Şimdi Ara

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
603
Cevap
6
Favori
23.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazandık GS maçını, yeni koçla beraber iyi hava var takımda. 3. seti yazık etmiştik 3-0 alabilirdik, 3-1 oldu, 3 puanı aldık. Yükselişimiz devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 26 Ocak 2013; 17:12:24 >
  • GS 1 : 3 FB
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

ACIBADEM BAYANLAR 1. LİGİ
    7. HAFTA MAÇI

Fenerbahçe Voleybol Ana Konusu
    1 - 3

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Birinci Ligi 7. hafta maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaştı. Galatasaray mücadeleden 3 - 1 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 15'e çıkaran Galatasaray Daikin ligde 3. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe ise 5. sırada kaldı.

Ne ara uçurdular bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: D3XTER

quote:

Orijinalden alıntı: vetivet

ACIBADEM BAYANLAR 1. LİGİ
    7. HAFTA MAÇI

1 - 3

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Birinci Ligi 7. hafta maçında, Burhan Felek Spor Salonu’nda Fenerbahçe ile karşılaştı. Galatasaray mücadeleden 3 - 1 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 15'e çıkaran Galatasaray Daikin ligde 3. sıradaki yerini korudu. Fenerbahçe ise 5. sırada kaldı.

Ne ara uçurdular bunu?

Blokluymuş bende zaten. İsabet olmuş.

• Kadınlar maçı almış, CEV finale yükselmiş. Maç 18:00'de zannediyordum.
  • Sarı Melekler!!!
  • Maç kaçta beyler. Canlansın buralar biraz. Kupa geliyor.

Düzenleme: Saat 19:00

Sports TV

http://www.sportstv.com.tr/canli-yayin/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 2 Mart 2013; 18:20:17 >
  • Keşke alsaydık şu maçı. Yani birazdaha takım yapısına ihtiyaç var geriye gitmeyelim istikrarı yakalayalım isterken böyle şeylere gerek yok. Gamovayı özledim. Yani kim le birlikte güzel ikili oluştururlardı bence. İyi oyuncularımızı kaybetmemeliyiz ve iyi oyuncularda yetiştirmeliyiz. Türkiyenin en büyük ve başarılı spor klubü olarak voleybol bayan da asla geri düşmemeliyiz. ;)
    Neyse artık umarım ileriye yönelik düşünür ve sürekli dünya şampiyonluğuna oynarız.
  • Gamovayı kim özlemedi ki? Ben maçı alırız gözüyle bakıyordum ama olmadı. Yanlız, fb nin tweet hesabı iyice saçmaladı. Maç bitince önce şampiyon olduk diye tebrik mesajı gönderdi, sonra sildi 2. madalyamızı aldık (ikincilik değil de 2.) yazdı. Kim yönetiyorsa bu site ve hesapları, sanırım ezbere yolluyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MantarTheGreat -- 2 Mart 2013; 22:16:34 >
  • Paula mıdır nedir fitil etti beni, ula bi' insan evladı bir topu da karşılayamaz mı ya, bu kadar berbat savunmayla 2 set aldığımıza şükretmek lazım bence. Yazık oldu, sene başı şube yöneticileri geçen sezondan daha iyi kadro kurduk derken neye güvenip bunları söylüyorlardı acaba? Bozdular efsane kadroyu, Kamil hocanın da anlamsız Paula ısrarı bitirdi bizi, çocuk koysan oraya daha iyi karşılardı tüm topları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 2 Mart 2013; 23:26:34 >
  • zurnanın zırt dediği yere geldik ne oldu Aziz efendi MAA olmadan alamıyorsun kupa mupa ? 5 te 5 ? hadi geçmiş olsun şu yargıtay kararını versin o da kurtulsun bizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric13 -- 3 Mart 2013; 17:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

Paula mıdır nedir fitil etti beni, ula bi' insan evladı bir topu da karşılayamaz mı ya, bu kadar berbat savunmayla 2 set aldığımıza şükretmek lazım bence. Yazık oldu, sene başı şube yöneticileri geçen sezondan daha iyi kadro kurduk derken neye güvenip bunları söylüyorlardı acaba? Bozdular efsane kadroyu, Kamil hocanın da anlamsız Paula ısrarı bitirdi bizi, çocuk koysan oraya daha iyi karşılardı tüm topları.

Geçen sezondan 10 kat güçlü kadro kuruyoruz demişti Hakan Dinçay.

Kurdukları bu 10 kat güçlü kadro bu sene oynadıkları 9 önemli maçın (2 GS, 2 EV, 2 VTT, 1 Uralochka, 2 Fakro) tamamını kaybetti. Halbuki bu seneki kadrodan 10 kat daha zayıf olan geçen sene ve ondan evvelki kadrolar 2009 dan 2012 sonuna kadar sadece 8 maç (4 VTT, 2 EV, 1 Volley Bergamo, 1 Rabita Baku) kaybetmişti.

Bu adam hala şubenin başında. Violet Duca ve Hakan Dinçay gitmediği sürece MAA dönemini mumla ararız.

• Rabıta Bakü forması giyen Montano'nun transferi söz konusu:

http://www.voleybolextra.com/3371/kanarya-montanonun-pesinde/

Çok iyi bir pasör çaprazı. Yeon Koung Kim kadroda tutulabilirse Montano ve iyi bir Orta oyuncu ile çok güzel işler çıkarırlar.
  • Bi takım bukadar mı hızlı düşüşe geçer ya. Heralde bi - kaç yıla kalmaz küme düşeriz. Sorun antrönerdemi transferdemi başk yerdemi anlamadım.

Transfer konusunda ben gamova yı geri istiyom. Kim ile ikisi yanyana olsun istiyom. Ohoo bendeki fanteziye bak.
  • Ivan çıldırdı yahu, adam tek başına Gs'yi yıkıyor.
  • 43 sayı attı Ivan be, helal be. Yendik Gs'yi.
  • Ivan Miljkovic kadar iyi bir voleybolcu görmedim. Helal olsun.

Zaten biraz araştırmayla adamın kazanmadığı kupa olmadığını farkettim. Avrupa şampiyonluğu, CEV cup, Dünya kupası, lig şampiyonlukları ne varsa götürmüş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erasmus78

Endişeye gerek yok. Erkek takımı her zamanki gibi ligi ciddiye almıyor. Ünlü bir NBA yıldızı der ki; Play-off çocuklar ile ustaların birbirinden ayrıldığı bir platformdur. Galatasaraylı arkadaşlar bu sevinç bir 5 sene yeter artık. :D

Aha buraya yazıyorum; Hem erkeklerde hem de bayanlarda yine şampiyon biziz. Erkeklerde %90, Bayanlarda %51! Yeterki Kamil Söz şu Elif ısrarından vazgeçsin.

Kendimden alıntı yapayım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erasmus78 -- 8 Nisan 2013; 10:38:41 >
  • Erkeklerde Galatasaray'ı eledik ve yarı finaldeyiz.
  • 2 yıldır büyük bir düşüş var maalesef; özellikle bu sezon.

Kadınlarda Vakıfbank'a, erkeklerde Halkbank'a elendik yarı finalde. Voleybolda kupamız yok bu sezon; yazık oldu gerçekten. Herhalde tek teselli kadınların Cev Cup finali oldu bu sezon.

Önümüzdeki sezon çok daha iyi bir yapılandırmaya gidilmesi lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.