Şimdi Ara

Fenerbahçe seçime gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi CAS'ın UEFA tarafından Fenerbahçe'ye verilen 2 yıllık cezayı onamasının ardından Sarı Lacivertliler'de çalkantılı bir süreç başladı.

Bugün Fenerbahçe Kulübü'nde toplanan yönetim kurulu üyeleri, toplantının başında Seçimli Olağanüstü Kurul'a gitme kararı aldı. Başkan Aziz Yıldırım'ın ise yapılacak seçime aday olmayı düşünmediği öğrenildi. Resmi açıklamanın birkaç saat içinde yapılması bekleniyor.

fanatik.com.tr

• Her ne kadar kaynak fanatikte olsa umutlandım.
  • AYnin aday olacağını okudum bugün bir yerde , tff nin kararını açıklamasına kadar mı demiş öyle bir şeyler yazıyordu ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

AYnin aday olacağını okudum bugün bir yerde , tff nin kararını açıklamasına kadar mı demiş öyle bir şeyler yazıyordu ...

Yok Tff değil kardeş yargıtayın kararına kadar.
  • Kesinlikle aday olacak. Diyecekki biz gorevimizin basindayiz bir yere kacmiyoruz hukuk savasimizi surdurecegiz, cesareti olan varsa ciksin karsima yok biz onlari affettik, yok MAA söyle, kupa böyle vsvsvs diyecek. Aziz Yıldırım diyonuz siz, boru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

Kesinlikle aday olacak. Diyecekki biz gorevimizin basindayiz bir yere kacmiyoruz hukuk savasimizi surdurecegiz, cesareti olan varsa ciksin karsima yok biz onlari affettik, yok MAA söyle, kupa böyle vsvsvs diyecek. Aziz Yıldırım diyonuz siz, boru mu?

Katılıyorum. Aziz yıldırımın karşısında ali koç veya murat ülker(allah korusun) dışında kimse oy alamaz.
  • Seçime gidip güvenoyu isteyeceğini söyleyenlerde var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adaylar . Saran , koc , maa , ay olur .
    Koc rekor oyla gelir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman baslıyor ya bu toplantı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.