s.a baskanim :D |
FENERBAHÇELİLER (2141. sayfa)
-
-
Abi hoşgeldin yıllar oldu keyfin sıhhatin yerindedir herhalde :) keşke biz de gitsek oralara :D hanımın akrabaları var aslında Hollanda'da ama ben de atandıktan sonra düzeni değiştiremiyorum maalesef. Sen nasıl yaptın mühendis değil miydin TR'de
-
Hayırlı olsun. Kurtuldun. Takip ediyorsundur. Buraların iyice içine ettiler.
Emeklilik tam olarak EYT, sayılmaz. EYTEMsi.
Emekli olmasaydım. Bu sene ağustosta oluyordum..
-
@DHF_Viper Cok sag ol. Iyiyim cok sukur, kurulu duzenimiz var artik.
7 sene once dedim buralardan bir cacik olacagi yok, once Polonya'ya gittim, bir sene sonra da Hollanda'ya. Elinde firsat varsa bence bir dk bile bekleme, atandim vs hikaye. Orada kaybettigin bir dk zarar.
@cdemir He, senin zaten zamanin gelmis, devleye yuk olmayanlardansin sen Hayirli olsun abi, ben Hollanda'ya gelince emeklilik sansim iyice gitti, 68 yas erkekler icin burada
-
Valla keşke be abi çocukta oldu en çok onun için gitmek isterim de bilmiyorum. Napıyon takip ediyon mu bizim muhteşem takımı oralardan değişiklik yok gerçi sen gittiğinden beri şampiyon olamıyoruz ahahahah :D
eskilerden kuşburnu ile malumatfuruş abiler vardı bir de onlar ne yapıyor acaba
-
Yine diyorum; firsatini bulursan bir sn dusunme. Ulan saka maka 2013'ten beri sampiyon olamiyoruz, simdi farkettim bak Takip etmez olur muyum; geldigim yerde gul bitmiyor, Ajax gecen sene kume desecekti neredeyse Iki sene once Krakow'daki Kiev macica gitmistim, denk getirirsem Lugano macina gidecegim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X