Şimdi Ara

Fenerbahçe Ş.ligi Şampiyonu Olabilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Manero

HERKES HEDEFİNİ BİLECEK

Fenerbahçe Ş.ligi Şampiyonu Olabilir

• Fenerbahçe grupdan çıksın o bana yeter
  • Evet ihtimaller arasında bu da var.Neden olmasın.Ya da nasıl olur.Olmaz öyle şey.Bunlar ihtimaller araında vardır.

Fenerbahçenin Şampiyon olma ihtimali %50 dir.Ya olur Ya olmaz.Bunda bu kadar gülünecek şey yok.Gs da tekrar Uefa Şampiyonu olabilir

mesela.Belkide birlikte süper kupa oynarlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Biraz zor ama, olabilir ne de olsa fener şanslı takım

Bu,birilerinin damarına basma gayreti nedir çözemedim? Girdin bir konuya anlatacağın birşeyler varsa anlat fikirlerini paylaş,he anlatacağın birşey yoksa da efendi gibi dur,durmadın insanları tahrik etmeye çalıştın onuda anladık o zaman sağda solda Bjk'li duruşu diye yeme bizi
  • fener gruptan çıksın zaten taraftarları şampiyon olmuş kabul edecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarmUp

fener gruptan çıksın zaten taraftarları şampiyon olmuş kabul edecektir...

Siz önce ŞL de puan alın ondan sonra FB ye çamur atın...... Kendinizi GS mi sanıyorsunuz ne !!!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ENGN_

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Biraz zor ama, olabilir ne de olsa fener şanslı takım

Bu,birilerinin damarına basma gayreti nedir çözemedim? Girdin bir konuya anlatacağın birşeyler varsa anlat fikirlerini paylaş,he anlatacağın birşey yoksa da efendi gibi dur,durmadın insanları tahrik etmeye çalıştın onuda anladık o zaman sağda solda Bjk'li duruşu diye yeme bizi

Bu cümlede tahrik olacak bir şey yok, ama gene de oluyorsan o senin sorunun

• bahsi geçen fener ise herşey olabilir
  • taner senin nickini gören saldırı moduna geçıyo.. ne yaptın bunlara
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaGNuM1

taner senin nickini gören saldırı moduna geçıyo.. ne yaptın bunlara

Pardon ama yine saçmaladınız, asıl .TaneR. R.CARLOS ve FB Topiclerini görünce saldırıyor ve saçmalıyor gerçi bunu bütün ANTİ-FB liler yapıyor..
    ASIL R.CARLOS ne yaptı acaba .TaneR. e yoksa hala şu EL ÖPME mevzusumu
  • arkadaşlar, şaka bi yana, değil fb herhangi bi türk takımının, önümüzdeki 20 yıl içinde şampiyonlar ligi şampiyonu olacağına inanmıyorum ben. bu biraz vizyon işi. son 10 yıldaki şampiyonlara bakarsak; r. madrid 3 kere, milan 2 kere, m. united, barcelona, b. münih, liverpool ve porto birer kez şampiyon olmuşlar. yani bakıyorum da, bizim takımlar çok uzakta duruyor bu takımların yanında. mali yapı olarak, kadro kalitesi olarak, tecrübe olarak. vs. vs. belki bu kupayı 2004 te kazanan porto ölçü olarak gösterilebilir ama o da çok şanslı eşleşmeler çekti.( yarıfinalde deportivo, finalde monaco)
  • quote:

Orjinalden alıntı: spirit of nature

arkadaşlar, şaka bi yana, değil fb herhangi bi türk takımının, önümüzdeki 20 yıl içinde şampiyonlar ligi şampiyonu olacağına inanmıyorum ben. bu biraz vizyon işi. son 10 yıldaki şampiyonlara bakarsak; r. madrid 3 kere, milan 2 kere, m. united, barcelona, b. münih, liverpool ve porto birer kez şampiyon olmuşlar. yani bakıyorum da, bizim takımlar çok uzakta duruyor bu takımların yanında. mali yapı olarak, kadro kalitesi olarak, tecrübe olarak. vs. vs. belki bu kupayı 2004 te kazanan porto ölçü olarak gösterilebilir ama o da çok şanslı eşleşmeler çekti.( yarıfinalde deportivo, finalde monaco)

Uzun zamandır DH SPOR BÖLÜMÜN de böyle seviyeli ve dolu yorum yapan birisi yoktu, herkese örnek olmalı..
    Bence çok doğru bir yorum yapmışsın sana katılıyorum..
    Keşke herkes senin gibi yorum yapsa..

• quote:

arkadaşlar, şaka bi yana, değil fb herhangi bi türk takımının, önümüzdeki 20 yıl içinde şampiyonlar ligi şampiyonu olacağına inanmıyorum ben. bu biraz vizyon işi. son 10 yıldaki şampiyonlara bakarsak; r. madrid 3 kere, milan 2 kere, m. united, barcelona, b. münih, liverpool ve porto birer kez şampiyon olmuşlar. yani bakıyorum da, bizim takımlar çok uzakta duruyor bu takımların yanında. mali yapı olarak, kadro kalitesi olarak, tecrübe olarak. vs. vs. belki bu kupayı 2004 te kazanan porto ölçü olarak gösterilebilir ama o da çok şanslı eşleşmeler çekti.( yarıfinalde deportivo, finalde monaco)

20 yıl çok abartılı olmuş gibi geliyor.Ligin klitesi git gide artmaya başladı.Artık anadolu takımları başa baş mücadele ediyor.Bana göre en fazla 5 seneye uefa yada cl alabiliriz.Birde şu şike falan olayları olmasa ve her sene iyi giden takıma türlü türlü iftiralar atılmasa çok daha iyi yerlere geleceğiz.

• quote:

Fenerbahçe Ş.ligi Şampiyonu Olabilir

• yıl 1994 ali şen; fb bir gün havalimanından uefa şampiyonu olarak incektir. (uefa cup 2000 gs)

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

yıl 1994 ali şen; fb bir gün havalimanından uefa şampiyonu olarak incektir. (uefa cup 2000 gs)

• quote:

Orjinalden alıntı: chiller

Uzun zamandır DH SPOR BÖLÜMÜN de böyle seviyeli ve dolu yorum yapan birisi yoktu, herkese örnek olmalı..
    Bence çok doğru bir yorum yapmışsın sana katılıyorum..
    Keşke herkes senin gibi yorum yapsa..

eyvallah dostum. eksik olma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

yıl 1994 ali şen; fb bir gün havalimanından uefa şampiyonu olarak incektir. (uefa cup 2000 gs)

• quote:

Orjinalden alıntı: nieaufgabe

quote:

20 yıl çok abartılı olmuş gibi geliyor.Ligin klitesi git gide artmaya başladı.Artık anadolu takımları başa baş mücadele ediyor.Bana göre en fazla 5 seneye uefa yada cl alabiliriz.Birde şu şike falan olayları olmasa ve her sene iyi giden takıma türlü türlü iftiralar atılmasa çok daha iyi yerlere geleceğiz.

UEFA neyse ama ŞL bana kalsa 80 sene de bile TR ye gelmez gibi geliyor... @spirit of nature çok güzel açıklamış zaten....

Mesela biz FB olarak İNTER i burda yendik, ama asıl mesele İNTER i ordada eze eze yenmek....
    yani bu sonuçta FB-GS-BJK olayı değil genel olarak hepemizin kapsıyor...

Mesela yine İNTER i örnek vericem bakıyorsunuz KADROSUNA 2 tane İTALYAN var ve bunlarda çok kaliteli İTALYAN diğerleri hepsi YILDIZ
    adamların yedekleri FİGO - CRESPO,

Geçmiş sezonlarda MİLAN la oynadık KAKA oyundan çıktı yerine
    RUİ KOSTA girdi...

TR de ise gerçek anlamda 1 tane YILDIZ var oda R.CARLOS... ama büyük AVRUPA takımlarda 3-4 tane yıldız var !!!

Milan la oynarken KAKA oyundan çıktı RUİ KOSTA oyuna girdi, Bizde ise SELÇUK çıktı yerine KEMAL ASLAN oyuna girdi, ee gel şimdi Ş.L kupasını al....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.