Bu oylamada katilanlara keske yas sorusu sorulabilse kuyt diyenlerin yas grubunu ciddi sekilde merak ediyorum
24
Var mi arttiran tavan bu arkadas olur gibi
Vallaha maça göre yorum yaparsak son zamanlarda Kuyt yükselişte. Ama gerek yaşı itibariyle fiziği gerek oyun anlayışı Fenerbahçe için yetersiz. Şimdi aa olurmu koşuyor diyeceksiniz tamam koşuyor ama koşacağı zamanı ayarlıyamıyor. Boş koşuyor yani. Gol kaçırmasına birşey demem her futbolcu kaçırır fakat Kuyt kötü oynadığı zamanlarda kaçırdığı için göze batıyor. Kısaca Kuyt hem yüksek ücret alacak hem neredeyse tüm maçlarda 90 dakika oynayacak,bekleneni veremeyecek ve benden ilgi göstermemi bekleyeceksiniz Ama hırsına ve tecrübesine laf söylenemez adı üstünde mr duracell.
2 tane selçuk olmasına rağmen adam açık ara 1.
volkan 3. şaka gibi . adamın ne çok sevmeyeni varmış . yoksa araya galatasaraylılar mı sızdı
Bekir,Selçuk ve Sağ kanat diye geçindiğimiz Kuyt çok koşuyor olsa da bir sağ kanat değil ve o kadar para alıyor
holmen diyen var yazık
Baroni Baroni Baroni Baroni
sıralama budur.
Selçuk ve Bekir ölümüne kapışır.
Bir kişi Holmen'i işaretlemiş sayfamızdaki trollerden biri mi acaba değilse de neden işaretledi merak ettim gerçekten.
Arkadaş Bekir en azından ara sıra güzel oynuyor.Süper kupa maçında gol yiyene kadar Drogba'ya doğru düzgün top göstermedi ikili mücadelelerin neredeyse hepsini kazandı.Ara sıra güzel oynuyor yine Selçuk her maç kötü
quote:
Orijinalden alıntı: ist_yer_34
quote:
Orijinalden alıntı: f@ithline
Bu oylamada katilanlara keske yas sorusu sorulabilse kuyt diyenlerin yas grubunu ciddi sekilde merak ediyorum
Arkadaş Bekir en azından ara sıra güzel oynuyor.Süper kupa maçında gol yiyene kadar Drogba'ya doğru düzgün top göstermedi ikili mücadelelerin neredeyse hepsini kazandı.Ara sıra güzel oynuyor yine Selçuk her maç kötü
arasıra iyi oynaması daha kötü. Serdar en azından kötü diye hiç oynatılmıyo ama Bekir ara sıra oynayınca forma şansını daha çok buluyo muhakkak bi yerde bombayı patlatıyo
Hasan Ali diyen var ne yaptı çocuk
topuz nerde?
volkan bence- ve topuz nie görmedim
Bekir.Ailecek sövüyoruz maçı izlerken.
sırayla:
baroni-selçuk-bekir-caner-kuyt
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme