Şimdi Ara

fenerliler cimbomlu oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanirim bi yuzyil daha zannetmeye devam ederler
    ne guzel bir kelime degil mi? " ZANNETMEK"

saygilar
  • kumu yazmisim kume olacak o..
  • Ya nedim bu fenerlilere allah yardımcıları olsun.Abi yurtdışında GALATASARAY bir isim yapıyor.Uefa Super Cup alıyor.Adamlar şimdi 6 yiyip gelmezlerse ne olayım.Biz avrupaya gidemedik ama fenerin maçlarını izler güleriz [bgdnc2]
  • Burada dur. 6 yemek 6S'a mahsus bir özellik :))
  • 6 maçta 0 puan da fenere mahsus [ngt][evlol][drknrd][evlol]
  • yukarıda söylediklerime ek olarak; son günlerde Ergun Gürsoy un fb ye yaranma politikası var nedense? En son olarak da GS lilerin %90 ının bile bu ligin ve şampiyonunun şaibeli olduğunu kabul ettiği halde kalkmış "fb hak ettiği bi şampiyonluk almıştır, benim "yılın yöneticisi" adayım Aziz Y. dır" diyebiliyor.

Bunun nedeni çok açık aslında... Önümüzdeki yıl yani gs nin 100. yılında oluşabilecek çatlak seslere tampon uyguluyor. (bak biz sizinkine ses çıkarmadık gibisinden)Yani bu çok büyük 2 kulüp şampiyonlukları güzelce pay ediyorlar birbirlerine...

Yazık çok yazık, bi de büyüğüz diye geçinirler üstüne. Nerde yaramazlık, adilik var(vergi yüzsüzlüğü gibi) hemen ittifak ederler. Evet gerçekten bu konuda büyük kulüpler...
  • kemalhirca +1[bgdnc2]
  • Evet lig şaibeli, şampiyon şaibeli ama buyrun gelin derdinizi anlatın dendiğinde herkes sus pus. Haluk Ulusoy'a oy vermeyeceğini açıklayan 2 başkan var. Off, neyse siz madem böyle mutlu oluyorsunuz böyle devam edin.
  • Böle ligler nasıl daha devam etçek çok merak ediyorum.10 senedir bu ligler bal gibi şaibeli.GS da şampiyon olduğu zaman şaibeliydi.(Ben GS taraftarıyım bu arada)Yukarıdakiler bu sene bu takım şampiyon olsun ve bu takımlar düşsün dedikçe bizden cacık bile olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.