan oyunculari. Her ikisi de calim atiyor, adam geciyor, cok etkili ortalar aciyorlar. Bence Fenerbahce'nin diger 17 takimdan farki ust duzey 2 tane bek oyuncusu olmasi. Butun hucumlar kanattan. Istisnasiz hem de.

Bence en buyuk hatamiz sezon basinda 2 tane kaliteli bek oyuncusu almamis olmamiz. Adamlarda otomatikman topla oynayan oyuncusu sayisi 2 kisi fazla. Bir de ustune Sow ve Kuyt destek veriyor. Orta saha hakimiyetine gerek bile yok. Tek pasla topu kanatlara acip 5 saniyede gol pozisyonuna giriyorlar. Durdurulmasi cidden zor bir takim oldu Fenerbahce.

• 13. haftadan şampiyonluk ilan etmek iyidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Bu kadro ile lig'de oynadığı futbolun aynısını CL gruplarında oynasa o gruptan rahat çıkar. Birde 4. yıldızı takacaktık sözde,pehh

Ben bu gece insanları anlamıyorum cidden.Kadıköy'den hakeme rağmen beraberlikle ayrılmış bir Bjk var ve onlar konuşulacağına Fenerin şampiyonluğu ilan ediliyor, garip valla.Şampiyon ilan ettiğiniz fener ligin ikinci ayrısı 2 tane derbi oynayacak ve ikisi de deplasman.Siz şampiyon ilan etmeye devam edin...

2. yarıyı izledin mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

Olay kondisyon. Kondisyon da hırsı kamçılıyor.

Bizim futbolcular 70 de döküldüğü için son dakikalara hırsı olsa da gösteremiyor.

Mancini ve ekibi sezon başı gelseydi eğer şu an ki kondisyonumuz farklı olurdu. Mancini nin zaten ilk geldiğinde eleştirdiği şey takımın kondisyonuydu.

Herkes kondisyon diyor ama bence olay kondisyon degil. Fenerbahce cok etkili hucum ediyor. Bekler surekli ilerde. Caner ve Gokhan neredeyse takimin en cok topla oynayan oyunculari. Her ikisi de calim atiyor, adam geciyor, cok etkili ortalar aciyorlar. Bence Fenerbahce'nin diger 17 takimdan farki ust duzey 2 tane bek oyuncusu olmasi. Butun hucumlar kanattan. Istisnasiz hem de.

Bence en buyuk hatamiz sezon basinda 2 tane kaliteli bek oyuncusu almamis olmamiz. Adamlarda otomatikman topla oynayan oyuncusu sayisi 2 kisi fazla. Bir de ustune Sow ve Kuyt destek veriyor. Orta saha hakimiyetine gerek bile yok. Tek pasla topu kanatlara acip 5 saniyede gol pozisyonuna giriyorlar. Durdurulmasi cidden zor bir takim oldu Fenerbahce.

Zaten paslar hep hücumdaki beklere gidiyor. Özellikle o Caner yokmu Gökhanı bile gölgeye düşürüyor. Abi o ne biçim orta açmadır o ne tekniktir yaw.
    Orta alanda bi Mehmet topal var adam geçirmiyor.Alperi konuşmaya gerek yok.Sow ve kuyt gizli forvet oynuyorlar.Gerçekten takım feci gaza gelmiş.
    Bu sene şampiyon Galatasaray olamazsa fener olursa bu Fenerdeki gazın inme süresi en az 3 yıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: dgo_cr7

13. haftadan şampiyonluk ilan etmek iyidir..

Şimdi doğruya doğru gidelim. Fener'in bekleri çok iyi hem orta saha hem hücum hemde defans olarak muazzam performans,takımın %70'i bunların üzerinde yürüyor. Mehmet Topal adam geçirmiyor orta alanda.Alper'in hücumu zaten çok iyi. Kuyt,Sow gizli forvetler hem kanat hem oos hemde forvet oynuyorlar.Webo altıpas oyuncusu zaten çok iyi oynuyor.Direk skora etki eden oyuncu. Bi bakıyorsun caner,sow,webo,kuyt,gökhan ceza sahasında 5 tane forvet oluyorlar.

Bide bizimkine gelelim. Fazla söze gerek yok. Bütün topları Drogba'ya ŞİŞİR. Ne kadar kolay tek cümleyle anlattım GS'nin halini. Bizde Ruh diye birşey yok.

Ayrıca; Fener skor için değil,Mücadele etmek için oynuyor.Veya siz anladınız işte..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Reus-

Tek kulvarda devam ediyor olmamızın avantajı var bu dirilikte. Ayrıca oyuncu yapısından da kaynaklı bir durum bu.
    Mesela Burak bana hep çok şahsi bir forvet olarak gelmiştir.
    Drogba ise belki bana kızacaksınız ama doymuş olarak geldi buraya. Yani evet kendini göstermek istiyor çabalıyor ancak 35 yaşında bir futbolcudan da dünyayı kurtarmasını beklemek çok abes kaçar.
    Selçuk - Melo uyumu Sneijder sebebiyle biraz sekteye uğradı. Çünkü artan-azalan yeni görevlere oyuncuların bir anda uyum sağlaması beklenemez. Örneğin Melo 2 sene önce hücuma sürekli katılan bir defansif orta saha iken 3'lü orta saha sisteminde daha çok ön libero gibi oynamaya başladı.
    Gs'nin en büyük sorunu ise defans hattı. Kimse kusura bakmasın Eboue-Chedjou-Semih-Riera 4'lüsünü ben CL seviyesinde bir takıma yakıştıramam.
    Beklerden sıfır katkı olunca zaten baklava dizilişinde oynayan takımın bu kez kanatları yol geçen hanına dönüyor.
    Ayrıca yerli rotasyonu ne yazık ki yetersiz. Kulübede şimdi xxx girer takım hareketlenir diyebileceğimiz Umut'u bir kenara koyarsak kimse yok. Amrabat ve Bruma belki hareket getirebiliyor ancak onlar da kadro tercihine göre tribünde oturmak zorunda kalıyor.

Son olarak ben Bruma transferini çok yanlış bir hamle olarak görüyorum. Yeteneğine kesinlikle söz söylemek haddime değil. Mükemmel bir kumaşı var. Fakat bu kumaş usta ellerde işlenirse o derecede mükemmel bir giysi ortaya çıkar. Türkiye'de bu şekilde bir kumaşı işleyecek terzi de yok atölye de yok. Ne yazık ki biz hazır yiyici kulüpleriz. 2-3 internet videosundan oyuncu buluyoruz veya bir kaç maçta çıkış yapmış bizim takımlarımıza gol atmış oyuncuları hayranlıkla izleyip transfer hedefi haline getiriyoruz. Porto, Ajax, Lizbon, Arsenal hatta ve hatta Shaktar gibi takımlar Scout ekipleri kurup bunlara yıllık 6-7 m € para ödüyorlar. Yetenekli oyuncuları bulup 3-5 m€ vererek transfer ediyorlar. Daha sonra eğitimli altyapıları sayesinde 2-3 sene içinde dünya futboluna sunuyorlar.
    Biz daha 19 yaşındaki Salih'i çok genç, büyüyecek ki fiziği gelişecek diye kenarda oturturken Schalke'de 19'luk Draxler CL 'deki takımların defansını yerle bir ediyor.

Kısaca her şeyden önce ne olduğumuzu bilip ona göre hareket etmemiz lazım. Kurumsallaşma denilen mevzu CEO getirmek değil bu sistemleri oturtarak dinamik bir yönetim yapmaktır. Yoksa daha çok ağlaşır dururuz.

Çok doğru. Salih'le Draxler'i kıyaslaman çok yerinde olmuş. Draxler resmen CL'deki takımları ipe diziyor.Birde Salih'e bak belki Draxler'den daha yetenekli ama Fizik,denge herşey sıfır kendini geliştirme sıfır.Aynı şey Aydın,Emre Çolak gibi oyuncular içinde geçerli..

• quote:

quote:

Sen maçı seyretmedin herhalde ligtv com tr de maçın tartışmalı pozisyonlarını seyret verilmeyen net penaltıya bak hakeme rahmen kimin kazanamadığını tekrar düşün.

birde maçın geniş özetini bulursan izle kimin daha üstün oynadığını görürsün.

bunları izleyip aynı fikirde olursan sen ağır fanatiksin,gerek yok ben zaten maçı izledim dersen yine ağır fanatiksin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Balotelli

Fenerbahçe tek kulvarda gidiyor tabiki o kadroyla ligde iyi sonuçlar alıyor ve iyi oynuyor. Bizim şampiyon olabilmemiz için CL'den en kısa zamanda elenmemiz lazım. Bir de Fener CL'de olsa gruptan çıkardı demişsin Webo'da gol kralı olurdu değil mi? CL'yi hala anlayamamışsınız yazık.

CL'yi anlayamamışsın demek ne oluyor hiç anlamadım Zaten bizler gibi medyanın dansözü olmuş taraftarlar sayesinde bu takım en kısa zamanda CL'den de elenir 4. yıldızıda rüyasında görür.

Şöyle oluyorki liglerde sergilenen performanslar ile CL'de tahmin yapılmaz. CL bambaşka bir ligdir ve kendine has kuralları vardır. Misal sen Türkiye'de kötü oynadığın maçları yıldızların sayesinde, biraz hakemlerle vs gibi etkenlerle bir şekilde kazanırsın 90+6 larla falan. Ama CL'de hakemin üzerine giden bir futbolcu gördün mü? Eyyamcı hakem? Yerde yatan oyuncuyu tekmeleyen futbolcuya kart dahi göstermeyen hakem? Vermediği ince faullerle rakibi yıldıran hakem? Daha çok sayarım sana. Bunlar sadece Türkiye'de olmuyor yerel liglerin çoğunda var. Fenerin bugun oynadığı oyun bizim Arena da 2 sene önce Fener'i 3-1 yendiğimiz o baskılı oyuna benziyordu güzel oynadı galibiyeti dahi hak etti tabiki ama o şartlarda karşısında CL takımı olsaydı maç 2-5 falan biterdi misal.

• quote:

Orijinalden alıntı: gündem

quote:

quote:

Sen maçı seyretmedin herhalde ligtv com tr de maçın tartışmalı pozisyonlarını seyret verilmeyen net penaltıya bak hakeme rahmen kimin kazanamadığını tekrar düşün.

birde maçın geniş özetini bulursan izle kimin daha üstün oynadığını görürsün.

bunları izleyip aynı fikirde olursan sen ağır fanatiksin,gerek yok ben zaten maçı izledim dersen yine ağır fanatiksin.

Ağır fanatik demişsin neyin fanatiğiyim anlamadım?Galatasaraylı olaraktan işime gelen bir skor var ortada..Ben sana şunu sorayım, Necip'in gördüğü kırmızı doğru mu ve Emenike'nin kafa atma pozisyonu direkt kırmızı mı değil mi?Lig tv hd aboneliğim var, paşalar gibi izliyorum bütün maçları, zırt pırt izledin mi diyip durmanız da baydı artık..Herhalde siz netten izlerken yayın donuyor bütün pozisyonları göremiyorsunuz..Bugün olağanüstü keyifli bir maç oldu ama hakkı yenen taraf Beşiktaş'tı.İster kabul edin ister etmeyin çok fazla umrumda değil.

• Bizi bu ligde durdurabilecek tek şey var o da hakemler. Bu akşam görüldüğü gibi.
  • Bu lig bu sene bizim siz karismayin
  • quote:

Fenerbahce bu kadroyla Mesutsuz Arsenalden kendi sahasında 3 yedi onu nabacaz..
  • quote:

6 hakem 1 gol ve 2 penaltı veremiyor.
    ne lig bitmesi.
    daha çok doğranacağımzın resmidir akşamki maç.
  • Bakalım Kasımpaşa maçı belirleyici olabilir.
  • Abi yüzsüzlükte bir dünya markası olmuşlar Türkiye'de şikeden yargılanan takımın taraftarları her hafta hakemlerden sikayet ediyor Galatasaray'lı olmama rağmen Hacıosmanoğlu'nun da dediği gibi siz o hakem satın alma işlerini gidin başkanınıza sorun
  • bişey abartmakta üstünüze yok clden cıkarmış peh peh peh. terimsporluktan fenerbahçeye doğru kayıyor adam.
  • CL'de öyle kimse elini kolunu sallayamaz. Aklını alırlar valla adamın istersen lig karması çıkar, sağlam grupta gene de birşey yapamayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.