Şimdi Ara

Ferdi KADIOĞLU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ORGANIKHOSAF

Hocam bizim sorunumuz bu Mbappe 19 yaşında final oynuyor biz bu yüzden oyuncu yetiştiremiyoruz.Oturduğunuz yerden tecrübe kazanamazsınız ki.

Yeni mezun iş arayanlara da aynısı deniyor 5 yıl tecrübe istiyorlar utanmadan :D
    Ben genel konusmuyorum aslinda. Ferdiye ozel dedim daha sure var diye. Baris elif ve berke icin tam tersi ilk 11 de oynasinlar isterim. Ama videoda gordugum kadariyla son kararlarda pek yeterli degil iyi getiriyor ama bitiriste sikinti var as takum seviyesine gore... ha tabi bunu asmasi icin bol bol maca cikmasi lazim bu konuda ne yapilir ben bilemem ancak Cocunun bildigi vardir en iyi sekilde gelismesi icin o konuda rahatim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    Tamamdir hocamben genel sandim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Videoyu izledim. Bariz bi sekilde tecrube eksigi var suan ilk 11 oynayacak duzeyde dgil. Akilli topcu iyi dusunuyuor ayagi da saglam ama cok genc ve en az 1 2 senesi var olmasi icin.

He bu cocuk 22 23 yaslarina geldiginge su videodakinin 2 kati seviyrsine gelir duzgun bi planlamayla biz de 30 a satariz eger clde maca cikmissa
    18 yaşında tecrübeli olsa bu fiyatın 30 katına alamazdık.Tecrübe dediğin yedek kulübesinde oturarak olmaz.Gençler oynasın bir sezon ne olucak.Her sene çöpleri izlemektense yetenekli gençlerin her maç üstüne koyarak şampiyonluğu kovalamasını isterim.Fenerbahçenin adı yeter ilk 3 e oynamaya geriside her türlü gelir zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.