Kalpleri fetheden renkler yaşaaaaaaaaaaaa Fenerbahçe.....(musalla taşı, avrupa fatihi gibi 5-6 yıllık beste değil) Tarihi Fenerbahçe marşı....
quote:
Orjinalden alıntı: goxel54
quote:
Orjinalden alıntı: Brooklyn
quote:
En etkileyici olay şu oldu: Fenerbahçe taraftarın kendi marşlarını söylerken oldu.
:/ hoparlor baslıyo sonra sen kulaklarını tıkıyon sanırım git goztepe sskya temizlesinler mac saatiyse duyarsın ordan da marsı merak etme :P ayrıca genelde mac oncesi sonrası ve arada oluyo mac esnasında genelde rakip ıslıklamalar falan filan
kısacası sacmalıyosun dostum
fenerin marşı var mıydı ya?
ayrıca ben bunu hiç seyircilerden duymadım, hep hoparlörden duyuyom
Kulak burun boğaz kliniğine bir ziyarette bulun bence.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
Kalpleri fetheden renkler yaşaaaaaaaaaaaa Fenerbahçe.....(musalla taşı, avrupa fatihi gibi 5-6 yıllık beste değil) Tarihi Fenerbahçe marşı....
quote:
quote:
quote:
En etkileyici olay şu oldu: Fenerbahçe taraftarın kendi marşlarını söylerken oldu.
Bu topic daha da anlamlı oldu şimdi... Tribünleri Alman Dergisinde olmakla, pankartını Almanlara kaptırmak arasındaki farkı görmek açısından
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
Bu topic daha da anlamlı oldu şimdi... Tribünleri Alman Dergisinde olmakla, pankartını Almanlara kaptırmak arasındaki farkı görmek açısından
quote:
Orjinalden alıntı: silencer01
quote:
Kulak burun boğaz kliniğine bir ziyarette bulun bence.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: karalı
quote:
quote:
quote:
iyide adam doğru diyor, yani Fenerbahçe marşı hoparlörlerden çalar, sonra taraftar eşlik eder yani...
Her maç başında olan bişi, maç esnasında olmaz...
Gerçi maç esnasında marş söylenmez, musalla taşı da bir marş değildir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme