Şimdi Ara

[B]Fenerbahçe'ye Gelecek Ve Gidecekler Bunlar Olmalı[/B]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim fikrim bu futbolcular beyler özellikle büyük yazdıklarım alınmalı ve gitmeli

Gelecekler:

RONALDO
    mehmet yıldız
    İBRAHİM TORAMAN(Kesinlikle alınmalı özellikle kafa toplarında süper
    mehmet topuz
    yusuf şimşek (yusuf-tümerle birlikde kaybedilen maçlarda dakika 65'de oyuna girmelidir)
    HoLosKo(ronaldo alınmassa 2.tercih)

Gidecekler:

Kezman(yeter artık böle forvet olmaz)
    Deniz(boşuna yer kaplıyo bunun yaptığı hataları baki bile yapmaz )
    Deivid(attığı goller sayesinde çıktık belki ama başka bir varlık gösteremiyo GİTSİN)
    İlhan(gitmeli hiçbir zaman oynuyamaz bu takımda)

• çok mu komik
  • İlhan daha doğru dürüst şans bulamadı, hemen niye gönderdiniz gencecik adamı. Yusuf dışında alınacaklar listesi güzel Deniz de faydalı adam bence.
  • Güzel espiriler
  • quote:

Orjinalden alıntı: -tATu-

çok mu komik

quote:

Orjinalden alıntı: Bekapa

Güzel espiriler

• deniz selçuktan iyidir :) şu performanslarıyla appiahtan da.

yusuf tümerle beraber nasıl oyuna gircek ya ? :) alex yusuf tümer birlikte mi oynicak ? herhalde gerideysek de fark yeriz :))

kezman çok iyi bir forvettir.

edunun yerine toramanı mükemmel olur. lugano-toraman off :D hem hızlı hem hava hakimiyeti var hem tecrübeli hem hırslı.

sağ kanata quaresmayı alsak ne bomba olur :D
  • 1 holosko bjk'yle anlaştı imkansız

2 ibrahim toroman'ı edununmu luganonunmu yerine alcaz

3 yusuf -tümer ayn zaten gerek yok 2 si takıma fazla

4 ilhan'ı oynatmadıkki, oynatsak belkide adamda ne cevherler war

5 mehmet topuz'un fener maçında yaptıklarından sonra kimse isemiyor zaten onu (edu elle dokunmadaığı halde hakemi yanıltmştı) zaten kayseride satmaz onu

6 deivid hiç olmazsa ruhunu ortaya koyuyor
  • ibrahim toramanı luganonun yerine oynatcaz kendisi juveye gidici çünkü

aslında başlıgı sadece ronaldo ve toraman için accakdım ama oburku dusuncelerimide solemek istedim
  • lugano çok iyi ya,gitmese keşke hem sempatik de bence gerçi baya bir para veriyor juve.
  • Bence Carlos'u gönderelim, Serveti geri alalım, Carlos her sene daha da yaşlanıyor..

Bu takımda bence eksik tek nokta bitiriciliği yüksek bir forvet.. Edu ile Deivid dışındaki ilk 11 kadrosundan hiçkimse fazla tartışılmaz zaten, edu talihsiz pozisyonlar yaşadı ve de üst üste denk geldi, değilse birçok kritik müdahalesini biliyoruz, Deivid ise sağ kanatta kendini buldu, az da olsa tekniğinde de gelişme göze batıyor, uzaktan ve ceza sahasına sağdan her girdiğinde çektiği şutları büyük tehlike yaratıyor.. Yavaş yavaş daha da iyi ve hatasız oynayacaklardır..

Yeni birisini bu noktalara alsak bile bu saatten sonra her gelen futbolcu alışma sürecine girecektir. Gelir gelmez ilah olan bi futbolcu görmedim henüz.. O yüzden oturmuş veya oturmaya başlamış taşları fazla oynatmamak gerek diye düşünüyorum, Ronaldo bu kadroda ve bu Brezilyalı potansiyelinde hem mutlu hem de bitiriciliği ile Kezman'ın yerine pozitif bir tercih olur..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.