Orada kadın Yaşaa Fenerbahçe deseydi tamam çalıntı derdik..
Galatasarayın çıldırın bestesinin müziği de sanırım bilinen birşeydi.
Buna çalıntı denemez bence..
Akıl dolu bir yorum.
Evet çalıntı 103 yıl sonra çalıntı olduğunu anlayan bi adam çıkmış.Zeka patlaması.
"E Viva Espana" adlı şarkının müziği alınarak hazırlanan bir marş zaten, yeni bir şey değil ki bu.Nereden çıktı şimdi? :)
eee zaten bu bilinen bi şeydi. o şarkı 'viva espana' ispanya da ünlü zaten. eskiden telif hakları korunmadığından ve internet falan olmadığından avrupadaki güzel melodilere hep türkçe sözler yazıp sürmüşler piyasaya. bildiğim kadarıyla 'bir başkadır benim memleketim' de israil türküsü.
Kıraç'ın yaptığı beste de ,İşçi Marşı'nın aynısıydı galiba
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
sizin bir marşınız bile yok ona bakarsan.
quote:
Orijinalden alıntı: eblek
eee zaten bu bilinen bi şeydi. o şarkı 'viva espana' ispanya da ünlü zaten. eskiden telif hakları korunmadığından ve internet falan olmadığından avrupadaki güzel melodilere hep türkçe sözler yazıp sürmüşler piyasaya. bildiğim kadarıyla 'bir başkadır benim memleketim' de israil türküsü.
çok doğru söylüyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: Rastalı_Pasta
quote:
Orijinalden alıntı: 21
Orada kadın Yaşaa Fenerbahçe deseydi tamam çalıntı derdik..
Galatasarayın çıldırın bestesinin müziği de sanırım bilinen birşeydi.
Buna çalıntı denemez bence..
İspanyol bir kadından yaşa fenerbahçe demesinimi bekliyorsun bunun için?
Çıldırın besteside arjantindeki bir marştanmı ne alınmıştı onuda kabul ediyorum fakat bu resmi marş. çıldırın mıldırın unutulur resmiler kalır...
çıldırın besteside river platenin şarkısından alınmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
1. Konunun bizim marşımız olup olmaması ile ne alakası var? 2. Marşımız çalıntı olacaksa hiç olmasın daha iyi
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GENÇFIRAT
quote:
1. Konunun bizim marşımız olup olmaması ile ne alakası var? 2. Marşımız çalıntı olacaksa hiç olmasın daha iyi
tamam o zaman gs ninde marşı olmasın fenerinde marşı olmasın.zaten sizin yok.oldu mu? napalım yani çalıntıysa? herkes söylüyor gayette güzel bir marş.eminim sende çok seviyorsun bizim marşı ama belli etmiyorsun.
Biz çıldırını resmi diye yapmadık hem çalıp resmi demek ne kadar komik.
ispanyollar sizin kadar takmıyordur..
zamanında nakaratından esinlenilmiş gayet de hoş olmuş, yıllarca Türkiye'nin en bilinen marşı olarak kalmış sorun ne peki? çalınmasını istemiyor musunuz?
quote:
fransız şarkısı diye biliyorum
gunaydin
quote:
Orijinalden alıntı: kemalhirca
quote: