arkadaşlar merhaba, fenerbahçe maçının biletleri hangi gün çıkar bilgisi olan var mı? bir de bu biletleri stad dışında biletix gişelerinden de temin edebilir miyiz?
Tahminimce Çarşamba-Perşembe çıkar. Spor müsabakaları biletleri satan bilet-x ten temin edebilirsin. Şimdiye kadar satmayan birtek akmerkezdekini görmüştüm. Sosyetikler ya maça gitmiyorlar akmerkezdekiler
bakalım kaç dakikada bitecek.biz alabilecekmiyiz ki netten almak durumundayım kitlenirse site yanarız.bütün hayaller suya düşcek
quote:
Orjinalden alıntı: cenk_kusje
bakalım kaç dakikada bitecek.biz alabilecekmiyiz ki netten almak durumundayım kitlenirse site yanarız.bütün hayaller suya düşcek
Tabiki kitlenicek daha bi kere görmedim derbiye netten bilet alındığını
peki saat kaç gibi başlanıyor satışa arkadaşlar bilgisi olan var mı?
ayrıca nereden alayım Bakırköy'de oturuyorum Bileti nereden alayım Stad da satılıyormu migrosun orda merterden de olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: erkinkose
ayrıca nereden alayım Bakırköy'de oturuyorum Bileti nereden alayım Stad da satılıyormu migrosun orda merterden de olabilir
dibinde galleria varken mertere gitme bence zaten alma şansın az
neden az yw sabah kalkacağım 8 de sıraya gircem varsa ole birşey gallleria dan alabilir miyim yada tobaccodan Carousel altında biletix satan yer oası ben ordan aldım bilet
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme