Şimdi Ara

Fenerbahçeyi şampiyon yapma operasyonu başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu özeti: “biz şampiyon olamıyoruz bu yıl. Hadi ağlayalım.”

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her sene hakemler kötü. Ama bu sene kötüden de beterler.
    Her takım aleyhine bir şeyler yapıyorlar. Aksini iddaa etmedim.
    Sadece FB aleyhine hata yapıyorlar, diğer takımlar aleyhine hatalar yok demedim.

O yüzden hala söylediğimin arkasındayım. Hakem rezillikleri FB'ye bağlanamaz..FB için operasyon yapıyorlar denemez.

Bu konu üzerine de söyleyeceğim başka cümle yok.
  • Günaydın yıllardır böyle ha buna rağmen bunca desteğe rağmen kaç yıldır şampiyon olamıyorlar..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Fenerbahçeyi şampiyon yapma operasyonu başladı

quote:

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/126953714

ne garip insanlar var forumda

hayatın gerçekleri bazen garip görünüyor..

fenerbahçenin şampiyon olabilmesi için dış güçlerden yardım almasına gerek yok

elbette gerek yok ama bazen özenle ve özellikle o yardımı alıyor aziz efendi.

• ne alakası var. ne puanlar kaybettiler, daha yeni düzgün oynayıp toparlanıyorlar.
  • Aziz yönetiminde o güç yok beyler boşuna birşeyler arayışına girmeyin bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Son üç maçtır fena olmayan bir futbol oynamaya başladık. Ben hala Fenerbahçe nin şampiyon olabiliceğine inanmıyorum . Başakşehir avantajlı durumda. Hakem hatalarına gelicek olursak bizde bu sene o hakemlerden nasibimizi aldık masal okumayı bırakın. Trabzon maçında bile bu açıkca gözüktü.

Bu arada Galatasarayın penaltı pozisyonunu tekrar tekrar izledim. Üç ayrı kamera açısı ile izlediğimde penaltı yok gibi duruyordu fakat arkadan bir pozisyon varki net penaltı olduğu gözüküyor. Yayıncı kuruluş olsun Ntvspor olsun hepsi penaltı dedi bir siz diyemediniz. Sürekli taraf tutmak zorunda değilsiniz objektifte olabilmek gerekli.

Türk futbolunun gelişmesi için öncelikle gereken şey ne TFF ne Kulüpler nede hakemler. Önce şu takımların izleyen takip eden kesimin birçoğunun futbolu bilen objektif olarak olayları çözümseyen bireyler olması gerekiyor. Fenerbahçe doğranırken kimse ses çıkarmazken kendi takımı doğrandığında ağlayanlara bu sözüm. Herkesin birlik olması lazım bu TFF ye karşı seni beni yok. Bugün bana yarın sana. Avrupadada aynı problemi yaşıyoruz sırf bu kitle yüzünden.

• Yok artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ravalond

Aziz yönetiminde o güç yok beyler boşuna birşeyler arayışına girmeyin bunu sizde çok iyi biliyorsunuz. Son üç maçtır fena olmayan bir futbol oynamaya başladık. Ben hala Fenerbahçe nin şampiyon olabiliceğine inanmıyorum . Başakşehir avantajlı durumda. Hakem hatalarına gelicek olursak bizde bu sene o hakemlerden nasibimizi aldık masal okumayı bırakın. Trabzon maçında bile bu açıkca gözüktü.

Bu arada Galatasarayın penaltı pozisyonunu tekrar tekrar izledim. Üç ayrı kamera açısı ile izlediğimde penaltı yok gibi duruyordu fakat arkadan bir pozisyon varki net penaltı olduğu gözüküyor. Yayıncı kuruluş olsun Ntvspor olsun hepsi penaltı dedi bir siz diyemediniz. Sürekli taraf tutmak zorunda değilsiniz objektifte olabilmek gerekli.

Türk futbolunun gelişmesi için öncelikle gereken şey ne TFF ne Kulüpler nede hakemler. Önce şu takımların izleyen takip eden kesimin birçoğunun futbolu bilen objektif olarak olayları çözümseyen bireyler olması gerekiyor. Fenerbahçe doğranırken kimse ses çıkarmazken kendi takımı doğrandığında ağlayanlara bu sözüm. Herkesin birlik olması lazım bu TFF ye karşı seni beni yok. Bugün bana yarın sana. Avrupadada aynı problemi yaşıyoruz sırf bu kitle yüzünden.

o pozisyona penaltı diyenle futbol konuşmam ben eğer o pozisyon penaltı ise o zaman her maç 6-7 tane penaltı olması lazım yayıncı kuruluş demişsinde hepsi fenerin arkasında haberin yok be gs kayseri deplasmanında ofsaytan gol atınca hepsi yüklendi ki günlerce konuştular ama fener alanya da ofsaytan gol atınca ben şahsen hiçbir yerde görmedim onu medyayı fener arkasına almış merak etme alanya maçında 32 cm demiş yayıncı kuruluş dfjaslkjflk en az 1 metre ofsayt sen burdan pay biç

• Aklı başında bir insan neden orta sahada Tolga denen gereksizi oynatır. Tolga Ciğerci denen futbolcu imitasyonunun yaptığı top kayıplarına, berbat oyununa FT gibi geçmişinden ders alması gereken biri neden hala seyirci kalır.

Geçmiş dönemde bu takımı karakterinden hayli şüphe ettiğim Burak Yılmaz isimli kazma mahvetti. Fatih terim Burak kazması yüzünden kovuldu. Mancini de Prandelli de Burak kazması yüzünden kovuldu.

Drogba, Amrabat bunlar hep Burak isimli kazma. oyuncu yüzünden gitti, gönderildi. Şimdi FT aynı haltı aynı beceriksizlere sarılarak yaparsa bu sene zaten şampiyon olamayız.

Bunu, hakemler Feneri şampiyon yapacak bahanesi kapatamaz. Olay bizde bitiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.