kartalgolgol anelka varsa o da güzel quote:Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe* apiah 4 değilde kadıköy 4 yazanı yokmu bunun
anelka'dan mektup'ta fena değil quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 kartalgolgol anelka varsa o da güzel quote:Orjinalden alıntı: *BlaCkEaGLe* apiah 4 değilde kadıköy 4 yazanı yokmu bunun
küçültücü programlar var. nette arastır bıraz. bunlar daha önce uye oldugum foruma uyuyordu ama buraya uymuyor üstelik peşpeşe mesaj da atamıyorsun burada. ama burayı sevdım. burada takıalcagım belli bir sure quote:Orjinalden alıntı: electra cell bunlar büyük olmuyor
quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 hadi ordan gecesuşu quote:Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 sıranı bekle geceuşu bak murdoch akıllı ol gönderirim seni ait olduğun yere seni uyarmıştım
Hocam bi sus ya. 2 dakka kafa buluyorduk şurda. quote:Orjinalden alıntı: silencer01 quote:Orjinalden alıntı: CellChuck hoş geldin kardeş. hep beraber büyüyecez bjkliler dışarııııııııııııııııı quote:Orjinalden alıntı: silencer01 Sonunda cdemir FB'li değildir ona inanma
Ge©eKu$u hocam hala niye senin adını ısrarla yanlış yazarlar bilmem.. quote:Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 hadi ordan gecesuşu quote:Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 sıranı bekle geceuşu bak murdoch akıllı ol gönderirim seni ait olduğun yere seni uyarmıştım
quote:Orjinalden alıntı: cdemir Ge©eKu$u hocam hala niye senin adını ısrarla yanlış yazarlar bilmem.. quote:Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 hadi ordan gecesuşu quote:Orjinalden alıntı: Ge©eKu$u quote:Orjinalden alıntı: murdoch1907 sıranı bekle geceuşu bak murdoch akıllı ol gönderirim seni ait olduğun yere seni uyarmıştım akıllanmıyolar hocam bunlar, anlayamıyolar benle uğraşmayacaklarını bu kaçıncı oldu ben sayamadım
Hocam seni buraya alalım. FB'lilerin topiği burasıdır.http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/tm.htm (içerde helva dağıtılıyor bitmeden girmeni tavsiye ederim ) quote:Orjinalden alıntı: CellChuck allah kahretsın yaa
ah eşek kafam nasıl göremedım bu konuyu quote:Orjinalden alıntı: cdemir Hocam seni buraya alalım. FB'lilerin topiği burasıdır.http://forum.donanimhaber.com/m_8416817/tm.htm (içerde helva dağıtılıyor bitmeden girmeni tavsiye ederim ) quote:Orjinalden alıntı: CellChuck allah kahretsın yaa
moderatör arkadaslardan ricam bu konuyu kilitleyebilirlermi? zira 100.yıl konusu varmıs zaten. görmemişim.