bugünden itibaren numara taşınabilirlik özellikleriyle vs. hayata geçti reklam filmi için http://www.youtube.com/watch?v=MVYBf5HbtWk
quote:Orijinalden alıntı: RizeliAlex: bu gol senin carlos saol kardeşim işin ilginç tarafı rakip takımın orması siyah yeşil
quote:Orijinalden alıntı: AnimaL.Detaylar;http://fenercell.com/Alıntıları Göster Alan kodu kaç bunun göremedim
quote:Orijinalden alıntı: TiSKEAlan kodu kaç bunun göremedimAlıntıları Göster numarasını taşıyan ilk 1907 kişiye forma varmış ama alan kodunu bulamadım
quote:Orijinalden alıntı: TiSKEAlan kodu kaç bunun göremedimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş
quote:Orijinalden alıntı: bluENightquote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuşAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: bluENight quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş harbiden mi?
quote:Orijinalden alıntı: REVENT0Nquote:Orjinalden alıntı: bluENight quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş harbiden mi?Alıntıları Göster Numarami hic degistirmeden de Fenercell abonesi olabiliyor muyum acaba ? Ve Her yone sinirsiz 55TL tarifesi Fenercell icinde gecerli midir ?
quote:Orijinalden alıntı: The Red FoxNumarami hic degistirmeden de Fenercell abonesi olabiliyor muyum acaba ? Ve Her yone sinirsiz 55TL tarifesi Fenercell icinde gecerli midir ? Alıntıları Göster Numara değişmeden oluyormuş TV de Ali Koç açıkladı
quote:Orijinalden alıntı: TiSKENumara değişmeden oluyormuş TV de Ali Koç açıkladıAlıntıları Göster cok güzel bir proje fenerbahçemizin geleceği
quote:Orijinalden alıntı: zonecok güzel bir proje fenerbahçemizin geleceğiAlıntıları Göster en kısa zamanda geçicem
quote:Orijinalden alıntı: radyasyo_NAlıntıları Göster Yeni tarifeler ile birlikte 10 yıldır kullandığım Turkcell'den Fenercell'e geçebilirim. Mutlaka daha cazip tarifelerde gelecektir.
quote:Orijinalden alıntı: REVENT0Nquote:Orjinalden alıntı: bluENight quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş harbiden mi?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KubiPala quote:Orjinalden alıntı: bluENight quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş harbiden mi? kaynak müşteri hiz.
quote:Orijinalden alıntı: bluENightquote:Orjinalden alıntı: KubiPala quote:Orjinalden alıntı: bluENight quote:Orjinalden alıntı: TiSKE Alan kodu kaç bunun göremedim 551 ile başlayıp 1907 ile biten numara alınabiliyormuş harbiden mi? kaynak müşteri hiz. Alıntıları Göster SAOL KARDEŞİM harika olmuş en kısa sürede geçeceğim FENERCELL'e
quote:Orijinalden alıntı: emredici SAOL KARDEŞİM harika olmuş en kısa sürede geçeceğim FENERCELL'eAlıntıları Göster Yarin geciyorum.
quote:Orijinalden alıntı: The Red FoxYarin geciyorum.Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: [KEO] Yarin geciyoruz.