Kulübümüzün Türkiye Futbol Federasyonuna yaptığı başvuru kabul edildi ve Fenerbahçemizin yeni transferi Diego Alfredo Lugano’nun lisansı çıktı. http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=4478 Beyler bu adam çarşamba Şamğ. liginde oynayabilecekmi haberiniz varmı?
quote:Orjinalden alıntı: emredici off uefa lisansı sandım bir hevesle girdim topic'e ama sanırım alakası yok :( Bende bir hevesle girdim resmi sitedeki habere ama TR lisansıymış
quote:Orjinalden alıntı: nomnsecreteam maalesef lugano şl de oynayamayacak yanılıyorsun dostum şampiyonlar ligine kalabilirsek şayet lugano oynayabilir,kiev rövanş maçında yok
quote:Orjinalden alıntı: uranus quote:Orjinalden alıntı: nomnsecreteam maalesef lugano şl de oynayamayacak yanılıyorsun dostum şampiyonlar ligine kalabilirsek şayet lugano oynayabilir,kiev rövanş maçında yok Bizde rövanş macını diyoruz
Sizde Lugano, Luciano Bizde Necati, Ümit Karan, Hasan Kabze... birimizin defansı, diğerimizin forveti eksik. Allah çarşamba günü yardımcımız olsun.
Amin arkadaşlar.Her iki takımdan ve de KAYSERİSPORUMUZ ile TRABZONSPORUMUZDAN GÜZEL SONUÇLAR BEKLİYORUZ
quote:Orjinalden alıntı: NOdex Amin arkadaşlar.Her iki takımdan ve de KAYSERİSPORUMUZ ile TRABZONSPORUMUZDAN GÜZEL SONUÇLAR BEKLİYORUZ Iste budur...Turkiye'de rakibiz ama Avrupa'da hepimiz kardesiz... Hepimiz Turkiye icin mucadele ediyoruz...
quote:Orjinalden alıntı: Sum 41 quote:Orjinalden alıntı: NOdex Amin arkadaşlar.Her iki takımdan ve de KAYSERİSPORUMUZ ile TRABZONSPORUMUZDAN GÜZEL SONUÇLAR BEKLİYORUZ Iste budur...Turkiye'de rakibiz ama Avrupa'da hepimiz kardesiz... Hepimiz Turkiye icin mucadele ediyoruz... +1923
o lisans işi türkcell süper liginde geçerli, şampiyonlar ligi lisansı malesef yetişmedi rövanş maçında oynayamayacak
Beyler bana telsimden bilgi mesaji geldi şampiyonlar liginde oynicakmiş öyle dio bilgi mesajinin yalançisiyim