Şimdi Ara

Fenerbahçe Yönetimi..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takımın gidişatına bakıp zerre kadar üzülüyorlarmı acaba? Eyvah nerde yanlış yaptık ? Rezil oluyoruz, galiba transferleri geç yaptık gibi , yada hala forvet almadık ,yanlış yaptık..gibi özeleştiri yapıyorlar mı? Yoksa hiç umurlarında değil mi?

• 5-6 yıldır aynı şeyleri yapıyorlar üzülseler düzelirlerdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yönetim diye birşey yok.Fotoğrafa odaklan.Fenerbahçe Yönetimi..Fenerbahçe Yönetimi..

Aziz Yıldırım'ın seçildiği gün dün gibi aklımda,2. defa sınava gireceğiz diye Öss-Öys 'ye çalışıyorduk anasını satayım,şimdi biz koca eşşek olduk,ama Aziz Yıldırım hala görevde ve Fb yaklaşık 20 yılda sportif olarak futbol anlamında somut şekilde " 1 adım " dahi ileri gidemedi.

Ne Avrupa'nın elit takımlarına girebildin,ne başaltı takımlarından olabildin,hadi Avrupa'sını geçtim ne lige ambargo koydun ne kupa alabildin ne altyapıdan 1 tane adam akıllı oyuncu çıkarabildin,ne scout ekibi kurabildin,hala vizyonsuzluk ve beceriksizlik paçalarından akıyor.kısacası koca bir hiç.

• quote:

Orijinalden alıntı: faho

Yönetim diye birşey yok.Fotoğrafa odaklan.Fenerbahçe Yönetimi..Fenerbahçe Yönetimi..

Aziz Yıldırım'ın seçildiği gün dün gibi aklımda,2. defa sınava gireceğiz diye Öss-Öys 'ye çalışıyorduk anasını satayım,şimdi biz koca eşşek olduk,ama Aziz Yıldırım hala görevde ve Fb yaklaşık 20 yılda sportif olarak futbol anlamında somut şekilde " 1 adım " dahi ileri gidemedi.

Ne Avrupa'nın elit takımlarına girebildin,ne başaltı takımlarından olabildin,hadi Avrupa'sını geçtim ne lige ambargo koydun ne kupa alabildin ne altyapıdan 1 tane adam akıllı oyuncu çıkarabildin,ne scout ekibi kurabildin,hala vizyonsuzluk ve beceriksizlik paçalarından akıyor.kısacası koca bir hiç.

O kadar da değil .Kurşun atılmasa kulübe farklı şeyler konuşacaktık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faho kullanıcısına yanıt
    Aziz'e sorsan her şeyi o yaptı, epey iş yaptı. Hatta Türkiye'de bir çok şeye öncü olan da kendisiydi.

"Geçen bir programda ilk biz stad yaptık sonra devlet bizden örnek aldı. Şu an her yer modern stad" dedi
  • Üzülmeyin arkadaşlar , yönetim kafa dinlemeye biryerlere gitmiştir..Umurlarında değil..Futbolcularda sevgilileri ile stres atarlar.. Hepside taraftarla alay ediyorlar ..Ceplerine girecek paranın,alacakları arabanın modelinin hesabındalar. Gülün geçin , birkaçı hariç sahtekar ve çöpler ordusu ..Onursuzlar..gurursuzlar..Yönetim Aykutuda alıp gitsin .Biz böyle bir Fenerbahçe istemiyoruz.. Boş tribünlere oynayacaklar bundan sonra..Kalın sağlıcakla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalege2000

Üzülmeyin arkadaşlar , yönetim kafa dinlemeye biryerlere gitmiştir..Umurlarında değil..Futbolcularda sevgilileri ile stres atarlar.. Hepside taraftarla alay ediyorlar ..Ceplerine girecek paranın,alacakları arabanın modelinin hesabındalar. Gülün geçin , birkaçı hariç sahtekar ve çöpler ordusu ..Onursuzlar..gurursuzlar..Yönetim Aykutuda alıp gitsin .Biz böyle bir Fenerbahçe istemiyoruz.. Boş tribünlere oynayacaklar bundan sonra..Kalın sağlıcakla..

Çok şey yazacaktım ama sen özetlemişsin. O kadar doğru ki. Ne Başkanın, ne diğer yöneticilerin umrunda değil bu takım. Hepsi ceplerine giren paranın ve kulüp üstünden sağladıkları sosyal statünün, tanıştıkları önemli kişilerin, bağladıkları işlerin, vs derdindeler. Taraftar da aklını kullanıp futbolcular yerine yönetimi protesto etmeden bu düzen böyle devam edecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.