Şimdi Ara

Fenerbahçenin Arsenal gibi olması. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Graphic Violence

Bu mesaj silindi.
    Boş konuşma.Gs den tek büyük olmazzz.sen benim zamanımı çalıyorsun.O gs galibiyetleri balon değil eze eze kazanılmış maçlardır.Kadıköyde iki kupa kaldırdın yine yenemedin.Hadi bakıyım ağla...Üç hafta sonra da 21 yıl olabilir.Kendi çöplüğüne ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bu mesaj silindi.
    Bu sene hem şampiyon olup hem de 21 yıl olacak.Vah gs ye

• selimergin S kullanıcısına yanıt
    Fenerbahçe oyuncularına Galatasaraya gol atarsanız "gerçek fenerli" olursunuz diye aylar öncesinden motive etmeye başlıyor.Muhtemelende en fazla Galatasaray maçına çalışıyorlar bu yüzden fenerin kadıköyde maç vermesi çok zor.Ne zaman Galatasarayda bunu kompleks haline getirip oyuncuları motive eder fener gibi "Fenere gol at gerçek cimbomlu ol" der o zaman maçı alır.

Açıkçası,ben 10 yıl içinde galatasarayın kazanacağını da düşünmüyorum.Muhtemelen 30. seneden sonraki bir maça 3-4 ay öncesinden çalışıp feneri yenecekler ama önümüzdeki 10 yıl boyunca kadıköyde Galatasaraya maç vermezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Moody

Fenerbahçe oyuncularına Galatasaraya gol atarsanız "gerçek fenerli" olursunuz diye aylar öncesinden motive etmeye başlıyor.Muhtemelende en fazla Galatasaray maçına çalışıyorlar bu yüzden fenerin kadıköyde maç vermesi çok zor.Ne zaman Galatasarayda bunu kompleks haline getirip oyuncuları motive eder fener gibi "Fenere gol at gerçek cimbomlu ol" der o zaman maçı alır.

Açıkçası,ben 10 yıl içinde galatasarayın kazanacağını da düşünmüyorum.Muhtemelen 30. seneden sonraki bir maça 3-4 ay öncesinden çalışıp feneri yenecekler ama önümüzdeki 10 yıl boyunca kadıköyde Galatasaraya maç vermezler.
    Aynı fikirdeyim.Gs 10 yıl boyunca yenemez.2030 da yenerse de sevinemezzz.Çünkü FB çok önemli başarılar kazanacak 10 senede

• quote:

Orijinalden alıntı: James Moody

Aynı fikirdeyim.Gs 10 yıl boyunca yenemez.2030 da yenerse de sevinemezzz.Çünkü FB çok önemli başarılar kazanacak 10 senede

• quote:

Jahhahakslflfkdnndndkdıdndndn
    6 senedir şampiyon olamayan 12 senedir CL'ye gidemeyen takımı bir tuttuğu takımlara bak. :d

Bu ülkenin Bayern Munich'i, Juventus'u, Real Madrid'i olan takım hangisi hepimiz biliyoruz.

En çok Şampiyonluk: GALATASARAY
    En çok Türkiye Kupası: GALATASARAY
    En çok Süper Kupa: GALATASARAY
    Türkiye'de tek UEFA Kupası: GALATASARAY
    Türkiye'de tek UEFA Super Kupası: GALATASARAY
    4 Yıldızlı tek Türk Takımı: GALATASARAY
    En büyük Taraftar Kitlesi: GALATASARAY
    En yüksek kapasiteli stad: GALATASARAY
    CL'de 2 kez Çeyrek Final (2001 ve 2013): GALATASARAY
    "Şampiyon Klüpler Kupası" Yarı Final (1989): GALATASARAY
    CL'de 4 kez son 16(2001 - 2002 - 2013 - 2014): GALATASARAY
    Ergin Ataman, Fatih Terim gibi Winner Hocalar: GALATASARAY

Bunlara bakmadan kendini olduğundan büyük görme kompleksini ben hiçbir şeyle açıklayamıyorum. Hangi Fenerli ile konuşsam bana 28 Şampiyonluk, 6-0, 21 yıldır Kadıköy'de yenilmeme, General Harrington Kupası, Kupa büyüklüğü değil başka büyüklük, Fb Cumhuriyeti, Hababam Sınıfı gibi tuhaf ve saçma örnekler göstererek kendilerinin bizden büyük olduklarını iddia ediyorlar.

Kendinizi kandırınca elinize ne geçiyor ?
    o yüzden mi averaj takımı oldunuz clde

• quote:

Orijinalden alıntı: rasputin in alive

darbe mi ? puhahha olm ne darbesi sadece 2016/2017 sezonunda 50 m euro harcadınız transfere nani van persie gibi bi ton adam aldınız 2015-2016 ve 2016-2017 sezonu kadronuz hayvan gibi iyiydi darbe kumpas cart curt geç bunları beceriksizliğinizden şampiyon olamıyorsunuz kaç yıldır kumpas ayaklarını bırakın :d tek sezonda 50 m euro harcadınız yine şampiyon olamadınız utanır insan biraz bunları 3 temmuza kumpasa carta curta bağlamaya

Alıntıları Göster
    Şu aciz ve zavallı yorumun için utanmalısın.

YouTube'da fetullahçı futbol imamının gs yi nasıl teslim aldıklarını anlattığı CNN Türk programı videosunu izle.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.