EWET ARKADAŞALAR FENERBAHÇE BENCE BU GRUPDA 3. OLMALI UEFAYA GİTMELİ ORDA DAHA BAŞARI OLUR BENCE FİNALE KADAR GİDER ÇÜNKÜ GRUBDAN ÇIKNCA ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLER ONUN İÇİN FENERBAHÇENİN BU KADRO VE FUTBOLA EN BAŞARILI OLACAĞI UEFA GENE DİORUM UEFA YA KALIRSA BU OYUN DÜZENİ BU KADRO VE BU DİSİPLİNLE UEFADA FİNAL OYNAR VE KUPAYI ALIR
TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM
tamam
ölmek var dönmek yok
ARKADAŞLAR HAKSIZMIYIM AMA UEFADA ÇOK İYİ YERE GELİR
bu konuda artık elimizden bir şey gelmez. PSV puan kaybettiği anda 2. turdayız
quote:
Orjinalden alıntı: meetjoee35
EWET ARKADAŞALAR FENERBAHÇE BENCE BU GRUPDA 3. OLMALI UEFAYA GİTMELİ ORDA DAHA BAŞARI OLUR BENCE FİNALE KADAR GİDER ÇÜNKÜ GRUBDAN ÇIKNCA ÇOK GÜÇLÜ RAKİPLER ONUN İÇİN FENERBAHÇENİN BU KADRO VE FUTBOLA EN BAŞARILI OLACAĞI UEFA GENE DİORUM UEFA YA KALIRSA BU OYUN DÜZENİ BU KADRO VE BU DİSİPLİNLE UEFADA FİNAL OYNAR VE KUPAYI ALIR
TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM
quote:
ARKADAŞLAR HAKSIZMIYIM AMA UEFADA ÇOK İYİ YERE GELİR
Arkadaşım Şamp. ligi, UEFA'dan daha prestijli bir kere baştan. Ayrıca şunu da düşünmek gerekiyor ki şamp. liginde gruplardan çıkan takıma garanti 2.2 milyon euro veriliyor ama UEFA yı kazanan takıma bile bundan daha az para veriliyor. Yani anlayacağın şamp. ligi çok daha üstün bir lig, hedef küçültmenin bir anlamı yok.
Bu arada Fenerbahçe şu ana kadar grupta toplam 7.2 milyon euro aldı (5.4 milyon katılma parası+ 1.8 milyon 4 maçın parası)
ligde de hep 2. tescil edilelim hiç oynamadan hep uefada ynayalım ŞL ye katılmayalım bari hiç
Parasıyla değil mi kardeşim. Bir daha ki sene de uefayı alırız ne olcak yani
Baktığınızda Fenerbahçe uefa kupasını alabilecek potansiyelde bir takım. Gelecek sene uefa ya girerse kupayı alır diye düşünüyorum.
Seneye UEFA finali kendi MABED'imizde, yabancılık çekmeyiz
Biz 2.sınıf organizasyonlarda oynayacak takım değiliz.Artık Fenerbahçemizin yeri Şampiyonlar ligidir
quote:
Orjinalden alıntı: kalemşör
Biz 2.sınıf organizasyonlarda oynayacak takım değiliz.Artık Fenerbahçemizin yeri Şampiyonlar ligidir
OKADAR YAZANDAN ABZILARI AKILI CEVAB YAZMIŞ BAZI ARAKDAŞALR HARİÇ DİERLERİ İÇİN DİOM EN İLK ÖNCE 25 YILDIR ALAMADIĞIN KUPAYI AL
quote:
TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM
aramızdakı fark bu bız herzaman buyuk dusunuruz ufak hesaplar pesınde dıılız
quote:
Orjinalden alıntı: HIGHCLASSIC
quote:
TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM
SANA Bİ SORUM VAR 25 YILDIR ALINMAYAN Bİ KUPA VAR SİZİN ADINIZA ADINI BİLONMU NE
NERDEN BİLECEN TABİ GÖRMEDİN HAYATINDA
quote:
quote:
OKADAR YAZANDAN ABZILARI AKILI CEVAB YAZMIŞ BAZI ARAKDAŞALR HARİÇ DİERLERİ İÇİN DİOM EN İLK ÖNCE 25 YILDIR ALAMADIĞIN KUPAYI AL
Sen türkçe yazmayı başar biz kupayı alırız merak etme
Uefa'da oynamakla, Şampiyonlar liginde oynamak aynı mı? bugün bütün dünya Ş.ligi maçlarını konuşuyo, Uefa maçlarının yarı finale o kadar da önemi yok açıkçası...Tabiki uefa'da final oynamak çok önemli ama onun da garantisi yok...Ş.ligi tecrübesi ve orada maç kazanmak ayrı bir hava katıyor takıma
kucuk ve korkak bir dusuncuyle acilmis topik. gereksiz, silinsiz. cesaretiniz yoksa Fenerbahce yi tutmayin. Biz bu yola bas koyduk. Bir gun gelicek Fenerbahce kalicak tek buyuk Bu 10 mu 20 yil da mi olur bilinmez. Ama tahminim bu yonde. Bu sadece bir gorustur.
Ancak Fenerbahce mi izledigim son Avrupa maclarindan gordum ki, istedigmizde yapamacicagimiz sey yok.
Evet Bencede UEFA ya kalsak daha iyi olur, GS nin UEFA kupasını aldığı zaman CHELSEA den 5 yemişti ama UEFA kalınca KUPAYI aldı.. Yani GS UEFA ya kalmayıp ŞL ye devam etseydi belki İlk turda elenecekti.. Yani UEFA da başarıya ulaşmak ŞL ye göre daha kolay..........
quote:
Orjinalden alıntı: HIGHCLASSIC
quote:
TABİKİ BU BENİM GÖRÜŞÜM
Evet aramızdaki fark bu siz sadece düşünürsünüz . Biz sizin düşünemediklerinizi yaparız.
Büyük düşünmedikçe büyük takım olamazsınız.
Zoru başarmak güzel olan,başaramazsan da sorun olmaz.Gene bir şeyler kazanırsın.
Güzel söz söyledim be....
quote:
quote:
quote:
Sen türkçe yazmayı başar biz kupayı alırız merak etme