Hiç anlamıyorum. O kadar futbolcu alıyoruz kalitesi yüksek ama şu avrupada perişan oluyoruz. Neden???????????????
Fesubhanallah..! Sabah sabah
avrupalı gibi düşünemedikleri için....
ezeli rakibinizin uefa kupası zaferinden ders çıkarmak yerine tesadüf deyip geçtiğniz için.
türkiyede de pek istikrarlı gittiğini söyleyemeyiz fenerbahcenin ayrıca kaliteli dedikleri futbolcular fos çıktı fenere kaleci, defans şart soytarı volkan 2. lig de oynayamaz ayrıda edu zaten ap ayrı sol sağ bek yok fenerbahcede ortasahada aurellio gitti alex top oynamıyor demekki maharet alex de deil aurelliodaymıs forvette alemci guiza 30 trilyonluk adamın golü yok dogru düzgün
FENERBAHÇE sadece ve sadece Kadıköyde başarılı. Avrupada ve Kadıköy dışındaki tüm Türkiye'de başarısız.
Biz Türkler iyi futbol oynayarak başarı kazanmıyoruz. Gaza geldiğimizde başarı kazanıyoruz. Ama avrupalı gaza geldiği için değil iyi futbol oynayarak istikrarlı şekilde başarılı oluyor. Uefa - Dünya 3. lüğü - Avrupa 3. lüğü bu başarılar hep gaza gelerek ulaştık kimse bu başarıları yakaladığımızda iyi futbol oynayarak kazandık diyemez. Çünkü biz spora profesyonel bakamıyoruz.
Güiza mı iyi futbolcu? Josico mu? Kaleci Volkan mı? Yoksa bitik Emre mi kurtaracak?
Gerçekçi olun. Yasin Çakmak, Burak Yılmaz ile olacak işler değil bunlar.
Sadece Fenerbahçe değil. Türk takımları avrupada başarısızdır. Profesyonel değiliz biz. Günlük yaşıyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans
Sadece Fenerbahçe değil. Türk takımları avrupada başarısızdır. Profesyonel değiliz biz. Günlük yaşıyoruz.
+1905
Şampiyonlar liginde yasin,can,ali bilgin,josiko gibi adamlarla oynarsan tabii ki bi halt elde edemezsin,orta sahamız tam bi facia,aurelloyu ararken selçuğu arar olduk düşünün artık orta sahamızın ne hale geldiğini,şu porto son 4 yılın en kötü portosu,geçen seneki kadroları olsaydı 5lik yaparlardı bizi,tuncay aurello hep yönetimin basiretsizliğinden gittiler,zico çok para istemiş,aurello çok para istemiş,madem paramız var diye övünüyoruz neden hak eden adamlara vermiyoruz ücretlerini,geçen seneki takım parçalardı şu portoyu ya,ne hale getirdiler güzelim takımı 1 yılda,yazıklar olsun...
Alex
Carlos
Maldonado
Josico
Deivid
Güiza
Lugano
Edu
Söyleyin bana bu saydığım yabancılardan Lugano dışında hangisi kendi ülkesinin milli takımında oynuyor ve bunlardan hangisi büyük İspanyol, İtalyan ve İngiliz külüplerinin transfer listesinde yer alıyor.
Haydi geçelim bu soruları. Farzedelim ki bu oyunculardan hiç biri şu an Fenerbahçe'nin kadrosunda olmamış olsun ve 3 tanede yabancı oyuncu açığınız bulunsun. Hedefinizde Şampiyonlar Liginde en az yarı final olsun. Sizde Fenerbahçe'de yabancı futbolcu transferinde son noktayı koyacak adam olun. Şimdi söyleyin bana; R. Madrid, Barcelona, A. Madrid, O.Lyon, B. Munich, Liverpool, M. United, Chealsea, Arsenal, Juventus, Inter, Porto gibi takımlarla başa baş dişe diş mücadele edebilmek için bu yabancılardan hangilerini transfer ederdiniz?
dammak aralarından sadece edu lugano ikilisini alırdım. Çünkü biliyorum ki bu ikisi sadece başarı için oynuyorlar. Yaptıkları hatalarda bile başarıya aç ve hırslı oldukları içindir. Edu nun kendi kalesine attığı gollerde hep suçlu olarak gösterilen eduydu fakat bir tanesi hariç diğerlerinde bütün hata volkanın dır. Zira Deivid in kendi kalesine attığı gol çok daha estetik ve çok daha bilinçli gibi gözüküyor. Onun dışında diğerleriyle işim olmaz.
avrupada hüseyin göçek gibi hakemler olmadığı için :))) geçen sene ne oldu demeyin.geçen yılki fener bu yıl değil.siz yinede dua edinde hakemler sayesinde zirveye ortak oldunuz.yoksa sıradan anadolu takımı olurdunuz.zaten futbol olarakta anadolu takımları gibi 11 kişi defans yapıyorsunuz.aragoneste bu takımdan hayır gelmez diye görmüş olacakki defans yapıp belki şansa bir gol bulurum taktiği ile oynuyor.gerçekçi hoca ama bilmeyenler neden böyle oynatıyor diyor.
zico yok dolayısıyla takımda istek yok.. aragones takımı motive edemiyor! şahsen ben şöyle düşünüyorum aragonese bütün maçlarda yasak gelse ve klubede değilde tirübünden maçı izlese fenerbahçenin hiç bir kaybı olmaz
Adam bir yemek yapıyor servis ediyor.. ettiğiyle bırakıyor insan bir tadına tuzuna bakar ona göre müdahele yapar tuzu eksikse tuz döker ekşisi azsa limon sıkar ağzını açıp bön bön izliyor maçı
Çok pasif kalıyor. Oyunu okuyamıyor.. İddia ediyorum dün ki maçta benim kararlarım geçerli olsaydı durum 2 1 olduktan sonra 3 5 değişiklik ile herşeyi değiştirebilirdim fakat yılların tecrübesi aragones 20 yaşımda olmama rağmen benim düşündüklerimi düşünemiyorsa ne diyim ben o adama
-- Ayrıca Emrenin oynadığı maçlarda fenerbahçe 10 kişi sanki sadece ortalıkta dolaşıyor.. İnanılmaz şaşırdım ya ben diyordum madem bu çocuk Fenerbahçeli ozaman ölümüne oynar Fenerde falan. Herif babasının tarlasında dolaşıyor sanki ne bir asist var ne bir pozisyon yaratma böyle giderse aldığı paranın 10 da 1 ini hak etmez o adam. Şanssız bir dönem yaşıyor Fenerbahçe. Şanssızlığın büyük payı yönetimin beceriksizliğinden oluşuyor buda en önemlisi. Saygılar..
Biz Türkiyede başarılı değiliz ki... Şampiyonlar Ligi daha mı kolay? Neden başarısızız? Çünkü başkanımız dostlar alışverişte görsün mantığıyla transfer yapıyor. Baştan sona gereksiz transferler...
NEDEN AVRUPADA BAŞARISIZ MI?
Ligde başarılı mı ki avrupada olsun ziconun olduğu seneler ilk yıl ligdee şampiyon uefada da gruptan çıkmıştık ikinici yıl ligde snolara doğru kaptırdık ş.l çeyrek finali oynadık
avrupada başarısızlık derken heralde sadece bu yıldan bahsediyoruz yoksa gittikçe iyiye giden bir fener vardı bu sene ise futbolun her alanında başarısız fb var
AZİZ YILDIRIM,ARAGONES!!
Fenerbahçenin başında
Koşmayan sadece duran toplar için ilk 11 de oynayan ALEX
Beceriksiz golcü GUIZA
Sorunlu kaleci VOLKAN
Defans özürlü YASİN
Her yerden kovulan BURAK
2 yıldır futbol oynayamayan EMRE
Durmadan kademe hataları yapıp eski formunda olmayan CARLOS
Kendi kendine çalım atan UĞUR BORAL
Dünyanın en kötü ön liberoları MALDONADO ve JOSICO olduğu sürece Fenerbahçeden hiç bir şey olmaz.
Kabul edin ki takımınız berbat ötesi.
Güiza yıldızmış, yahu ne yıldızı bu adam ne biçim yıldız, İspanyadan gol kralı çıkacak, fenerbahçe dışında bi tane talebi olmayacak fenerbahçede sadece bonservisiyle 14M euroya alacak mallorca başkanıda teşekkür mesajı yollayacak krizden çıkardınız bizi diye...