Şimdi Ara

Fenerliler buyrun iddiaya (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
0
Favori
2.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burda densizlik yapmanın anlamı yok maçın kimler arasında oldugunu iddia oranlarına bakarak ögrenecek halim yok. Madem korkmuyodun maçdan önce girecektin iddiaya burda masall anlatmayacaksın.Canım iddiaya girmek istedi girdim sanamı soracam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Burda densizlik yapmanın anlamı yok maçın kimler arasında oldugunu iddia oranlarına bakarak ögrenecek halim yok. Madem korkmuyodun maçdan önce girecektin iddiaya burda masall anlatmayacaksın.Canım iddiaya girmek istedi girdim sanamı soracam.

brandnew hocam ben imza yapmayı bilmiyorum nasıl yapcaz?
  • quote:

Burda densizlik yapmanın anlamı yok maçın kimler arasında oldugunu iddia oranlarına bakarak ögrenecek halim yok. Madem korkmuyodun maçdan önce girecektin iddiaya burda masall anlatmayacaksın.Canım iddiaya girmek istedi girdim sanamı soracam.

"maçın kimler arasında olduğunu iddaa oranlarına bakarak öğrenecek halim yok" bu nasıl bi cümle, sen benim yazdıklarımı okudun mu?

ben konuyu yeni gördüm, maçtan önce görsem de iddaya girmezdim zaten. ota boka niye iddaya girim, böyle şeyleri çocukken yapıyodum ama geçti artık. forumdan iddaya girmek ancak zevk için yapılacak bir şey, bu da derbilerde yapılıyo sıkça(son beşiktaş maçına da girmiştim iddaya senin açtığın konuda yazar, handikapsız girmiştim çok merak ediyosan). sanki ortaya gerçek bir şey koydun da bununla övünüyosun, avatarıma imzama küfür yazsam nolur, üyeliğimi banlatsam nolur? burası gerçek bir yer değil brandnew, ne zaman farkına varcaksın bilmiyorum. insanlarla yüzyüze konuşup anlat, çok anlatmak istediğin şeyler varsa ki öyle görünüyo.

canım iddiaya girmek istedi diyosan da, iddiaya girdikten sonra "ben amacıma ulaştım ben kanıtlamak istediğimi kanıtladım" gibi anlamsız triplere girmiceksin.

git 1 tllik iddaa kuponuna yaz karabükü, anlatmak istediğin şeyi 50 kat fazla anlatırsın. ama sen de biliyosun ki bu bir saçmalık.

• Dillerger biliyodur birlikte yaparsınız oda bilmiyosa bir bilen bulunur elbet
  • Senle ugraşacak halim yok iddia ortaya koydum girmek isteyen girdi onlar konuşmuyoken sen niye konuşuyosun. İddiada 8,5 veriyomuşda iddiaya girmek saçmalıkmış ayrıca merak ettiysen iddiada da oynadım. Şuan maçı izliyorum anlatım bozukluklarıylada ugraşamıyorum kusura bakma
  • quote:

Senle ugraşacak halim yok iddia ortaya koydum girmek isteyen girdi onlar konuşmuyoken sen niye konuşuyosun. İddiada 8,5 veriyomuşda iddiaya girmek saçmalıkmış ayrıca merak ettiysen iddiada da oynadım. Şuan maçı izliyorum anlatım bozukluklarıylada ugraşamıyorum kusura bakma

müthiş cevaptı, susuyorum.

8.5 değil 9.5 bu arada
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Kendi kendini rezil etmek bu işte. İmza ve avatar konusunda acımayın derim.

İddiaya girdik diye rezilmi olduk boş boş konuşmak dışında işin yok zaten.1 hafta kullanırım imza avatar ne olacak yani korkumuz yok anadolu takımına karşı kendi sahasında 2 kişi iddiaya girebiliyosa ben kanıtlamak istedigimi kanıtladım zaten.

Kendini çok fazla önemisyorsun, biz ona seni 2 kişi dikkate aldı, diğerleri takma bile diyoruz
  • Hem canım istedi iddaya girdim diyorsun hemde iddaaya girmeyen bizlere ben kanıtlayacağımı kanıtladım sadece 2 kişi iddaaya girdi diyorsun sencede bir çelişki yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

quote:

İddiaya girdik diye rezilmi olduk boş boş konuşmak dışında işin yok zaten.1 hafta kullanırım imza avatar ne olacak yani korkumuz yok anadolu takımına karşı kendi sahasında 2 kişi iddiaya girebiliyosa ben kanıtlamak istedigimi kanıtladım zaten.

Kendini çok fazla önemisyorsun, biz ona seni 2 kişi dikkate aldı, diğerleri takma bile diyoruz

bakkal imza yapmayı biliyor musun?

• Bilmez olur muyum, sen ne yazmak istediğini söyle yazdıralım
  • brandnew dillinger açık değil healde imzayı yarın hallederiz.
  • Şimdide ciddiye almamışlar ondan girmemişler iddiaya madem ciddiye almıyosun maç bitince veya 2-0 olunca türemenin ne anlamı var. Sizin bu bahane bulabilme kapasitenizi her zaman takdir etmişimdir. Bu arada Karabüksporuda kutluyorum gayet açık rakipden korkmadan iyi bir oyun sergiledi. Cernatın eksikligi uzun zamandır hissediliyor zaten. 2 tane defans hatasından yenilen gol var. Neyse imza avatar kullanırız sorun degil. Anadolu takımına karşı iddiaya giremeyenler kendi sahasında hendikaplı girenler utansın diyecemde ciddiye almadıklarından girmiyolarmış. Her açtıgım konuyu şikayet edenlerin böyle bahaneleri cidden komik. Neyse yollayın imza avatarı kullanalım.Ciddiye almayanlarda konuşmasın boşuna.
  • quote:

quote:

quote:

• quote:

Şimdide ciddiye almamışlar ondan girmemişler iddiaya madem ciddiye almıyosun maç bitince veya 2-0 olunca türemenin ne anlamı var. Sizin bu bahane bulabilme kapasitenizi her zaman takdir etmişimdir. Bu arada Karabüksporuda kutluyorum gayet açık rakipden korkmadan iyi bir oyun sergiledi. Cernatın eksikligi uzun zamandır hissediliyor zaten. 2 tane defans hatasından yenilen gol var. Neyse imza avatar kullanırız sorun degil. Anadolu takımına karşı iddiaya giremeyenler kendi sahasında hendikaplı girenler utansın diyecemde ciddiye almadıklarından girmiyolarmış. Her açtıgım konuyu şikayet edenlerin böyle bahaneleri cidden komik. Neyse yollayın imza avatarı kullanalım.Ciddiye almayanlarda konuşmasın boşuna.

Maç başlamadan önce de bu konudaydım, tiye almış olsa girerdim. Adama bak sanki Real Madri-FB maçı var biz de iddiaya girmekten çekinip girmedik
    Kimse sallamadı diyoruz sen hala bıdı bıdı ediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: FeArLeSs1907

brandnew dillinger açık değil healde imzayı yarın hallederiz.

Ok özelden yollarsınız haftaya pazartesiye kadar kullanırım
  • quote:

quote:

Şimdide ciddiye almamışlar ondan girmemişler iddiaya madem ciddiye almıyosun maç bitince veya 2-0 olunca türemenin ne anlamı var. Sizin bu bahane bulabilme kapasitenizi her zaman takdir etmişimdir. Bu arada Karabüksporuda kutluyorum gayet açık rakipden korkmadan iyi bir oyun sergiledi. Cernatın eksikligi uzun zamandır hissediliyor zaten. 2 tane defans hatasından yenilen gol var. Neyse imza avatar kullanırız sorun degil. Anadolu takımına karşı iddiaya giremeyenler kendi sahasında hendikaplı girenler utansın diyecemde ciddiye almadıklarından girmiyolarmış. Her açtıgım konuyu şikayet edenlerin böyle bahaneleri cidden komik. Neyse yollayın imza avatarı kullanalım.Ciddiye almayanlarda konuşmasın boşuna.

Maç başlamadan önce de bu konudaydım, tiye almış olsa girerdim. Adama bak sanki Real Madri-FB maçı var biz de iddiaya girmekten çekinip girmedik

Sen sallasan ne olur sallamasan ne olur. Sen böyle oldugunu iddia ediyosun ben korktunu iddia ediyorum aksini kanıtlamanın tek yolu maçdan önce iddiaya girmekdi o treni kaçırdın hala bıdı bıdı eden sensin. Bu arada bu forumda her kim Beşiktaş yenilir diye iddiaya girmek isterse ben girerim böyle basit bahanelerin arkasına saklanmam. Man city ile uefa kupasında deslasmanda oynarsak o maçda da iddiaya girmek istersen gireriz.Benim korkum yok aramızdaki fark bu.

• quote:

quote:

adam mantığı yanlış oturtmuş çünkü.

mesela fb-gs maçına fb-karabük maçından daha çok talep olur. ama stada giden taraftar malubiyet görmekten korkar. brandnew senin mantığa göre, bu olayın açıklaması yok sanırım(fb gsyi her türlü yener geyiklerine girmeden)

• quote:

quote:

quote:

Sen sallasan ne olur sallamasan ne olur. Sen böyle oldugunu iddia ediyosun ben korktunu iddia ediyorum aksini kanıtlamanın tek yolu maçdan önce iddiaya girmekdi o treni kaçırdın hala bıdı bıdı eden sensin. Bu arada bu forumda her kim Beşiktaş yenilir diye iddiaya girmek isterse ben girerim böyle basit bahanelerin arkasına saklanmam. Man city ile uefa kupasında deslasmanda oynarsak o maçda da iddiaya girmek istersen gireriz.Benim korkum yok aramızdaki fark bu.

Sen korktuğumu söylüyorsan doğrudur, o zaman clap clap clap

• quote:

Bakkalgazi hala bir şeyler mi anlatmaya çalışıyorsun..
  • Adam No-Fear beylerSizin gibi 2 tırsığın onun yanında konuşma hakkı yok,susun ve itaat edin arkadaşa.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.