Şimdi Ara

Fenerbahçe'nin Türkiye'nin En Büyük Takımı Olduğunun Kanıtı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DGrayMan

Fenerbahçe ye atılan iftiralar ile şampiyonluğu elinden alındı ayrıca beşiktaş ve galatasaray ile oynadığı maçların en çok kazananı fenerbahçedir şampiyon olmanız bu durumu değiştirmez aramızda geçen maçların çoğunu fenerbahçe kazanmıştır ben buna bakarım...

Alıntıları Göster
    Sportif başarıyı geçtim taraftar sayısı olarak da biz öndeyiz. Sosyal medya resmi hesaplardaki takipçi sayılarına bakarak bunu görebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sevgili galatasaraylı ve Beşiktaşlı arkadaşlarım kabullenin malesef durum bu her zaman ezeli rakibiniz Fenerbahçe'nin arkasında kalacaksınız boşuna eleştirmeyin beni ben sadece görüneni söyledim
    Galatasaray ne zaman Fb'nin arkasında kalmış.
  • Aziz gibi diktatör gideceği için olmasın o bırak Ali'yi sokaktan bir vatandaş aday olsa gene ilgiyle izlenirdi taraftarınız bıktı artık diktatörden. Onun için can havliyle izlediniz seçimleri rakip taraftar içinde eğlence çıktı bol bol kavga başkanların boşalması derken goygoyu boldu.
  • Taraftar sayınız kimin umrunda biz galatasaraya karşı ezici bir üstünlük sağladık ve maçları daha çok kazanan taraf olduk bu yeterli ayrıca şuan fenerbahçe'nin seçiminr kitlenmişsiniz olsun o kadar Ali Koç başkan seçildi şimdi kaçacak delik arayın

• quote:

Taraftar sayınız kimin umrunda biz galatasaraya karşı ezici bir üstünlük sağladık ve maçları daha çok kazanan taraf olduk bu yeterli ayrıca şuan fenerbahçe'nin seçiminr kitlenmişsiniz olsun o kadar Ali Koç başkan seçildi şimdi kaçacak delik arayın
    inşallah hep bu kafada olursunuz. :)

siz hep seçimlerle konuşulun, biz de şampiyonluk farkını daha da arttıralım, konuşulmayalım. :)
  • quote:

Taraftar sayınız kimin umrunda biz galatasaraya karşı ezici bir üstünlük sağladık ve maçları daha çok kazanan taraf olduk bu yeterli ayrıca şuan fenerbahçe'nin seçiminr kitlenmişsiniz olsun o kadar Ali Koç başkan seçildi şimdi kaçacak delik arayın
    Fatih Terim varken göreceğiz bakalım başkanınız bizi nasıl durduracak. Daha doğrusu durdurabilecek mi

• quote:

Taraftar ve kupa sayısını dışarı bırakınca geriye ne kalıyor hocam, laf atmak için sormuyorumda futbol anlamında samimi bir şekilde soruyorum..

• quote:

Fenerbahçe ye atılan iftiralar ile şampiyonluğu elinden alındı ayrıca beşiktaş ve galatasaray ile oynadığı maçların en çok kazananı fenerbahçedir şampiyon olmanız bu durumu değiştirmez aramızda geçen maçların çoğunu fenerbahçe kazanmıştır ben buna bakarım...

Alıntıları Göster

• İsterseniz 50 kere şampiyon olun Fenerbahçe'ye karşı kazanamıyorsanız bunun bir anlamı yok biz hep sizi en çok yenen takım olarak kalacağız

• quote:

İsterseniz 50 kere şampiyon olun Fenerbahçe'ye karşı kazanamıyorsanız bunun bir anlamı yok biz hep sizi en çok yenen takım olarak kalacağız
    Yazık sana kendini böylemi avutuyon hadi git Ali koç'u düşünerek hayallere dal sen.

Gerçekler Mayıs gibi bizim.
  • Aynen böyle devam edin. Sizin 6-0'ınız da vardı onu da bol bol izleyin

• quote:

İsterseniz 50 kere şampiyon olun Fenerbahçe'ye karşı kazanamıyorsanız bunun bir anlamı yok biz hep sizi en çok yenen takım olarak kalacağız
    Aynen nereyi imzalıyoruz.
  • 6-0 ı hatırlatma zevkten dört köşe oluyorum inşallah seneye 7-0 yada 8-0 bekliyorum sevgili galatasaraylı arkadaşım

• quote:

Bir laf vardır yeğenim bilir misin?

"Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yenmekle övünürler."

Bir daha Fenerbahçe'yi içeride dışarıda hiç yenemeyelim ama her sene şampiyon olalım, Galatasaray taraftarının gram umrunda olmaz. Hele ki 12 Mayıs'tan sonra

• aynen adam 20 senedir başındaydı bırakda ilgi olmasın
  • quote:

6-0 ı hatırlatma zevkten dört köşe oluyorum inşallah seneye 7-0 yada 8-0 bekliyorum sevgili galatasaraylı arkadaşım
    12 Mayıs 2012 desem

• Biz sizi yendiğimiz için sahaya indik şampiyonluk kimin umrunda

• Coştular hemen

• Türkiyenin en büyük takimi gittigi zaman bayram edeceği adami 20 sene gönderemedi ne kadar büyük takim

• Yıllar önce Alex'in gidişiyle bütün medyanın gündemi değişmişti. Siyasi olaylar bir kenara bırakılıp 1 futbolcunun gidişi konuşulmuştu mecliste.

Bugünkü seçimi bütün ülke takip etti.

Siz en son ne zaman yaşadınız bunu? Hagi giderken? Sneijder giderken?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.