Şimdi Ara

Fenerbahçenin Durumu Ve Diğer Takımların Duruşu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bırakın kime ne anlatıyorsunuz adamı kendi renkdaşları bile sevip saygı göstermiyor.
  • Galatasaray böyle bir duruma düşseydi sizde aynısını hatta daha beterini yapardınız.Hayır yapmazdık demeyin daha da komik duruma düşmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

yaptıkmı yapmadıkmı bunu kimse bilemez.siz yakalandınız olay bu.sadece benmi yaptım burada kullanılacak arguman değil.

Bizimde yapıp yapmadığımızı kimse bilemez o zaman nede olsa mahkeme sonuçlanmadı değil mi. Neden Fener %100 şike yapmıştır gibi konuşuyorsun?

bırak hocam ya kaale aldığın adama bak

seni almadılar diye mi üzülüyorsun?olur bir gün de seni kaale alırlar aslanım neden heyecan yapıyorsun böyle?

quote:

Orijinalden alıntı: Mat_Cuborn

Bırakın kime ne anlatıyorsunuz adamı kendi renkdaşları bile sevip saygı göstermiyor.

renkdaşlarım bile sevip saymıyormuş.aman ne olur sevin sayın beni...bizde renk yok ki koçum.bizim siyahımız ve beyazımız var,renktaş sizinkiler....

• İşte diyorum kendi arkadaşlarıma seni kaale alıp sinirlerini zorlamasınlar,elle tutulur bir yorumun yok çünkü
  • quote:

İşte diyorum kendi arkadaşlarıma seni kaale alıp sinirlerini zorlamasınlar,elle tutulur bir yorumun yok çünkü

senin var halin bumu şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 30 Ağustos 2011; 23:45:10 >
  • ya beyler iyi güzel diyorsunuz ama işin şu yanı var.şimdi yasa 2010-2011 yılında çıktı.ama bunlar şimdi ta 2002i 2005yi karıştırıyorlar daha önce uzun soluklu bir yazı yazmıştım konuyu geridönüşüme yolladıkları için benim yazıda boşuna gitti.ama şunu söyleyeyim.şimdi tbmm yasa çıkarttıktan sonra geçmişte çıkarrtığı yasayla ilgili o suçu işleyeni cezalandırıyormu mahkemeler dersiniz?bunlar çok derine indiler şimdiden battılar ligin ne zaman başlayacağı belli değil artık inanmıyorum tff başkanına
  • Duruş konusunda fenerlilerin söyleyebilecek pek bir şeyleri olduğunu sanmıyorum.Fenerbahçe'nin kulüp'den ziyade bir nevi tarikat yapılanmasına benziyen iç yapısında,başkana biat etmek en temel unsur olarak gözükmektedir.Şu iki aylık şike sürecinde Aziz Yıldırım'la ilgili çok ciddi bulgular ve iddialar olmasına rağmen kendi camiası içerisinde başkanlarına en ufak bir şüphe dahi duyulmamış olması Azizi Yıldırım'a olan güvenden çok,biat kültürünün bu kulüp bünyesini nasıl esir aldığını göstermektedir.Başkanlarına olan bu bağlılık sevgiyle harmanlanmış tutku olarak değerlendirilemez.Olsa olsa koşulsuz bir itiatin yarattığı akıl tutulması'dır.Fenerlilerin gerçeklerle yüzleşip,bazı şeyleri sorgulaması gerekiyor.Zaman lehlerine değil aleyhlerine işliyor..
  • quote:

quote:

İşte diyorum kendi arkadaşlarıma seni kaale alıp sinirlerini zorlamasınlar,elle tutulur bir yorumun yok çünkü

Tamam.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam.

yani var halin bu.anladım...

• Sütten çıkmış ak kaşık değilsiniz lafını 10 fenerliden 5i kullanıyor. Moda oldu yahu, biz bir şey yapmayalım siz onu bunu satın alın =) Ne de olsa sütten çıkmış akkaşık değiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eco2003

Duruş konusunda fenerlilerin söyleyebilecek pek bir şeyleri olduğunu sanmıyorum.Fenerbahçe'nin kulüp'den ziyade bir nevi tarikat yapılanmasına benziyen iç yapısında,başkana biat etmek en temel unsur olarak gözükmektedir.Şu iki aylık şike sürecinde Aziz Yıldırım'la ilgili çok ciddi bulgular ve iddialar olmasına rağmen kendi camiası içerisinde başkanlarına en ufak bir şüphe dahi duyulmamış olması Azizi Yıldırım'a olan güvenden çok,biat kültürünün bu kulüp bünyesini nasıl esir aldığını göstermektedir.Başkanlarına olan bu bağlılık sevgiyle harmanlanmış tutku olarak değerlendirilemez.Olsa olsa koşulsuz bir itiatin yarattığı akıl tutulması'dır.Fenerlilerin gerçeklerle yüzleşip,bazı şeyleri sorgulaması gerekiyor.Zaman lehlerine değil aleyhlerine işliyor..

+1111111111111111

• Fenerli taraftarlar ne içiyorsa aynısından istiyorum. Yazının %99 kısmı boş.. Yok fenerbahçe galatasaray'ın düşmesini istememiş yok ezeli rekabet yok şu yok bu. böyle saçmalık mı olur ? fenerbahçesiz Spor Toto Süper Lig olmaz mı ? Bal gibi de olur. Yetim acındırması yapmayalım . Geçiniz.
  • şampiyonlar ligine gönderilmedi kötü oldu. trabzon hiçbişe yapamaz ya
  • trabzon hemen düşer..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.