Konu dışıda yazmayalım.. Bizi çekemeyen ezeli rakiplerimiz yazmasın dicem ama..Ezeli rekabette kalmadı ki hep Fenerbahçe yenior
Herhangi bir takımın adını/sanını taşıyan elektronik bir alet almanı tavsiye etmem. Bana kalırsa da sat.
quote:
Orjinalden alıntı: ErDeM-1907
quote:
Orjinalden alıntı: kritos
yok arkadaşım yine olmuyor
Sen yapamıyorsun arkadaşım
Konu dışıda yazmayalım.. Bizi çekemeyen ezeli rakiplerimiz yazmasın dicem ama..Ezeli rekabette kalmadı ki hep Fenerbahçe yenior
k750i den kendi telime yolluyorum alınan dosyalara saklıyor açıyorum yine dosyanın üzerinde ? işareti var daha ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur.Fenerbahçe taraftar telefonu special edition değil karıştırma
bende anlama kıtlıgı yok sadece sızın gıbı ezık bı takım nasıl taraftarlarına bı kazıkattıgına uzuluyorum
telefonu alırken buna zor oyun atılıyor demedikleri için kimse kazık yediğini düşünmüyor.Ayrıca sizin telefonunuz olsaydı kesin ancak oyuncak olurdu.Çekememezlik yapıp ezikliğinizi belli etmeyin lütfen
ancak enayi gibi havlarsınız.Çok üzülüyorum siz
quote:
Orjinalden alıntı: kritos
telefonu alırken buna zor oyun atılıyor demedikleri için kimse kazık yediğini düşünmüyor.Ayrıca sizin telefonunuz olsaydı kesin ancak oyuncak olurdu.Çekememezlik yapıp ezikliğinizi belli etmeyin lütfen
ancak enayi gibi havlarsınız.Çok üzülüyorum siz
bırak ya gslilere laf mı anlatılır
Biz telefon için para vermedik FENERBAHÇEMİZ için para verdik..ama işte anlayana
hala çözüm bulamadım
6s lilerin davranışlarına bi anlam veremedim..telefon gerçekten çok kaliteli..arkadaşımızın belirttiği sorunu bir çok kişi yaşıyor..galiba telefoncular bir çözüm yolu biliyorlar..en iyi telefoncuya götürmek..ayrıca telefondaki 6-0 videosu beni çok etkiledi...
quote:
Orjinalden alıntı: bozo2
quote:
Orjinalden alıntı: ce_za
6s lilerin davranışlarına bi anlam veremedim..telefon gerçekten çok kaliteli..arkadaşımızın belirttiği sorunu bir çok kişi yaşıyor..galiba telefoncular bir çözüm yolu biliyorlar..en iyi telefoncuya götürmek..ayrıca telefondaki 6-0 videosu beni çok etkiledi...
fenere bravo sızı nasıl kekledı hayret edıyorum sız cok ararsınız java oyunlarını
Yanlız bu telefona oyun atmayı bulunca telefonu münasip biyerine sen bırak java oyun aramayı ilk önce telefon çıkart telefon o kadar eziksiniz ki telefonunuz değil formalarınız bile pazar malı ayrıca s,z,n atların açlıktan kendi çıkardıklarını yiyiyolarmış bunu biliyormuydun
Sen öyle telefon mu gördün ömründe
Dandik dediğin formanın markası fenerium marka olduk be neyini tartışııon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme