Şimdi Ara

Fenerbahçe Telefonu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kritos

yok arkadaşım yine olmuyor

Sen yapamıyorsun arkadaşım

Konu dışıda yazmayalım..
    Bizi çekemeyen ezeli rakiplerimiz yazmasın dicem ama..Ezeli rekabette kalmadı ki hep Fenerbahçe yenior

• Herhangi bir takımın adını/sanını taşıyan elektronik bir alet almanı tavsiye etmem.
    Bana kalırsa da sat.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErDeM-1907

quote:

yok arkadaşım yine olmuyor

Sen yapamıyorsun arkadaşım

Konu dışıda yazmayalım..
    Bizi çekemeyen ezeli rakiplerimiz yazmasın dicem ama..Ezeli rekabette kalmadı ki hep Fenerbahçe yenior

k750i den kendi telime yolluyorum alınan dosyalara saklıyor açıyorum yine dosyanın üzerinde ? işareti var daha ayrıntılı anlatırsan daha iyi olur.Fenerbahçe taraftar telefonu special edition değil karıştırma

• SEN COK ARA BELKI BULURSUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: bozo2

SEN COK ARA BELKI BULURSUN

sende anlama zorluğu varsa baştan söyle kıt mısın nesin
  • quote:

quote:

bende anlama kıtlıgı yok sadece sızın gıbı ezık bı takım nasıl taraftarlarına bı kazıkattıgına uzuluyorum

• quote:

quote:

quote:

bende anlama kıtlıgı yok sadece sızın gıbı ezık bı takım nasıl taraftarlarına bı kazıkattıgına uzuluyorum

telefonu alırken buna zor oyun atılıyor demedikleri için kimse kazık yediğini düşünmüyor.Ayrıca sizin telefonunuz olsaydı kesin ancak oyuncak olurdu.Çekememezlik yapıp ezikliğinizi belli etmeyin lütfen

ancak enayi gibi havlarsınız.Çok üzülüyorum siz

• quote:

telefonu alırken buna zor oyun atılıyor demedikleri için kimse kazık yediğini düşünmüyor.Ayrıca sizin telefonunuz olsaydı kesin ancak oyuncak olurdu.Çekememezlik yapıp ezikliğinizi belli etmeyin lütfen

ancak enayi gibi havlarsınız.Çok üzülüyorum siz

bırak ya gslilere laf mı anlatılır

Biz telefon için para vermedik FENERBAHÇEMİZ için para verdik..ama işte anlayana

• hala çözüm bulamadım
  • 6s lilerin davranışlarına bi anlam veremedim..telefon gerçekten çok kaliteli..arkadaşımızın belirttiği sorunu bir çok kişi yaşıyor..galiba telefoncular bir çözüm yolu biliyorlar..en iyi telefoncuya götürmek..ayrıca telefondaki 6-0 videosu beni çok etkiledi...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ce_za

6s lilerin davranışlarına bi anlam veremedim..telefon gerçekten çok kaliteli..arkadaşımızın belirttiği sorunu bir çok kişi yaşıyor..galiba telefoncular bir çözüm yolu biliyorlar..en iyi telefoncuya götürmek..ayrıca telefondaki 6-0 videosu beni çok etkiledi...

fenere bravo sızı nasıl kekledı hayret edıyorum sız cok ararsınız java oyunlarını

Yanlız bu telefona oyun atmayı bulunca telefonu münasip biyerine sen bırak java oyun aramayı ilk önce telefon çıkart telefon o kadar eziksiniz ki telefonunuz değil formalarınız bile pazar malı ayrıca s,z,n atların açlıktan kendi çıkardıklarını yiyiyolarmış bunu biliyormuydun

• Sen öyle telefon mu gördün ömründe

Dandik dediğin formanın markası fenerium marka olduk be neyini tartışııon
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.