Şimdi Ara

Fenerbahçe Neden 4-4-2 Oynamıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ligde büyük takımların oynayıp verim alabileceği en iyi taktik 4-4-2'dir.

bkz: galatasaray.

Bence çok temiz ve basit bir taktik, Şu ilk 11'le Ligde sorun yaşayacağımız maç olduğunu sanmıyorum Gs maçları hariç.

http://this11.com/topics/add/abFmhQYapO

Caner'i hiç sevmem.Ama 4-4-2'nin solunda iyi oynar.Kuyt ile aynı özelliklere sahip hemen hemen.Mücadeleci, güçlü 2 adamı kanatlara koydum.Göbeğede Emre ile Meireles'i.Orta sahada da sorun olacağını düşünmüyorum.

Hem böylece yedek kulübeside kaliteli olacaktır.Topal,Alper,Holmen,Cristian,Webo.

• güzel olmuş ama bence alper potuk her zaman ilk 11 de oynamalı çok iyi yetenek bence üzerine düşülmeli
  • stochu yolladik...
    saka gibi ya
  • bence arsenal maçlarına 4+1+4+1 başlamalıyız 2.yarı duruma göre 1 forvet alırız.
    volkan,bekir,yobo,alves,kadlec,topal,meireles,kuyt,caner,alper,emenike(sow) bence en ideal kadro bu şekilde olur. bu kadro'da tek eksik g.gönül.
  • 4-4-2 oynayabilecek oyuncu yok ki takımda. Yani orta sahanın solunda ve sağında kimler görev alacak? Caner'den başka kanat oyuncusu yok ki takımda.
  • Ben Kuyt'ı hiç beğenmiyorum. Kenar oyuncusu adam eksiltmeli, dribling yapabilmeli. Kuyt'ı öven yorumlar hep şu tarz ''yine çalıştı, çabaladı, mücadele etti, formanın hakkını verdi'' Bir kere de ''ne geçti, ne şut çekti, ne pas verdi'' değil. Yani hücum oyuncusu ama hücuma olan katkısı savunmaya olandan daha az. Ben olsam onun yerine Alper'i oynatırım, Kuyt'ı da Gökhan gelene kadar sağ beke çekerim. Topuz'dan kötü olmaz
  • O oyun stiline uygun oyuncularımız yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu Galatasaray'ın oynadığı tarzdaki orta sahaya dönmeliyiz ya.Baklava dilimi gibi olandan. Tek kesici Topal , önünde Emre - Meireles , onların önünde de Alper.Forvete de at Emenike'yle Sow'u.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

Ben Kuyt'ı hiç beğenmiyorum. Kenar oyuncusu adam eksiltmeli, dribling yapabilmeli. Kuyt'ı öven yorumlar hep şu tarz ''yine çalıştı, çabaladı, mücadele etti, formanın hakkını verdi'' Bir kere de ''ne geçti, ne şut çekti, ne pas verdi'' değil. Yani hücum oyuncusu ama hücuma olan katkısı savunmaya olandan daha az. Ben olsam onun yerine Alper'i oynatırım, Kuyt'ı da Gökhan gelene kadar sağ beke çekerim. Topuz'dan kötü olmaz

Kuyt zaten kanat oyuncusu değil. Liverpool da genelde forvet oynardı. Zaten Liverpool da genelde yedek oynuyordu ve sonradan oyunu girip skoru değiştiriyordu. Semih'in Liverpool versiyonuydu. Benim izlediğim maçlarda böyleydi.

Biz de kanatta oynamaya başladığı zaman şaşırmıştım.

• Takımda doğru düzgün kanat oyuncusu yok. En azından 4 4 2 oynayacak kanat yok. Biz daha çok 4 3 3 benzeri bir dizilişle ve ofansif olarak oynuyoruz. Mehmet Topal veya o bölgede oynayan oyuncu da genellikle defansın 3. adamıymış gibi hareket ediyor. Baktığımızda Kuyt Webo Sow çıktığımız maçlarda bu üçlü hep forvet gibi oynuyorlardı. Sow zaten genellikle orta kısımda olmak üzere sağ sol kanat kafasına göre takılıyordu. Kuyt'ta aynı şekilde.

Benim ideal dizilişim

Fenerbahçe Neden 4-4-2 Oynamıyor ?

•  Fenerbahçe Neden 4-4-2 Oynamıyor ?

Şöyle bir şey olamaz mı? Formda olduğunu düşünürsek bazı futbolcuların + stoch Kadro ne kadar doğru oldu emin değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gareth Bale 11

Bu Galatasaray'ın oynadığı tarzdaki orta sahaya dönmeliyiz ya.Baklava dilimi gibi olandan. Tek kesici Topal , önünde Emre - Meireles , onların önünde de Alper.Forvete de at Emenike'yle Sow'u.

Bence de şu anki oyuncularla oynanabilecek en ideal ve iş yapacak taktik ve oyuncu kadrosu budur Fener'de.Hem forvetlerimizi kanatta harcamayız hem de 2 forvet oynarız.GG ve HAK ofansif bekler olduğu için kanat olmaması fazla sorun olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.