Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (615. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.613
Cevap
0
Favori
170.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dinamo kiev le eşleştik.süperrrr oldu bnce liverpool gelcek diye nası korktum varya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 28 Temmuz 2006; 13:20:50 >
  • az daha liverpool geliyo du lan !!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 28 Temmuz 2006; 13:22:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

Selamlar...
    Bilgisayar olmamış kesin bekletecekler bir hafta falan deli olacam

o ye no sorunu var?

iyi kura çektik
  • Bekle bizi KIEV. Dinamonu sökecez senin
  • Ucundan yırttık, Milan çıkınca büyük bir soluk aldım.
    Yav Uefa'ya mı gitsek ne, takımlara bak ya
    Transfer lazım haydin yav..
  • quote:

Selamlar...

garantiye mi gitti yoksa....!!!

Allah sabır versin kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtc_0912 -- 28 Temmuz 2006; 13:37:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

Selamlar...

garantiye mi gitti yoksa....!!!

Allah sabır versin kardeşim

Galiba öle oldu
    Şimdi 1 hafta bekletirler, gider alırım yine açılmaz, geri yollarım yine oldu derler vs vs hiç uğraşamam ya. Sorun nerdeyse söyleselerdi de, kasa almayı düşünüyordum zaten ben güç kaynağı diye düşünüyordum, güç kaynağında ise hallederdim bilgi alamıyorum ki telefonla
    Otur sıkıl şimdi işin yoksa

• quote:

Orjinalden alıntı: alpyanar

Bekle bizi KIEV. Dinamonu sökecez senin

rakibimizi tanımak istiyorum bilgi varmı
  • slm günaydın millet
  • dün msn deki gs li arkadaşlar milan ve liverpol yazmışlardı msn ye. birazdan açarım msn yi bakalım ne yazacaklar
  • erkencisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: MeTaLiTY

dün msn deki gs li arkadaşlar milan ve liverpol yazmışlardı msn ye. birazdan açarım msn yi bakalım ne yazacaklar

sende o zaman msn e 6 kasım zalad cordoba malatya denizli hasan vezir yazsana
  • tabi tabi sökecez dinamolarını.....iyi sökeriz biz zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: TOMASİNO

quote:

dün msn deki gs li arkadaşlar milan ve liverpol yazmışlardı msn ye. birazdan açarım msn yi bakalım ne yazacaklar

• quote:

quote:

hocam çok vicdansızsın yaa....hem 6 kasım hem zalad hem hasan vezir.......yazık valla...

• quote:

Orjinalden alıntı: mtc_0912

quote:

quote:

hocam çok vicdansızsın yaa....hem 6 kasım hem zalad hem hasan vezir.......yazık valla...

saldım çayıra
    çıktı kieva dominica(dinamo kiev yazcaktım uymıcaktı ne yapayım)

• Biraz yorum yapalım:

Gecen sene BJK-Malmö GS-Tromsö eşleşmelerinden sonra herkes BJK nin işinin zor GS'nin ise kolay oldgunu yorumlamıştı. BJK tur atlamış ve GS elenmişti. Şimdi yine aynı durum var. FB; iyi bir takımla ama GS, kolay bir rakıple (bana göre Valerenga 2-0 kazanıp tur atlayacak, hatta daha farklı da kazanabılır.) oynayacaklar. GS; kurayı cantada keklik görürse işi zor. Bir sürpriz daha yaşayabilirler bana göre. Bizim de ciddi olmamız lazım tabi. Aynı şeyler bizim için de gecerli.
  • BİZ BU KİEVİ YERİZ BEE
  • Dinamo kiev eski gücünde değil. çok iyi kontra oynuyorlar. bizimde defansın göbeği sorunlu çok dikkat etmek gerek. Fenerbahçe kendi oyununu oynarsa turu geçer

GS nin rahatlıkla turu geçeceğini düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 613614615616617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.