FENERLİLERMİ GALATASARAYLILARMI DAHA ÇOK OYLARINIZLA GÖSTERİN
(En Son Oy Tarihi: 2.3.2006)
Giriş
Orjinalden alıntı: BiBiskremVersem
Noluyor ya bu forumda FB düşmanlığımı var yoksa
Tam yola bastın!
yazık. oysa bana burayı cok övmüşlerdi
quote:
Orjinalden alıntı: Crazy_58
quote:
Tam yola bastın!
quote:
yazık. oysa bana burayı cok övmüşlerdi
quote:
quote:
Tam yola bastın!
Bilmiyorum inşallah yanılıyorumdur ama durumlar onu gösteriyor!
quote:
Orjinalden alıntı: dangalak
şu anda tarafsızım bakalım ne taraf üstün gelirse o takımı tutacam
ya yok böyle Fenerli olmaz arkadaş git gslı ol sen..
herkes gibi galatasaraylıyım
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
e ben fb liyim. arkadaşlar bu forumda fener düşmanlığı falan yok. arkadaşlar sadece feneri çekemiyolar.
FENER önde
dangalak, nicki görünce sandalyeden düştüm
tabiiki Fener önde
slm oyum CİMBOM"A
yaw koskoca yıldız teknik üniversitesi istatistik bölüm başkanlığı türkiye genelinde araştırma yapmış fenerbahçe çıkmış sonuçlarda daha neyi tartışıyosunuz
quote:
Forumda Fenerlimi kaldıki Fener oy alsın once nıcanelka sonra alpyanar ve en son THE KING! Sırada da ben varım galiba!
Hocam hayrola arkadaşlar niye ceza aldı.
Tarih Ocakmış bende dedim durup duruken noluyo ?
hadi galatasaraylılar gösterin kendinizi
her anketten her zaman her yerde her ne olursa olsun ister sel bassın ister hortum çıksın fb taraftarı kendini gösterir fb taraftarı maçına gider fb taraftarının inandığı tek slogan wardır HEP DESTEK TAM DESTEK tabi gslilerin bunu anlamalarını beklemioruz balıkların hafıza süresi kadar gol yiyince tabii ton balığına döndü hepsi
hasan kabze hangi takımdan geldii :dardanel spooor peki dardanel ne markasıdır :konserve ton balığııı peki ton adlı hayvanın türü nedir balııık peki balıkların hafızaları kaç saniye sürer 6 tıııı yaa anladın sen anladın
arkadas cok komıksın ya hasan kabzeden 6 ya kadar gelmıssın ya helal sana bende pendıklı ogretmen arkadaslardan kopenhag da alınan kupaya kadar gıdım de senın kadar baglantı kurmaya ugrasmıcam sız aldıgınız bı maca hala konusun ortaya soyle bır soru sorım uefa kupasında hıc mac kaybetmeden kupa kazanan ılk takım kım?
Bizde 7
ALTIIIIII
hocam BEŞİKTAŞLI olunmaz zaten.sen git başka takım tut...BEŞİKTAŞLI OLUNMAZ Kİ BEŞİKTAŞLI DOĞULUR.....................