Şimdi Ara

Fenerbahçeliler (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.614
Cevap
0
Favori
170.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya valla bende emir kuluyum ben dedim.nolcak ki dedim biraz hoşgörü bugün biz yarın onlara dedim ama dinlemediler.tuba ekinci ödevimi yapamassam okulda kalacam ya.bu kadar çaresizim.
  • hadi canım arkanı dön ve çık istenmiyosun artık
    yok yaw olsa verirdim ama yok.başka biri olur mu?yabancı falan
  • vay be kovulduk yani.öle olsun.sınıfta kalırsam hiçmi vicdan azabı duymcan.sırf galatasaraylıyım diye bbunu yapıyosun dimi.yabancı mı olmaz mı kimleer var mesela.
  • ben buraya koyarım resimleri ama bi hafta cezasını sen çekersin

http://forum.donanimhaber.com/m_8394052/tm.htm

bu nasıl
  • ne sevmek ne sevilmek
    nede ağlayıp gülmek
    senin hasretin bize
    ölüm demek
    şereftir seni sevmek
    sana kanaryam demek
    bu sevdamız
    ölene dek sürecek
  • iyi geceler
  • iyi geceler uykucular. ne bu hafta sonu erkenden? cık cık

edit:

" u y k u c u" yazdım "****" çıktı hayırdır inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolfire -- 30 Temmuz 2006; 3:51:40 >
  • Neredesiniz ya öldü bizim konu .
    Daha yatacam bak foruma mesaj yazam diye pc'yi açtım (oha yalanın böylesi, inandığınızı söyleyin ltf. )

Neyse bende yatarım birazdan iyi geceler - günaydın.
    Çok uyumayın uyutmayın konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: PEÇİTO

Artist misin len

Neyse gidiyom tamam
  • günaydın
  • roberto imzayı atıcakmış pazartesi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

roberto imzayı atıcakmış pazartesi?

• Günaydın.. Nerdesiniz yine ya
    Carlos haberi ;

Önce İspanyol gazeteleri yazdı: Brezilyalı yıldız yıllık 5 milyon dolara Fenerbahçe'de...

İspanya'nın Marca gazetesi de Brezilyalı yıldızın yıllık 5 milyon dolardan Fenerbahçe ile 3 yıllık anlaşma yaptığını yazdı. Gazete "Roberto Carlos, pazartesi günü F.Bahçe'ye imza için İstanbul'a gidiyor" bilgisine de yer verdi.
    (30 Temmuz 2006 Pazar)

"Adios" başlığını attı
    FOTOMAÇ, habercilikteki üstün farkını bir kez daha ortaya koydu. 29 Temmuz Cumartesi günü tüm Türkiye, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye imza atmak için Türkiye'ye geleceğini FOTOMAÇ'tan öğrendi... Dış Haberler Sorumlumuz Galip Öztürk'ün özel haberi büyük ses getirdi. İspanya'nın Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen MARCA
    gazetesi de dünkü sayısında Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gideceğini "ADİOS" başlığı ile manşetten verirken, adeta Fotomaç'ı da doğrulamış oldu.

6 ayda mutlu son...
    "Adios" (güle güle) başlığını atan İspanyol spor gazetesi MARCA, Roberto Carlos için F.Bahçe'nin Real Madrid'e 5 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve Brezilyalı futbolcu ile de 3 yıllık sözleşme imzalayacağı bilgisine yer verdi. Real Madrid muhabiri Felix Diaz'ın haberine göre şubatta başlayan transfer görüşmeleri geçtiğimiz perşembe günü sonuçlandı. Roberto Carlos'un F.Bahçe'ye "Evet" demesinde Chelsea'nin Brezilyalı sol bekten vazgeçmesinin etkili olduğu vurgulandı.

Carlos'tan yorum yok
    Dün öğleden sonra Marca'ya konuşan Roberto Carlos, F.Bahçe'ye transferiyle ilgili yorum yapmaktan kaçındı. Bu açıklamalara yer veren Marca, 33 yaşındaki Roberto Carlos'un yarın F.Bahçe ile sözleşme imzalayacağını belirtti. Real Madrid'in, Roberto Carlos'un boşluğunu O.Lyon'un Fransız yıldızı Eric Abidal'i transfer ederek dolduracağı vurgulandı.

FOTOMAÇ

---

Fotomaç abi bu imza atmadan inanmam, R. Carlos'un iyiliği tartışılır ama Ümit Özat'ın yerine gerçekten iyi bir transfer olabilir..
    Lugano gelsin ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cause_of_death -- 30 Temmuz 2006; 14:39:48 >

• sayfa başına
    "Carlos geleceksen gel" yazabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

sayfa başına
    "Carlos geleceksen gel" yazabilirsin

• Ya Allah rızası için gelmesin artık. Bu basın var ya bir adama ellibin kere geldi-gelecek haberi yaparak bizi de bunalıma sokuyorlar. Bi bu herif bi de şu F.Tekke.
    Gelmesin abi istemiyorum işte o kadar.....
  • beyler nerdesiniz yaw kimse yok forumda

13 bininci mesaj için pusuya mı yattınız yoksa
  • Belki de
  • 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.