Hasan Ali'ye gelene kadar sorunlu bir sürü adam var.
santosa,ziglere sallayan adamlar hasan alı kaldırımı begenıyor
ayrıca ben sadece bugun ıcın konusmuyorum...ilk geldıgı gunden berı bu adamın bır tane olumlu seyını soyleyın bana....stajer futbolcu gıbı top ayagına gelınce elı ayagı tıtrıyor adamın...fenerde oynıyacak adam degıl!!!
quote:
Orijinalden alıntı: gArFeLd
santosa,ziglere sallayan adamlar hasan alı kaldırımı begenıyor
ayrıca ben sadece bugun ıcın konusmuyorum...ilk geldıgı gunden berı bu adamın bır tane olumlu seyını soyleyın bana....stajer futbolcu gıbı top ayagına gelınce elı ayagı tıtrıyor adamın...fenerde oynıyacak adam degıl!!!
+1
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Bir oyuncunun kötü maçı olmayacak mı? Daha önceki maçlarını neden konuşmuyorsun burada? Önünde Sow oynadı bu adamın, santrafor yani. Destek alabildi mi ondan? Peki iki tane ön libero ile başladık. HAK'a ne kadar yardım getirdiler?
Biraz objektif olun.
Sow bi santrafor olmasına rağmen gerekli yardımı yaptı Hasan Ali'ye.Ben de Hasan Ali'ye güvenilsin diyorum sadece söylemek istediğim Sow elinden gelenin fazlasını yaptı bugün .
20 yılını boşa harcamışsın işte, daha fazla harcama.
abi hatta sunu bıle ıddaa edıyorum bizim sol bekte oynayan ümit özat bile bu adamdan ıyı oynuyordu
quote:
Orijinalden alıntı: Fidel Castro.
hasan ali iyi diyosun yani cris...
eger sen bile bunu diyorsan gercekten bosa harcamısım....
İki maçta yargıyı kestiler .
Her yenilgi sonrası başlıyor böyle.
quote:
abi hatta sunu bıle ıddaa edıyorum bizim sol bekte oynayan ümit özat bile bu adamdan ıyı oynuyordu
CR7'i pazara gönderiyor adam
quote:
quote:
Bahsettiğin Ziegler'in Hasan Ali'den ne bir fazlası ne de bir eksiği vardı. Santos ise zaten bizim takıma çok lüx bir adamdı Santos'a lafım yok. Yabancı kontenjanı diye bir olay var hoca. Varsa daha iyi oynayabilecek bir Türk sol bek, söyle bilelim. Biz de isteriz Aly Cissokho, Taye Taiwo, Andre Santos oynasın ama kontenjan yok.
quote:
quote:
quote:
Bahsettiğin Ziegler'in Hasan Ali'den ne bir fazlası ne de bir eksiği vardı. Santos ise zaten bizim takıma çok lüx bir adamdı Santos'a lafım yok. Yabancı kontenjanı diye bir olay var hoca. Varsa daha iyi oynayabilecek bir Türk sol bek, söyle bilelim. Biz de isteriz Aly Cissokho, Taye Taiwo, Andre Santos oynasın ama kontenjan yok.
bu adamdan özgür çekten 7 trilyon fazla edecek adam mı?
quote:
quote:
quote:
quote:
bu adamdan özgür çekten 7 trilyon fazla edecek adam mı?
Özgür Çek bonservissiz geldi. Bonservisli almaya kalksan 1.5-2'den aşağıya alamazdın onu da.
Fenerbahçeye atılan en büyük kazık Guiza'dır Aragones'tir, Josico'dur, Maldonado'dur, Baroni'dir...
quote:
Orijinalden alıntı: Awesome
Fenerbahçeye atılan en büyük kazık Guiza'dır Aragones'tir, Josico'dur, Maldonado'dur, Baroni'dir...
helal sana katılıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme