Şimdi Ara

fenerbahçe yonetimden açıklama:alex e cevap verilmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

alexin gönüllerde ki yerini kaybetmemesi için herhangi bir karşılık verilmeyecektir. dün yaptığı açıklama ile kendisini baş başa bırakıyoruz.ayrıca da alexe teşekkür edildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• verılemıyecek yani ....
  • Ali yildirim'in basin toplantisina ne oldu?

Aziz yildirim'dan yine bir konusursam ortalik karisir blofu geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mulsanne

Ali yildirim'in basin toplantisina ne oldu?

Kusura bakmayın ama Alex konusunda ne konuşulabilir ki ? Diyecekleri en fazla "Kaptana yakışmadı"

Oynmadı diyemezler, parayı aldı yattı diyemezler, maç seçiyor diyemezler, antremandan kaçıyor diyemezler, gece hayatı var disiplinsiz diyemezler vs vs... diyemezlerde diyemezler yani saydıklarımdan illa ki birşey derler ama oda inandırıcı olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

Kusura bakmayın ama Alex konusunda ne konuşulabilir ki ? Diyecekleri en fazla "Kaptana yakışmadı"

Oynmadı diyemezler, parayı aldı yattı diyemezler, maç seçiyor diyemezler, antremandan kaçıyor diyemezler, gece hayatı var disiplinsiz diyemezler vs vs... diyemezlerde diyemezler yani saydıklarımdan illa ki birşey derler ama oda inandırıcı olmaz.

alexin gönüllerde ki yerini kaybetmemesi için herhangi bir karşılık verilmeyecekti

Yonetim bunu diyebiliyorsa,aziz cikip bacak bacak ustune atti diyebiliyorsa saydiklarini da diyecek ozaman

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

alexin gönüllerde ki yerini kaybetmemesi için herhangi bir karşılık verilmeyecekti

Yonetim bunu diyebiliyorsa,aziz cikip bacak bacak ustune atti diyebiliyorsa saydiklarini da diyecek ozaman

Zaten diyebilecekleri şeylerde inandırıcı değil dedim Ya da saçma şeylerden bahsedecek misal Çocuğunu kullanıp sempati topluyorsun ya da bacak bacak üstüne atıyorsun...

• Selçuk Şahin'lerin olduğu yerde Alex gibi futbolcu kapris yapmasın da ne yapsın..Sen adamı takımın içindeki sıradan bir oyuncu gibi davranmıyorsun ki yönetim, antrenör olarak..Devamlı Alex vursun son dk, pas versin gol olsun diye beklemişsin 8 sene..Şimdi mi aklınız başınıza geldi..Ben böyle konuşabilmenizin tek nedenini takımın 2 maçtır kazanmasına bağlıyorum, kusura bakmayın..Alex'in zekasına ayak uydurabilen bir Fenerbahçe, İnter'i, Sevilla'yı darmadağın eder, bunu gözlerinizle görmediniz mi önceden..Kendi geçmişinize ve boşa giden senelerinize ihanat ediyorsunuz ama uyanacaksınız, Azizsilin'in etkisi geçince..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aykut Kocaman'dan Sneijder yorumu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence en iyi çözüm....uzamasın
  • Adam sapına kadar haklı bizi kanırttı verecek cevabımız yok'un kibar hâli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşmazlarsa kendileri için iyi olur bence, artık alex yok gidenin arkasından konuşmak giden ciddi suçlama yapmadıysa gereksizdir.
  • En doğrusunu yapıyorlar olayların daha fazla büyümesi sadece fenerbahçeye zarar verir zaten alexte söylenecek herşeyi söyledi daha fazlası polemikten öteye gitmeyecekti zaten alexin basın toplantısı fenerbahçelileri yeterince tatmin etti ve şu an tek istediğim fenerbahçenin geleceği.
  • Çok güzel ve net cevap olmuş...

quote:

Oyuncumuzun, dün, Kaptanı olduğu takımın mahremine ve özeline dair yaptığı ayrıntılı açıklamalar kamuoyunun malumudur.
    Daha önce açıklamış olmamıza rağmen bu konu hakkında basın toplantısı düzenlemeyeceğimizi ve sessizliğimizin nedeninin 'konunun diğer tarafının Fenerbahçe Kaptanı Alex' olmasından kaynaklandığını, kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Bu olaydan beslenmeye çalışan asalaklarada böylece malzeme çıkmamış oldu...Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Adam sapına kadar haklı bizi kanırttı verecek cevabımız yok'un kibar hâli.

tam tersinide ben yazayım

Alex zamanında öyle şeyler dedi ve yaptı ki
    bunları ortaya dökerek
    tam sakinlik gereken zamanda
    bazı kuçulara Fenerbahçemizi malzeme yapmayalım

ne dersin böyle değerlendirelemezmi?

• valla bilmiyorum âmâ alex çok delikanlı bir adammış . gerçekten fenerbahçeye zarar vermek istese bence daha çok şey anlatırdı. hatta alex o kadar sorun yaşadığı halde aykut kocamanı da aziz yıldırımı da çok rencide etmedi. yaptıkları iyi şeyleri anlattı. aykut kocamanın young boys maçından sonra kalmasinda başrol oynadığını söyledi. aziz yıldırım hep yüzüme konuştu dedi saygı duyuyorum dedi. adam gibi geldi adam gibi top oynadı adam gibi röportaj verdi ve adam gibi gidiyor.

tek kızdığım onu adam gibi göndermesini başaramayan yönetimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: mimleon

quote:

Orijinalden alıntı: Fidel Castro.

Adam sapına kadar haklı bizi kanırttı verecek cevabımız yok'un kibar hâli.

tam tersinide ben yazayım

Alex zamanında öyle şeyler dedi ve yaptı ki
    bunları ortaya dökerek
    tam sakinlik gereken zamanda
    bazı kuçulara Fenerbahçemizi malzeme yapmayalım

ne dersin böyle değerlendirelemezmi?

+1

• Alex'in yalan söyleyerek kazancı ne olabilir ki ?
    Ama Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım yalan söyleyerek koltuklarını koruyabilirler.
  • Alexe yalancı demiyorum
    ancak
    faal futbol hayatı devam eden bir oyuncu
    bir takımdan uzaklaştırılıyorsa
    yeni talepler için açıklama ihtiyacı duyar

Ayrıca unutmayınki
    Alex de oldukça iri bir EGOya sahip
    otomatik bir savunma mekanizması olur iri egolarda

neyse. artık bu karmaşa sona geldiğine göre
    önMüzdeki maçlara bakalım
    derim

• Bravo yönetime alexin yaptıgı gibi fenerbahçemizi basına malzeme yapmadı.

• Kısacası cevap VERİLEMEDİ. Adam herşeyi tarihiyle beraber söyledi anlattı. Ne diyeceklerdi? O saatte öyle olmadı mı diyeceklerdi. Alex'e helal olsun. Bu hallere düşüren yönetime yazıklar olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devito

Bravo yönetime alexin yaptıgı gibi fenerbahçemizi basına malzeme yapmadı.

Basına mı malzeme yapmadı. Aziz başkanınız bizi yedi cihana malzeme yapıp rezil etti Alex'in ülke içindeki basın trafiği bunun yanında hiç sayılır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.