fenerin simgesi kanarya bana çok pasif geliyor ,bir yanda aslan diğer yanda kartal,kanarya bizle pek örtüşmüyor bence rengimizle uyumlu kaplan leopar vb olabilir siz nedersiniz
doğan görünümlü şahin olsun
Ejderha olsun.
Sadece bir sembol yaw boşverin.
git bi çay koy arkadaşım.
biz mutavazi takımız, BJK ve GS den sonra kurulmamıza rağmen kanarya yı tercih etmişiz!
hem bizim kuşumuz ötüyor
hee bu arada kanarya olayı, FB de bir kaleci varmış sarı formalı onun sayesinde olmuş...
biz mutavazi takımız, BJK ve GS den sonra kurulmamıza rağmen kanarya yı tercih etmişiz!
hem bizim kuşumuz ötüyor
iyi de, klüpler kurulurken bir de simge/logo/hayvan seçin demiyolar ki :)
daha sornadan oynanan maçlarda ortaya çıkan durumlar nedeniyle bu simge/maskot vs ler oluşmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
hee bu arada kanarya olayı, FB de bir kaleci varmış sarı formalı onun sayesinde olmuş...
Yanlıiş biliyorsun. Bizim maç yaptığımız yer çok kurbağalıymış. Millet kanaryasına kurbağa sesi dinletmek için getirirmiş bizim oraya ondan öyle olmuş. Şaka yapmıyorum ciddiyim istediğin gibi aratabilrisin.
bizimki de insan olsun. alex olabilir, ya da van hooijdonk
Saçma saçma konuşma...
quote:
Orijinalden alıntı: GencayA
quote:
Orijinalden alıntı: chiller
Yanlıiş biliyorsun. Bizim maç yaptığımız yer çok kurbağalıymış. Millet kanaryasına kurbağa sesi dinletmek için getirirmiş bizim oraya ondan öyle olmuş. Şaka yapmıyorum ciddiyim istediğin gibi aratabilrisin.
kaleci cihat bir maçta sarı formayla çıkmış ve çok iyi oynamış o maçtan sonra kanarya olarak kalmış amblemimiz
Allahınızı severseniz saçmalamayın.Takımın Armasındanda her şeyindende memnunum.
İnsanlar konu açmak için neler düşünüyor artık.
Bunun bir öneriden ileri gitme ihtimali nedir sence?
sen istediğini de ama biz Kanarya demeye devam edelim.