Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü Hakkında Yorumlar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: yavkar@fb

quote:

Orjinalden alıntı: recep41

quote:

Orjinalden alıntı: JETAACK

quote:

Orjinalden alıntı: doors

zico mu o ne ???? brezilyanın pembe dizi isimlerine benziyor

zico ve kanaryası

HADİ GİT İŞİNE

dostum ben bu espride bi sakınca göremedim.sizin lakabınız kanarya değilmi.yoks değiştide ondan mı hakaret olarak kabul ediyosun.espriyi kaldıramıyosan yazma olur biter.senin gibi nice fenerli arkadaşımız var ama hiçbiri senin gibi tepki koymamış.dikkat çekmek istiyosan bu şekilde olmaz.

bizim lakabımız hindi değilmiydi.arkadaş ondan şaşırmıştır.

yavkar@fb@

• quote:

Orjinalden alıntı: todorov

bu zicoya acayip önyargı var
    gerets Türkiye ye geldiğinde neydi ki takımında en fazla 10.haftayı görebiliyodu ama galatasarayı iyi çalıştırdı şampiyon yaptı
    hiç belli olmaz iyi teknik direktörlerin hepsinin bi çıkış yeri vardır capello romada çıkmıştı
    işallah zico da fenerbahçede çıkış yakalar bekleyip görecez

gerets'in daha önce de şampiyonlukları var.

• quote:

Orjinalden alıntı: darkingfb

lafla peynir gemisi yürümüyor malesef..daha maçlar başlamadan hemen atıp tutmaya başladınız FBli arkadaşlarımda dahil.durun bir maçlar başlasın görelim gidişaat nasıl ondan sonra konusalım.

iyi o zaman fener beni hocalığa getirseydi.japonya nın maçlarını izlediğim kadarıyla ben ondan daha iyi hocayım.hem kariyer olarakta pek farkımız yok.
  • fb nin daha iyi teknik direktör getireceğini düşünüyodum bekleyip görerceğiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vanquish

quote:

gerets Türkiye ye geldiğinde neydi ki takımında en fazla 10.haftayı görebiliyodu ama galatasarayı iyi çalıştırdı şampiyon yaptı
    hiç belli olmaz iyi teknik direktörlerin hepsinin bi çıkış yeri vardır capello romada çıkmıştı

gerets teknik direktörlüğünde ne zaman şampiyonluk yaşamış(galatasaraya gelmeden önce)

• quote:

quote:

quote:

gerets teknik direktörlüğünde ne zaman şampiyonluk yaşamış(galatasaraya gelmeden önce)

PSV Gerets'li ilk sezonunda; en yakın rakibi Heerenveen'in 16, Feyenoord'un 20 puan önünde şampiyonluk ipini gögüsledi.

2. sezonunda bu kadar ezici bir üstünlük sağlayamadı fakat tekrar şampiyonluk yaşayarak 2 de 2 yaptı.

3. sezonu diğer 2 seneye göre berbat geçse dahi sezonu 2.likle tamamlamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beckhir -- 5 Temmuz 2006; 18:51:06 >

• herif fb tv de çıktı övgü yağdırıp duruo tabi över fenerbahçeyi herif japonyada yıllık 750 bin euro alırken fenerde yıllık 2 milyon euro alıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: beckhir

quote:

quote:

quote:

PSV Gerets'li ilk sezonunda; en yakın rakibi Heerenveen'in 16, Feyenoord'un 20 puan önünde şampiyonluk ipini gögüsledi.

2. sezonunda bu kadar ezici bir üstünlük sağlayamadı fakat tekrar şampiyonluk yaşayarak 2 de 2 yaptı.

3. sezonu diğer 2 seneye göre berbat geçse dahi sezonu 2.likle tamamlamıştır.

kapak.
    hem iki ayrı belçika takımıyla da şampiyonluğu var

• tüm GALATASARAY camiasına hayırlı olsun
  • galatasaray boşuna sevinmesin fenerbahçede kim hoca olursa olsun hatta futbolcuların bile kim olduğu önemli değil fenerbahçe nasılsa sizi yine yenecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tüberkül

galatasaray boşuna sevinmesin fenerbahçede kim hoca olursa olsun hatta futbolcuların bile kim olduğu önemli değil fenerbahçe nasılsa sizi yine yenecektir.

Hep öyle diyorsunuzzzz Ama sonuçç değişmiyor.. Biz Galatasaraylılar sizi yenmekle yetinmiyoruz.. Bizim hedeflerimiz varr... Hedefimiz olmasaydı UEFA kupasını alamazdık.. Ama siz Fener in bir hedefi hiç olmadı ki tek hedefiniz Galatasaray ı yenmek.. Eee tabi Galatasaray ı yenince Bütün dünya sizin oluyorr... Biz Büyük hedeflere koşuyoruz.. Galatasaray ıma her zaman güveniyorum..

Görecegiz teknik direktörünüzü....

100. yıla yakışır bir adam

• Ziko yardımcı antrenör olarakkardeşi Edu yu getirmiş
    ziko edu ele ele Fb aile şirketine
    doğru bir durum olmuş
  • ziko hakkında yapabileceğim tek yorum
    valla ben pes5de zikoyla çok iyi frikikler atıyorum olur heralde
    fazla bişey bilmiyoruz tabi başarılı olabilir fenerde
    ama böyle tecrübesiz bir isimi 100.yılda takımın başına getirmek yanlış şimdilik
  • valla bindik bir alamete,gidiyoruz kıyamete.ne olacak,ne bitecek bizde merak içindeyiz velhasılı.

ama madem gelmiş,takımın başına geçmiş;

her zaman olduğu gibi hep destek tam destek
  • Bence ZİCO Fenerbahcede devrim yapacak. patlayacak oynucagı ofansif futbolla iyi işler cıkarırlar ama cok şanssızlar ebedi bir rakipleri var GALATASARAY!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Boogeyman54

Bence ZİCO Fenerbahcede devrim yapacak. patlayacak oynucagı ofansif futbolla iyi işler cıkarırlar ama cok şanssızlar ebedi bir rakipleri var GALATASARAY!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

Bence ZİCO Fenerbahcede devrim yapacak. patlayacak oynucagı ofansif futbolla iyi işler cıkarırlar ama cok şanssızlar ebedi bir rakipleri var GALATASARAY!!!!!

nesi komik bunun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VogAumTaR -- 7 Temmuz 2006; 16:03:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: goxel54

quote:

Orjinalden alıntı: BETO^TR^

quote:

nesi komik bunun

bırakta ne si komik olduguna ben karar vereyim

• Konu çarpıtılmış yine..Yorum harici herşey yazılmış..Fenerbahçeli olarak bu adamın Fenerbahçe'nin yüzüncü yılına yakışacagını düşünmüyorum..Pek fazlada bilgim yok ama zamanlar goreceğiz bakalım..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.