Evet adı geçenlerden muhtemel hoca adayları bunlar sanırım. Bunlardan hariç pirlo, viera ve 4-5 tane daha portekizli hocanın adı geçti. Sizce kim olmalı? |
Fenerbahçemizin yeni hocası kim olmalı?
Fenerbahçemizin yeni hocası kim olmalı?
(En Son Oy Tarihi: 1.9.2021)
-
-
2.oy da benden olsun villas boas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende AVB dedim. Gelir mi bilmiyorum ama seviye atlatacak bir hoca olduğunu düşünüyorum.
-
Löw'ü ben de isterim ama rüya olur bizim için o yüzden Marco Silva diyorum.
Bu kadar hoca içinden marco silva ve bruno labbadia yı tercih edenleri saygıyla selamlıyorum
-
Ben ezelden beri Löw'cüyüm, diğer şıklara bakmadım bile.
Kim gelirse gelsin değişen ne olacak? Gelen takıma ne kadar hakim olup uyumlu hale getirebilecek..Beklentileri bitirmeyi çok iyi başardılar.. % 70 hazır takım diye bir mantık futbolda varmı arkadaşlar? Yönetim gücünü Sivas maçında gösteremedikten sonra hayal kurmanın hiç alemi yok.. Kendileri çalıp kendileri oynamaya mahkum olacaklar, üzülen yine taraftar olacak.. Yazık vallaha çok yazık..
-
İngiltere gibi yılların turnuva loserı takımına elendiler. Almanya'nın kadrosuna bakıyorum taş gibi... Sistemi oturmuş Alman milli takımında bile sorun yaşayan biri burada büyük sıkıntı yaşar. Yıllardır kulüp çalıştırmadı, o açıdan da bir dezavantajı var. Marco Silvadan vs iyidir elbette ama söylediğim negatif yönler düşündürüyor. Başarılı olması için rahat bir çalışma ortamı sunmamız lazım. Baskıyı düşürmek gerekiyor..
-
Ben de anlamadım, neye göre kadronun %70i hazırmış? Tüm kadro açısından dediyse eyvallah ama ilk 11 açısından değerlendirirsek sağ-sol bek arızalı, 1 stoper eksik, 1 ön libero, 2 kanat ve 1 forvet alınması lazım. Bence 7 net transfer şart. Hadi bütçe sorunlu vs dedik, gustavo kaldı, osayiden ve canerden faydalanacağız... o zaman 4 nokta transfer yine şart.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kemalege2000Kim gelirse gelsin değişen ne olacak? Gelen takıma ne kadar hakim olup uyumlu hale getirebilecek..Beklentileri bitirmeyi çok iyi başardılar.. % 70 hazır takım diye bir mantık futbolda varmı arkadaşlar? Yönetim gücünü Sivas maçında gösteremedikten sonra hayal kurmanın hiç alemi yok.. Kendileri çalıp kendileri oynamaya mahkum olacaklar, üzülen yine taraftar olacak.. Yazık vallaha çok yazık..
bence de sorun başarısızlık değil. sorun daha büyük. Allah sabır versin.
-
hayaller paris gerçekler mersin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X