Şimdi Ara

Fenerbahçe Rakiplerine Fark Attı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

quote:

Orjinalden alıntı: HuMaN BoYs

Daha kaç kere açacaksınız bu konuyu

Görmeyen kalmasın diye uğraşıyoruz.

• fb bu kadar zengin de niye avrupada başarılı olamıyor bunun araştırılmasını istiyorum
  • KISKANANLAR ÇATLASIN !!!

REPUBLİC OF FENERBAHCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: somali

fb bu kadar zengin de niye avrupada başarılı olamıyor bunun araştırılmasını istiyorum

Midenize kıramp girmesin ve ülkenin maden suyu kaynakları bitmesin diye
  • bunu herkes farketmiş durumda, defalarca konu açıp milletin yarasını deşmeye gerek yok.
  • fb başarılı olması için yabancı oyuncu 8-9 çıkartılmasılazım
  • Fenerin bugünkü borcu 95 milyon Dolar
  • gelirleri de yazsaydın da onuda görseydik(ki Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nı bende okudum)...

DENETLEME KURULU RAPORU
    Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nda Denetleme Kurulu, 01.01.2007'den 30.06.2007'ye kadar olan dönemde, futbolcu borçları hariç toplam borcu 95 milyon 761 bin ABD Doları olarak açıkladı.
    Denetleme Kurulu raporuna göre, toplam gelirler 78 milyon 293 bin 160 YTL (Toplam gelirlerin içinde piyango gelirleri 11 milyon 647 bin 179 YTL), toplam giderler ise 83 milyon 165 bin 559 YTL olarak gerçekleşti.
    2007 yılında futbolculara ödenecek paranın ise 20 milyon 276 bin 655 ABD Doları olduğu bildirildi.

Bu arada, sponsorluk ve reklam sözleşmelerine dayalı alacakların yıllara göre dağılımı ise şöyle açıklandı:
    2007: 47 milyon 450 bin YTL
    2008: 57 milyon 88 bin YTL
    2009: 54 milyon 57 bin YTL
    2010: 52 milyon 460 bin YTL

Bu alacakların içinde kombine kart, loca gelirleri, taraftar kart gelirleri ve isim hakkı gelirlerinin dahil olmadığı bildirildi.

tek taraflı düşünmemek lazım bir + vardır birde - ikisinden de bahsetmek lazım...

• quote:

Orjinalden alıntı: fenerlix07

gelirleri de yazsaydın da onuda görseydik
    tek taraflı düşünmemek lazım bir + vardır birde - ikisinden de bahsetmek lazım...

Gördüğün üzere yukarıdaki haberde gelirler yazıyor
  • senin söylediğin haber yukarıdaki konudan farklı dostum.yoksa verdiğin bilgi doğru zaten ona bir itirazım olamaz.toplantının tam içeriğini verseydin babında söyledim..
  • Kim feyk miş bakim...
    quote:

Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD

Feyk Ulan Feyk
  • Büyüklüğünüz arkanızdan süreklediğiniz kitle ile ölcülür..
  • fenerin 1 tane adam gibi arazisi var mı para eden söyleyin bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Brooklyn

Büyüklüğünüz arkanızdan süreklediğiniz kitle ile ölcülür..

Bu dediğimi hakaret algılama ama Bir koyun sürüsü düşün 1000 tane koyun boynuna çan takılmış bir koyunu takip eder ve bu çan rastgele sesler çıkararak öter durur ve çan takılı koyun nereye giderse arkasındaki 1000lerce koyunda takip eder bu çanlı koyunu.

Birde Tarihte kürşat ve 39 Adamı vardır Koskaca Çinlilere Kök söktürmüştür.

Yani Uzun lafın kısası KİTLE HiÇBİRŞEYDiR. kitlenin azlıgı veya çoklugu bir takımın bir ülkenin veya bir oluşumun büyük olduğunu göstermez,Çin Dünyanın kitle olarak en kalabalık ülkesi neden Süper güç değil? Büyüklük Ortaya konulan Yürek ,Güven inanç ve Elde edilen başarılardır.

Hiçbir şey, büyüklük kadar sade değildir. Çünkü sade olmak, biraz da büyük olmaktır. (Albert Camus)....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.