Şimdi Ara

Fenerbahçe yerine Beşiktaş la çekişmeyi tercih ederim. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yukarı da belirttim 2-2 diye hem bu derbiye sadece Kadıköy olarak bakmamakta lazım bizim evimizde oynanan maçları dahil ediniz.

Konuyu çok farklı yerlere çekiyorsun.Bu ülke futbolunda bizimle rekabete girebilecek tek takım Fenerbahçe'dir.Ne olursa olsun futbol budur içerisinde her şey olur.

Kaos futbolunun tam karşılığını M. Demirkol'un tabiriyle söylemiyorum.Rakibi yıpratıcı davranışları kapsayan terim olduğu için kullandım.Hakemi tahrik etmek, oyuncuya saldırmak da bir nevi kaos futbolu sayılır.
  • Hank Rearden kullanıcısına yanıt
    20 senedir yapiliyormus yahu daha gecen macta josef son dakikada kafayi yapistirmadi mi tabi size gore hakem josefin kafasini tutdu ve topa goturdu diger ornekleri hic saymaya gerek yok meirelesin kirmizilari bruno alvesinkiler 10 kisi kalmamiza ragmen yenemediniz hep aglayacaksiniz bu senede yenemeyeceksinizzzzzzz cunku yenilmeye mahkumsunuzzzz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Bakın konu içinde derbicik diye kendilerince algı yapmaya çalışanlar olmuş.Bu arkadaşlara tek bir sözüm var,dua edin bu sene şampiyon olmayalım.Bu sene şampiyon olursak neler olacağını görürsünüz.

fb ve gsye biraz daha yaklaşmış olursunuz nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hank Rearden

Onun adı kaos futbolu değil. Bu arada kaos futbolunun tanımı o değil. Yanlıssın hocam. Bu tamamen ayrı bisi.

Ayrıca 3 temmuz Alex varken ve bunlar iyi iken oldu. Demek ki o kadar iyi değillermis. O konuya girmek istemiyorum. Cevap hakkı dogmasın.

Bana kadıkoyde oynanmıs ve futbol kalitesi olan temiz kaç maç gösterebilirsin?

Kadikoyde futbol kalitesi yoktur.

Hala 3 temmuza inanıyor musunuz. Fetö elindeki hakimlere, savcılarla, sahte belgelerle Fenerbahçeye kumpas kurdu. Maç içerisindeki şike görüntüleri bile her kalecinin veya oyuncunun yapabileceği sıradan hatalar. Hakemlerin hatalı kararları dersen eğer derim ki bu hatalar sadece Fenerbahçe lehine olmuyor. Ama şampiyon fener olduğu için sadece bu hatalar görülüyor. Ayrıca her hakem de büyük takım baskısı olur. Galatasaray ya da Beşiktaş çok mu hakkıyla kazanıyor her maçı.

Aziz yıldırım daha darbe yapılmadan önce ülke elden gidiyor diye bunların alçaklıklarının sinyalini verdi. Ayrıca o sene hem Galatasaray hem Beşiktaş hem de cekiştiğimiz Trabzonspor'u yendik. Bu da mı şike?

• AnondraX kullanıcısına yanıt
    Olayi fenerin 3 temmuz tartışmasına cevirmek isteniyorum ama elbette fenerin şike olayı gercek. Bunu başka yerde tartısıriz.

Ama şike savunmasında bile galatasaraya saldıran bir başkanınız var. Aziz yildirim en az 50 defa galatasaray şike yaptı dedi. Sonuncusu daha gecen sene.

Ben fikret ormanin yada başka bir besiktas baskanindan galatasaraya boyle bir saldıri duymadim.

Bundan sebep fener yerine besiktas ile cekismeyi tercih ederim. Bin defa daha adam bir klup.

Bu konu fener besiktas hangisi iyi konusu degil. Galatasaray ile ilgili. Rakip taraftarlarin yazmasina gerek yok. Lafim onlara degil.

• adamlar derbicik diyor sonra tişört basıyorlar

ayrıca cokta umrumuzdaydı derbi olup olmaması.

• Kesinlikle en iğreti camiadır Fenerbahçe Beşiktaş ile çekilmek her zaman tercihimdir.

• bu mantıkla fenerin daha büyük takım olduğu anlaşılıyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.