Şimdi Ara

Fenerbahçe tarihinde en sevmediğiniz futbolcu kim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
2.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane futbolcu değil de üç tane söylemek istiyorum.
    1-RVP
    2-Caner Erkin
    3-Emenike
  • RVP,bilica,Caner,Colin kazım.
  • rvp,krasiç,kazım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nabil Dirar kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben Caner'den Gökhan'dan çok nefret edenleri anlamıyorum.
    Gitme şekillerine bakarsak biri şampiyonluk mücadelesinde olduğumuz takımla devre arasında görüşmüş, kağıt üstünde hukuki ama kesinlikle etik olmayan bir şey yapmış; diğeri beyinsiz bir hocadan kurtulmak için Inter gibi bir kulübe gitmiş, dönmek isteyince de Aziz kabul etmediğinden Beşiktaş'a gitmiş.

hocam Caner meselesinin aslı öyle değil. herşey o gs maçı öncesi oluyor. Ali yıldırımla yaşanan tartışmada ipler koptu.
    hani Caner kendisini kadroda görmeyince sinirlendi kavga çıkarttı. sonra ali yıldırım ve birisi daha vardı onunla tartıştılar. haliyle ali yıldırım da biletini kesti. Aziz yıldırım da onayladı.
    sonra sanırım veya öncesinde interle görüşmüş olabilir.

yani Caner mevzusunda interle görüşmesinden daha çok ali yıldırımla tartışması onun kadro dışı olmasına neden oldu.

ayrıca caner ve gökhan hakkında katılıyorum size. herkes takımdan güzellikle ayrılmıyor. ona bakarsanız Alex'te bu takımdan kovuldu o da mı kötü demek istiyorum bu kişileri sayanlara ?

• Caner ve gokhan'i almamiz derin yara olusturmus. Uzulmeyin ya sizde oguzhani alirsiniz bedava profil fotosu yapanlar bile var muahaha!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: froce1903

Caner ve gokhan'i almamiz derin yara olusturmus. Uzulmeyin ya sizde oguzhani alirsiniz bedava profil fotosu yapanlar bile var muahaha!!!

oğuzhan bizim bu işe yaramaz kadromuzda ilk 11'e giremez

35lik atiba girer ama oğuzhan giremez, klasik bir anadolu takımı futbolcusu çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45Barzo45 -- 28 Ocak 2018; 10:56:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McSlaty

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

Ben Caner'den Gökhan'dan çok nefret edenleri anlamıyorum.
    Gitme şekillerine bakarsak biri şampiyonluk mücadelesinde olduğumuz takımla devre arasında görüşmüş, kağıt üstünde hukuki ama kesinlikle etik olmayan bir şey yapmış; diğeri beyinsiz bir hocadan kurtulmak için Inter gibi bir kulübe gitmiş, dönmek isteyince de Aziz kabul etmediğinden Beşiktaş'a gitmiş.

hocam Caner meselesinin aslı öyle değil. herşey o gs maçı öncesi oluyor. Ali yıldırımla yaşanan tartışmada ipler koptu.
    hani Caner kendisini kadroda görmeyince sinirlendi kavga çıkarttı. sonra ali yıldırım ve birisi daha vardı onunla tartıştılar. haliyle ali yıldırım da biletini kesti. Aziz yıldırım da onayladı.
    sonra sanırım veya öncesinde interle görüşmüş olabilir.

yani Caner mevzusunda interle görüşmesinden daha çok ali yıldırımla tartışması onun kadro dışı olmasına neden oldu.

ayrıca caner ve gökhan hakkında katılıyorum size. herkes takımdan güzellikle ayrılmıyor. ona bakarsanız Alex'te bu takımdan kovuldu o da mı kötü demek istiyorum bu kişileri sayanlara ?

Olabilir hocam doğrudur da buradaki arkadaşlar Ali Yıldırım'la tartıştığı için değil Beşiktaş'a gittiği için sövüyorlar Caner'e, ben o açıdan Beşiktaş'a gitmek konusunda Gökhan'dan daha masum olduğunu düşündüğüm için o mesajı yazdım.

• He bu arada Aykut Kocaman'ın oyuncu da olduğunu düşünürsek cevap çok belli.
  • Volkan Demirel
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Volkan Demirel

hocam tuttuğun takım ve mesaj ahenkle dans ediyor resmen
  • Çirkef ahlaksız hiçbir topçuyu sevmem

Caner Erkin

Robin van Persie

• Aatıf
  • Selçuk Şahin

• Aykut Kocaman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakışıklı Barzo

quote:

Orijinalden alıntı: -RAUL

Volkan Demirel

hocam tuttuğun takım ve mesaj ahenkle dans ediyor resmen

Bu adamı fenerlilerin de sevmemesi lazım
  • Ya hak

• Deniz barış net...

• Aatif
    Dirar
    Emenike
    Kazim
    Krasic
    Revivo
    Serdar Kesimal
    Rvp
    Rustu
    Niang
    Sezer Ozturk
    Stevic
    Simao
    Josico
    Maldonado
    vladimir beschastnykh
    Suleyman Oulare
    Sabin Ilie
    Daniel Guiza
    Van Der Wiel
  • Artık açık ara Aykut Kocaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.