Şimdi Ara

FENERBAHÇELİLER (2141. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42.806
Cevap
13
Favori
909.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
Giriş

s.a baskanim :D

• Bakkal Gazi kullanıcısına yanıt

Abi hoşgeldin yıllar oldu keyfin sıhhatin yerindedir herhalde :) keşke biz de gitsek oralara :D hanımın akrabaları var aslında Hollanda'da ama ben de atandıktan sonra düzeni değiştiremiyorum maalesef. Sen nasıl yaptın mühendis değil miydin TR'de

Hayırlı olsun. Kurtuldun. Takip ediyorsundur. Buraların iyice içine ettiler.

Emeklilik tam olarak EYT, sayılmaz. EYTEMsi. FENERBAHÇELİLER 

Emekli olmasaydım. Bu sene ağustosta oluyordum..

• @DHF_Viper Cok sag ol. Iyiyim cok sukur, kurulu duzenimiz var artik. FENERBAHÇELİLER 

7 sene once dedim buralardan bir cacik olacagi yok, once Polonya'ya gittim, bir sene sonra da Hollanda'ya. Elinde firsat varsa bence bir dk bile bekleme, atandim vs hikaye. Orada kaybettigin bir dk zarar.

@cdemir He, senin zaten zamanin gelmis, devleye yuk olmayanlardansin senFENERBAHÇELİLER Hayirli olsun abi, ben Hollanda'ya gelince emeklilik sansim iyice gitti, 68 yas erkekler icin buradaFENERBAHÇELİLER 

Valla keşke be abi çocukta oldu en çok onun için gitmek isterim de bilmiyorum. Napıyon takip ediyon mu bizim muhteşem takımı oralardan değişiklik yok gerçi sen gittiğinden beri şampiyon olamıyoruz ahahahah :D

eskilerden kuşburnu ile malumatfuruş abiler vardı bir de onlar ne yapıyor acaba

• Yine diyorum; firsatini bulursan bir sn dusunme. Ulan saka maka 2013'ten beri sampiyon olamiyoruz, simdi farkettim bakFENERBAHÇELİLER Takip etmez olur muyum; geldigim yerde gul bitmiyor, Ajax gecen sene kume desecekti neredeyseFENERBAHÇELİLER Iki sene once Krakow'daki Kiev macica gitmistim, denk getirirsem Lugano macina gidecegim.FENERBAHÇELİLER 

• 
Sayfa: önceki 21372138213921402141
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.